Ahojte,aké máte plány na dnešný deň? Ja mám už navarené,absolvujeme kostol a ďalej neviem čo...
Niic :D vcera muz navaril, tak mame volno :D
Ja som kostol nestihla ,ale bola som vo fitku a neskôr možno termálne kúpele kúsok od nás alebo trhy v meste alebo kino a popcorn
Nič ležať a relaxovať. Som momentálne dole a Som rada že ked mám voľno môžem si oddychovať. Upratané mám, vypraté mám, keďže som pred chvíľkou vstala a sme mali teraz raňajky obed budem až okolo 12 h robiť. Takže gauč, deka, telka, môj miláčik a môj maznáčik
Deti nám vystupujú na verejnosti, takze logistika okolo nich a kultúrne zážitky a následne spoločná večera niekde v mieste predstavenia ❤️
Asi od 9 som začala piecť suché pečivo. Teraz mam krátku prestávku a potom pokračujem. Popratam ten bordel, ktorý mam teraz v kuchyni, niečo uvarím a neskor už len oddych.
Nakrmit zver,vycistit kurin,kacice a ovce , prelozit zradlo do novych barelov,upratat kuchynu, ist na trhy,na nechty a dcera ma vystupenie.
Sedíme u partnerovych rodičov, potom dáme obed, potom kávu s priateľmi a potom 3jhodinova cesta domov. Sprcha, veci. Do. Školy. A. Práce nachystať a den za nami
Od 6 do cca14 hod. v práci, potom prídem domov umyjem vlasy a s dcérou si zopakujem dejepis od začiatku roka, lebo zajtra píšu písomku zo všetkého, čo sa učili od septembra. Mám nervy takto deťom pokaziť 5 dní pred Vianocami náladu ☹️ a rodičom tiež 😫
Mňa čaká robenie stromčeka výnimočne robíme už túto nedeľu nebudeme mať čas budúci týždeň a bola som s deťmi na prechádzke takže od rana upratujeme a ešte nás čaká veselé popoludnie
Preco to pises anonymne ? Ved to napis normálne pod svojom nickom
Ideme sa korčuľovať
Vianočné trhy
Pozerať politické diskusie.
Ja dnes budem piecť. Perníky zo slivkovým lekvárom v čokoláde.
Ideme na oslavu, takze rano som upratala a teraz sa chystame. Nejaku rychlu veceru pripravim az po oslave,takze dnes veget 🙂