Hodia sa tieto šaty keď idem ako hosť na svadbu? Postava rovnaká ako na foto, koža trosku bledsia, vek okolo 20tky.. Ďakujem, mám aj partnera..
krasne 🙂
krasne 🙂 na mna odvazne ale keby som mlada a mam taku postavu ;) len teda ak je nahodou svadba aj v kostole, bude to chciet nieco cez plecia prehodit
krásne...no do tých šiat musíš mať krásny chrbát
Nie. V takom bledom ma byt len nevesta. Zvoľ inú farbu.
Podľa mňa sú tiež krásne, ale keď si bledšia, tak by som možno pozrela na inú farbu 😅 teda aspoň ja sa vždy v takýchto farbách úplne stratím, ale asi záleží aký si typ celkovo 🙂
Za mna nie
Odvážne,ale kľudne. Mladá baba s postavou si ich môže dovoliť. Akurát do kostola by som prehodila niečo cez plecia.
Šaty sú krásne, avšak na svadbu by som ich nevolila, veľmi odvážne...
Skor nie...farba musi sadnut, chce to dokonalu postavu a dlhe nohy...
Krásne 🙂
no ako nie sú najhoršie ale presne, farba, materiál aj postavu asi treba mať takú ako modelka na fotke 🙂 mne osobne by vadilo toľko odhalenej pokožky ale tak to som ja 🙂
Nie, lebo:
1. na svadbu sú podľa mňa na hranici "vulgárnosti" (v kostole isto problém ,farba príliš bledá ako na nevestu, ten výstrih hore/dole/vzadu je taký, že si každý bude na teba ukazovať a je jedno či v dobrom či zlom - koľko krajších šiat je na takúto postavu!!!)
2. ak si bledá, tak táto farba z teba spraví šedú myš a zanikneš
3. fotka na modelke a "naživo" je vždy iná a táto látka mi príde veľmi ľahká a zvýrazní všetko, každý nedostatok a podľa mňa bude aj krčivá - čo je vidieť na tej poslednej foto dole
Sú pekné, farba na svadbu je podľa mňa úplne v poriadku. Záleží aký typ pleti a vlasov máš, ja by som napríklad v tejto farbe vyzerala hrozne 😁
ak mas bledu pokozku, tuto farbu urcite nie.. budes posobit nepekne mdlo..
Mne osobne sa saty nepacia.. Posobia lacno..
maju toho privela - leskla, zrejme tenka latka, snurovacka na chrbte, hlboky vystrih, razporok az po nohavicky.. Na prvoplanove pritahovanie pozornosti ako stvorene..
Riadila by som sa tym, ze bud odhaleny chrbat a hlboky vystrih, alebo velky razporok, nikdy nie aj aj.. A zvolila kvalitnejsie posobiacu latku.
ozaj to vzadu je co? visiaca snurka, ci hruby sev?
Za mňa nie veru...
A vieš akej farby bude mať nevesta šaty? Bo už to nie je len biela, ale práve také tie odtiene slonovinovej, béžovej, ružovej ..že aby si nebola "za nevestu"
Za mňa úplne v pohode😊
Za mňa na svadbu určite nie
ak ti bude sediet odtien siat,kludne do toho ;) kedy si chces obliect take saty,ak nie v 20-tke 🙂 do kostola aj tak budes mat nieco navrch,lebo tam je aj v lete zima...
mne pripadaju take lacne
kamoska ich teraz mala na svadbe ale v zelenom 🙂
Mne sa tiež nepáčia.
Máš 20r ,ak máš peknu postavu prečo nie , šaty sú krásne , ak by ti nesadli a dajú sa vrátiť vyskúšaj
Ano krasa
Kde ich maju
Na svadbu nie, ked uz tak v inej farbe. Mne osobne pripominaju taketo saty nocnu kosielku 🤷🏻♀️
Ta látka na mňa pôsobí ako negližé, možno preto odvážne. A čo inú farbu? Inak sú krásne. Na svadbu však nie.