Čo hovoríte na tento bilboard?

juraj1975
8. okt 2013

Videl som už zopár billbordov, kde muž praje žene všetko najlepšie, ale toto je naozaj VEĽKÁ láska... lebo vždy šlo iba o jeden bilbord a tento bilbord som videl v Žiline aj v Martine aj dokonca v košiciach :D
Videli ste ho tiež? Čo na to vravíte?

angua27
8. okt 2013

ja som si tiež myslela najprv, že je to veľká láska, lebo som videla dlho iba jeden. ale potom som v BA videla ešte niekoľko a keď teraz píšeš, že sú po celom SVK, tak si myslím, že to je nejaká kampaň a nie vyznanie lásky.

sissy27
8. okt 2013

@juraj1975
@angua27 tiež som ho videla v BA a teda buď to bude nejaká reklamná / predvolebná kampaň, alebo dielo niekoho, kto sa nevie doma k žene správať, ale na verejnosti hrá chrumkavého... popravde, nič čo by ma ohúrilo...

juraj1975
autor
8. okt 2013

Ale môže to byť nejaký naozaj veľmi veľmi zaľúbený muž.... ... alebo žena :D

sissy27
8. okt 2013

@juraj1975 veď daj do pľacu, čo je za tým, isto si sa sem neregistroval dnes len kvôli tomu, aby si nám hodil do pozornosti billboard...

angua27
8. okt 2013

@juraj1975, ak by to bol nejaký veľmi, veľmi zaľúbený muž a mal kopec prašulov, tak prečo by dával bilboardy po celom Slovensku? veď stačí dať v tom okolí, kde tá žena žije, pracuje. 😉
no povedz, čo za tým je. 😀

juraj1975
autor
8. okt 2013

je za tým budova! :D a nechcel som to písať pod profilom priateľky...
mňa to zaujalo, pretože cestujem po slovensku a tejto kampane som si teraz všimol, lebo sa mi zdá celkom fajn... aj keď kto vie na čo to je?

bamb27
8. okt 2013

@juraj1975 ja som videla aj taky, za ktorym nebola budova 🙂 ..a prve co som si povedala, ze je to hrozne 😀 😀 ....a kedze sa to vyskytuje po celom slovensku tak je to este hroznejsie, nech to ma akykolvek ucel

sissy27
8. okt 2013

@juraj1975 no mňa ako ženu to nezaujalo vôbec, príde mi to dosť trapné a gýčové, a grafika tak na úrovni 1.ročníka ZŠ (ak za toto niekto zaplatil reklamnej agentúre, tak asi nevie čo s peniazmi)... a ak je to vyznanie lásky, tak nič moc, nie je to adresované "od niekoho pre niekoho", navyše nie som si celkom istá, či dotyčná ocení svoju fotku z OP takto verejne...
ešte ma napadlo, že možno niekto prehral stávku a toto je "trest" 😅

ddaassuullaa
8. okt 2013

🙂 to popri soferovani tukas na modreho kona? 😀 😅

asfodelka
8. okt 2013

@juraj1975 no ak to dal nejaky zamilovany muz tak nema cit pre detail. zlte ruze neznamenaju lasku ale priatelstvo. a ak ho dala zena tak este horsie, dostat zlte kvety od kamaratky znamena zavist. kazdopadne je to blbost. myslim ze to nieje osobne aj preto ze tam nieje oslovenie. fakt lutujem toho kto to vymyslel...a este viac tu zenu na fotke :DDD

cerez
8. okt 2013

Tak bilbordov je po Sk veľa, ale tento by ma ani nezaujal. Klikla som si len zo zvedavosti na názov príspevku. Ale ak som fakt najlepšia a urobí pre mňa dotyčný všetko, tak prosím. Potrebujem požehliť, okná sú špinavé a dochádza mi inšpirácia, čo zajtra variť. Úprimne, už sa mi ani nechce. A za chvíľu sú Vianoce a ja neviem čo dať ako darčeky a už vôbec neviem z čoho. Tak sa ozvi, budem čakať! 😀

juraj1975
autor
8. okt 2013

asfodelka - čo vieš, možno má ta žena rada žlté ruže...
ddaassuullaa - ja zvládam veľa vecí... ale píšem keď zastavím...
sissy27 - grafika mi to prijde v pohode, už som videľ aj oveľa horšie... možno je to tajné vyznanie lásky - tam meno byť nemusí... hehe, a možno tá žena ani netuší, že má po Slovensku toľko billboardov :D :D

nikushka12
8. okt 2013

@cerez Tak toto bolo suproveee 😀 za 100 bodov....fajne si ma rozosmiala 😀

asfodelka
8. okt 2013

@juraj1975 panecku Tebe sa ten bilbord tak velmi paci akoby si bol jeho autorom 🙂 dajak velmi horlivo ho obhajujes.

alena16
8. okt 2013

@sissy27 Grafika musi byt na urovni 1. rocnika, aby to robilo dojem, ze to robil bezny clovek... A co sa tyka fotky, tak reklamka urcite nepouzila len tak fotku hociakej zenskej 😀

cerez
8. okt 2013

@nikushka12 Všetky by sme to potrebovali. A ani by sme sa neurazili. 🙂

nikushka12
8. okt 2013

@cerez a myslim, ze aj ten bilboard by sme oželeli. 😀

miskap2111
8. okt 2013

@asfodelka tiež si myslím, že autorom je @juraj1975. Pochybujem, že iný muž, ako autor, by si dal tú námahu registrovať sa na ženskom fóre, aby zistil názor na plagát, ktorý niekde videl. 🙂 Pochybujem, či si tento plagát vobec všimne hocijaký iný muž a ak aj áno, či sa ním bude zaoberať dlhšie ako pár sekúnd. 🙂 Ešte ďaľším možným dôvodom by mohlo byť, žeby chcel takéto niečo urobiť aj pre svoju lásku, ale nevie, či by ju to zaujalo...
@juraj1975 neprezradíš skutočný motív tvojho príspevku? 🙂

cerez
8. okt 2013

Možno je to súčasný pojem "charita". 😀

sissy27
8. okt 2013

@juraj1975 zhrniem to takto - CELÉ ZLE... už chápeš? 😅 nie je to ani vtipné, ani originálne, ani kvalitne prepracované, ani duchaplné, akurát to asi bolo drahé... a teda tie prachy sa dali aj lepšie investovať, či už do reklamy alebo do vyznania...

juraj1975
autor
8. okt 2013

miskap211: a ako vieš, že som muž :D nie, nie som autor, ale je pravda, že som o niečom podobnom uvažoval... ale neviem, ako by to potom u nás doma dopadlo :D :D já takéto zverejňovanie moc nemusím, práve preto ma to zaujalo a priateľka tu chodí, tak som sa chcem opýtať tu... ale možno to nejakú ženskú poteší, čo ja viem...

asfodelka
8. okt 2013

@juraj1975 osobne by som viac ako bilbord ocenila keby ma moj muz vzal do obchodu s oblecenim, dal mi peniaze (ktore by ho ten bilbord stal) do ruky a povedal - kup si nieco pekne.

zara13
8. okt 2013

no jednoznacne si viem predsavit lepsie zuzitkovanie penazi ako takyto bilbord. a mna osobne by to nepotesilo, skor mi to pride ze bud nieco potrebuje zehlit, a nevie ako alebo v skutosnosti sa vobec nesprava podla toho co je tam napisane, takze zbytocne slova.

vladco
8. okt 2013

krásne,
a čo hovoríte na tento billboard?
https://www.facebook.com/SlobodnyVysielac/photo...
🙂

juraj1975
autor
8. okt 2013

asfodelka: joj, žena a kreditka - najhoršia kombinácia pre muža :D :D

miskap2111
8. okt 2013

@juraj1975 určite si viem predstaviť oveľa krajšie vyznanie lásky.

victory1
8. okt 2013

@juraj1975 Velka laska...no, co ja viem...pan mohol byt aj originalnejsi...napr. moj drahy bol najoriginalnejsi, ked mal asi 2 promile..."milacik, milujem ta, neviem, co by som robil, keby som ta nemal...no, asi by ma drblo..." 😀

sissy27
8. okt 2013

@juraj1975 jeden takýto billboard stojí cca 400€, teda jeho prenájom na pár dní... a čo z toho tá žena má? mne toto príde ako taká alternatíva nasprejovaného "X+Y= VLPP" niekde na stene školy... a ešte je jedno české porekadlo "jména hloupejch na všech sloupech" ... hlavne ak ste manželia, tak si "vylepil" aj jej peniaze, za ktoré mohla mať nejaký hodne lepší wellness týždeň, alebo nejakú somarinu, po ktorej túži, šperk, ktorý jej ostane navždy a podobne...radšej jej dopraj niečo, čo naozaj chce, a romantické vyznanie si nechaj na nejakú osobnú príležitosť, alebo jej pošli kvety do práce, nech kolegyne závidia 😀

juraj1975
autor
9. okt 2013

victory1: to je naozaj silné vyznanie lásky :D
sissy27: toľko podľa mňa bilbord nestojí... tipujem to na cca 150-200 éčok - veď podobné bilbordy už som v minulosti už videl - všetko najlepšie k narodeninám ocko/dedko atď. No, určite to nie je štandardné vyznanie, takouto cestou... ale keď na to niekto má, vylepiť takéto bilbordy, asi nebude mať problém pre tú priateľku aj s nejakým týždenným wellness pobytom alebo šperkom... :D

asfodelka
9. okt 2013

@juraj1975 no by si sa cudoval co stoji taka srandicka... napr. kukni tu http://www.gigaboard.sk/produkty.html