Zdravim co mi hrozi ak budem vo fitku neockovany a neprekonany? Pokuta alebo co? Vdaka
@viestta a keby sa skovam na wc?
Na wc vo fitku sa schovas? Ved ta dnu ani nepustia,lebo nie si OP.
schováš? to budeš hodinu cvičiť so záchodovou doskou? 🤦🏻♀️😁 to môžeš aj doma
Čo tak zamyslieť sa nad tým, čo skrz tvoje konanie hrozí iným? Či nesebectvo nula bodov?
Treba prekonať kovid alebo sa teda zaočkovať, osobne som za prvú možnosť :D
Skus tam vojst cez strechu a keby nahodou prisla kontrola,povedz,ze si Jezisko a len roznasas darceky🎅🎁😂
dievčatá.... už len slovo "skovám" vám malo napovedať, že ide zase o nejaký detský žart 🙂
@viestta to tak kamarat chce nie ja, ja som ockovany
najhorsie, co ti hrozi, je covid ;)
tak potom sa na wecko musi schovat kamarat.
Boze ženy, vy tu rozprávate o IQ??? Sa cudujem, že vôbec reagujete na tak primitívnu otázku....
A s akym kovom sa chces skovat? Co je vo fitku na wc nejaka vyhna alebo vysoka pec, ze sa tam "skovas" ako podkova?
schovam🤦
Dostaneš covid a skončíš na plucnej ventilácii. Good luck 😀
@petraj122456 to su take nemiestne vtipy... ja nerozumiem, ze to mas vobec zapotreby.... ako je teda mozne, ze poznam xy ludi neockovanych, co prekonali covid, doma bez ventilacie, netvrdim, ze sa niektori necirili naozaj zle, ale vsetci moji znami sa vyliecili v karantene. Naproti tomu minuly tyzden zomrel kamaratkin ockovany otec na covid, naozaj ti pride tvoja odpoved vhodna?
🤣🤣🤣🤣 Mňa je*ne. To čo sú tu za témy?
Ale no tak, zase odpovede ako ze sa nakazi a skonci na ventilacii, si myslim ze to netreba hrotit. No nemali by ta ani pustit, kedze ide o to, ze otvaraju pre ockovanych a prekonanych no. To ked na to niekto pride ci by ti dali pokutu alebo len napomenutie, tazko povedat, kto by to riesil.
@petraj122456 ja som mala teraz kovid, pravdepodobne už druhýkrát, s príznakmi ako pri slabej chrípke, tak neviem o čom točíš, ja si to kľudne každého pol roka zopakujem, ale k tebe poviem len toľko, že karma je zdarma 🙂
@lindusss2016 áno
Nemali by ta ani pustit