Najprv by som chcela upozornit ze by som rada pocula nazory pre mna trj druhej strany, teda volicov aktualnej vlady. Neprisla som pre ziadne hejty len pre ziskanie ineho pohladu.
A teda moja otazka znie: aky mate nazor na kroky nasej vlady akymi su napr. Obrovske zvysenie platov, dozivotne renty, vozenie sa vladnym specialom na futbal atd. Ako to vy ako ich volici vnimate?
Dakujem.
zasluzia si,nezavid 😀 😀 😀 😀
a aj ti druhi to robili...akurat uz damy zabudli, ako ich kvoli tomu dodnes kritizuju.
tu sa presne ukazalo, ze ked dvaja robia to iste, nikdy to nebude to iste
@taynee ano tak sa zabavam na konovi. Ako ty.
@nyusika mna len zaujima ci ich to hneva, ci nie, alebo im to je jedno alebo si myslia ze na to maju narok. Mne je jedno ktora vlada toto robi, nepacilo by sa mi to a pri dalsich volbach by som asi hladala ineho kandidata. Takze som chcela vediet nazor protistrany.
im nevadi nic, evidentne
tak nič nové som nečakala ani nečakám od politikov....nevravím, že som to už dávno vzdala, nemám koho voliť....ja vravím, že z blata do kaluže... politika je MOC ja v nej demokraciu nevidím ani som asi ani nevidela...žiaľ iba kapitalizmus....nič len JA a JA ....
.....kto verí politikom je blázon....
@brendaa ano momentalne na slovensku mozno vyberat len medzi vacsim a mensim zlom (necham na kazdeho kto si co priradi) ale toto mi uz pride do neba volajuce. Uz sa ani nesnazia nic skryvat, vedia ze vsetko ovladli.
@taynee co ti vadi?
@taynee podla mna mozme na mk diskutovat o hocicom. Mne vadi ked je tu kazdy den otazka ohladom testov a filozofuje sa tu o moznom tehotenstve pri kvetnatych opisoch styku.
Je tu vela zien mne podobnych. Matiek, ktore snad zaujima kam slovensko smeruje a v akej krajine budu vyrastat ich deti. Neviem kde inde by som mohla diskutovat s podobnou komunitou.
Ak ti to vadi prosim vypni upozornenia a nebude dalej rusena touto temou.
@taynee ale keď to nechceš čítať, nemusíš , to vieš? je na tebe či otvoríš príspevok alebo nie, pokiaľ je diskusia slušná, nevidím v tom problém, prečo by matky = občianky tohto štátu sa nemohli baviť aj na túto tému
@autorka, mňa by to tiež zaujímalo, či im to nevadí, či to nevidia a sú schopní to tolerovať a rešpektovať napriek tomu, že aj ich sa to týka...
SVINE PRI KORYTE 🐖🪹
Ja mám taký pocit, že jednoducho čokoľvek by táto vláda spravila tak voliči aktuálnej koalície by si to dokázali obhájiť.
Pre mňa jednoducho už neostal nik ani v koalicii ani v opozícii koho by som volila a teda nebudem určite voliť menšie zlo- to sa mi nejak nepáči takáto teória. Takže si počkám na novú stranu kto založí...ale z týchto slávne neslavnych politikov sa mi žalúdok dvíha...
@wanduska327 vies ale niekoho treba volit. Aj to mensie zlo. Ono niekto zvoleny bude bez ohladu ci prostestne na volby neprideme.
Ale suhlasim je to bieda.
Moj postreh z okolia je ten, ze Smerak nikdy nezmeni nazor ☹.. na rozdiel od inych volicov, oni maju stale cca tie iste %. Skoda im nieco vysvetľovať, na vsetko maju protiargument, rozkradanie im nevadi, kedze to sa vraj vsade. Atd atd. Zrazu uz ani LGBT, vid nas prezident. Su to stastni ludia ocividne, prezivaju krasne casy a vsetko si vedia obhajit.
Autorka, pred par dnami som sa od jednej zarytej zastankyne vladnej koalicie dozvedela, ze ona je spokojna, dalsia napisala, ze je vsetko v poriadku, pretoze to co robia je spravne. Takze neocakavam, ze by niekto z ich volicov videl niekde nejaky problem. Jediny problem je ten, ze opozicia, novinari a volici opozicie nechcu vidiet to co robia spravne.
Marne sa zamyslam co bolo spravne odkedy su (zas) pri koryte. Marne hladam co spravili v prospech obcanov, ekonomiky, vymozitelnosti prava, zvysenia bezpecnosti, v prospech zlepsenia zivotnej urovne vratane zlepsenia stavu v zdravotnicstve, skolstve, doprave... Ale mozno sa to dozviem prave v tejto diskusii.
hento zvysenie platov atd to bol vyslovene vysmech im vlastnym tupym volicom. A to ostatne radsej nekomentujem. Kdo vie ci tu budu este vobec slobodne volby... aj prezidenta uz maju svojho taliansku podrztasku... velmi zle to tu bude. Resp. este horse.
Lenže toto, čo je tu vymenované je asi tak 2-3% z toho, čo vláda robí a ostatných 97% sa nespomína.
Som zvedavá, ako dlho tu táto diskusia bude 😂 na rovinu poviem, že som hrdý dezolát a extrémista, teda volič tejto koalície, resp. mimoparlamentnej strany s pronárodnými názormi 🇸🇰
Neviem, čo sa tu rozčuľujete. Všetky vlády robia to isté. Akoby za bývalých vlád toto nebolo. Napr. zabudli ste, ako cez najväčšiu koronu bol na chrapúňa vícepremiér v Anglicku za rodinou? My sme museli sedieť doma na zadku a papaláši si užívali.
Položte si otázku: čo by ste robili vy na ich mieste? Myslím, že to isté. Každý z nás by spravil to isté a teda zvýšil plat najprv sebe a až potom riešil iné.
@ferdomravec21 nam ochotne vysvetli ako to on vnima
@viestta ja prave tiez dufam ze sa niekto ozve a bude si stat za svojim. Naozaj nechcem nikoho urazat a dufam ze sa to tu ani nezvrtne
@petronelag a co prosim prospesne robi? Vies mi dat nejaky priklad? Mozno ti moja otazka pride hlupa a rypava ale ja naozaj neviem. Tak nejak som obklopena komunitou ktoru ich prospesne kroky a zakony nezasiahli takze budem rada ak das nejaky priklad. Dakujem
@viestta treba sa opytat volicov SD, ci by tie iste kroky a veci presli Caputovej, Simeckovi, Nadovi atd. Hned viem aj odpoved-nie, nepresli. Kvikali by ako najati. Minuly politici robili zlomok zla, co terajsia vlada a dvojzubce hadzali dlazobne kocky, vyhrazali sa pod oknami zdravotnikov..atd.
@taynee vieš čítať? Pýtala sa na nudu? Nie nepýtala sa na nudu. Keď nevieš neodpovedaj. Sľubovali zníženie potravín a nie luxus pre seba.
@petronelag ja som zvedava na tych 97% (obcas si precitam uznesenia vlasy SR, obcas si precitam aj co prerokuvava parlament a ked ma nejaky navrh zaujme uz len podla nazvu tak si ho precitam cely aj co sa nakoniec schvalilo. Marne hladam nieco, co by konecne bolo na prospech bezneho smrtelnika, obcana SR.