Čo hovoríte na Žanetu z Lásky na chate?

slovakboy
5. sep 2022

Reality šou dnes v telke - Laska na chate. Cieľom je dať do kopy za 4 dni dvojicu ľudí muž a žena. Veľmi jednoduchá. Zaujala ma 48 ročná Žaneta, ktorá celkom pasovala k tomu tučkovi a on ju odmietol na konci. Pritom ona do toho ich rande šla s otvoreným srdiečkom a dávala viac ako brala. A vyzerala sympaticky. Čo vy na to? Tiež ste jej fandili?

liljana
5. sep 2022

Ze tieto show je iba divadielko podla napisaneho scenara, aby mala tv co vysielat a aby mali babky co rozoberat rano pred Lidlom.

ninusa221
5. sep 2022

Dnešnej dobe ľuďom podla mna ktorí sa prihlásia do reality show ide len o to aby sa zviditeľnili na sociálnych sieťach. Ta Žanetka mi pride ako 15 ročna pubertiačka. Pozerala som to len raz ale vobec ma to nebavilo nuda.

mackamizjedlaskrec
5. sep 2022

@slovakboy pripada mi to trosku divne a asi aj tomu chlapovi ked ze ona sa dokazala aj 5 krat ci kolko x prezliekat .Alebo ked citala tie instrukcie a rozlutostila sa ...Neviem ved vyjadrovanie citov je citliva nota ale este tie city nevyjadrovala ...

kakawah
6. sep 2022

Žaneta bola aj v Bez servitky. Mne až tak sympatická nie je. Dosť sa predvádza. Pozeram tu show, niečo nové, tak reku kuknem o č to je.

ivkarel
6. sep 2022

Scenár tej sou je presne na úrovni televízie, ktorá ju vysiela 🙂 zial JOJ ide dlhodobo cestou vysielat co najväčší bizar mimo realitu, casto siaha na najväčšie dno a preto sa nikdy nedosiahne na Markízu. Samozrejme, Markíza nie je žiadna výhra tiež ale drží si aku-taku úroveň (asi okrem Farmy ale viem si predstaviť, ze keby bola Farma na Joj, je z toho ďaleko väčší hnoj). Mohla to byt sympatická zoznamovacia sou ale jojka z toho spravila hnoj ako z väčšiny svojich programov tohto typu (Mama ozen ma, Farmár hľadá ženu, Buckovci a pod).

andreja13
6. sep 2022

Podla mna boloo jasne, ze mu pasovat nebude a povedzme si tak, bola celkom dost extremna a on mi prisiel taky nie ze jednoduchy, ale proste sa k sebe vobec nehodili

ivka0708
6. sep 2022

bez toho pricesku a liniek bola celkom v poho, nechápem veru ako sa môže niekto takto zmalovat.