Ahojte,čo hovoríte na tento typ auta,aké máte skúsenosti,pre a proti?Rozmýšľam aké auto kúpiť,chcela by som niečo rodinné a vyvýšené.Pozerala som aj na nete.Samozrejme na nový nemám peniaze.Nasla som 2010.rok za 10tisic.Je to dobrá cena alebo 2010 je starý ročník?Teraz mám Peugeot z roku 1999.Alebo kľudne môžte poradiť iný typ auta, ďakujem
Môj svokor ju má veľmi si chváli, ale podľa mňa má veľmi malý kufor.ci je cena dobrá neviem popozeraj Darex, aaauto , bazos porovnaj ceny.
Aku chces kubatúru?
Cez AAA by som nekúpila ani toaletný papier ... KIA Sportage je 👍
Za taku sumu by som kúpila radšej nové auto. Jasné,že menšie a "horšie"
@dzulli1980 Ešte nie som rozhodnuta.Citala som nedobre recenzie na aaa auto hlavne tu na koniku.
No v okolí pár ľudí kúpilo z áčka auto a sú spokojný.Podla mňa to je aj o šťastí.
Jasné, že je to aj o šťastí, len pri AAA ho potrebuješ fakt veľa, aby si dobre kúpila.
Kamoška tiež u nich kúpila a je spokojná, ale celkovo prevládajú nespokojní zákazníci.
Ak by si chcela u nich vyberať, vezmi so sebou skúseného automechanika a poriadne auto vyskúšajte a prezrite
Ani my by sme nekúpili v AAA, ale známi, čo od nich kúpili autá sú spokojní.🤷🏻♀️ ak nová Dacia a jazdená Kia sportage, tak Kia. Pri novej Dacii - cena zodpovedá kvalite vozidla.
@janai1 daciu naozaj neodporúčajte. 😪 Kie sú super autá, menej kazivé, ale ročník 2010 za 10 000 je naozaj veľa. Teda ale závisí to aj aké ma vybavenie a hlavne koľko km ma najazdené. A ak chcete naozaj kupovať tak určite si skúste za pár € pozrieť na internete či auto nebolo búrané lebo veľa ľudí sa neprizná len aby predali auto.
@janai1 uz od 12t nieco... ale nikdy to neskonci pri tej cene, ak chces nejaku vybavu a sorry... preto hovorim o Duster, lebo Duster by sa teoreticky velkostou mohol rovnat Sportage, samozrejme kvalitou nie... Sandero sa nemoze rovnat ani Kii Ceed. To je ako keby dakto chcel kupit Kodiaq a ty mu odporucis Fabiu alebo trebars Kamiq.
My mame Kia sportage Plug in Hybrid a je to uzastne auto, nemenila by som, lenze my sme kupovali nove z vyroby...ale urcite aj to ktore chces kupit, tak bude super, teda zalezi aj z akeho bazaru a v akom je stave
@janai1 juuj tie nové dacie za 14000 sú ale v základnej výbave, čiže nič moc
Autorka a chces vyslovene kiu? Ja mám teraz vw Touran a som s ním veľmi spokojná, vyššie sedenie, kopec miesta, sú aj 7 miestne verzie, spotreba tiež fajn.
@mici88 Ako sa to dá pozrieť na nete či nebolo auto búrane?
@skeblicka77 Zatiaľ som není rozhodnutá, pozerám aj na nete aj v meste aké autá jazdia a zatiaľ tá Kia sa mi celkom pozdáva. Aj čo sa týka výbavy bezpečnosti aj vzhľadovo.
Ja žasnem nad niektorymi odpovedami ako radit sa o kupe auta cez MK nie je dobry napad radšej sa porad s chlapom pripadne zober nejakeho mechanika alebo daj si pred kupou prezriet do servisu, reči že kup si daciu lebo nove auto ale za jaku cenu ? cena zodpoveda kvalite takže asi tak ja som videla osobne 4ročnu daciu 1krat priprava na stk nechci vidiet jaka bola zhnita zospodu a čo s atyka AAA auto v živote by som nekupila od nich auto😀 radšej kupim 10ročne napr japonca ale niee daciu lebo mam nove auto🙂
Ja som napr počula od viacerých, že má Kia výsoku spotrebu...jeden ju dokonca ako dvojročnu kvôli tomu predal.....a čo sa týka Aaa.....ak kupuješ 3-4rocne auta po leasingu.l, tie si väčšinou fajn......kamarát kúpil trojrocne....nevie si ho vynachváliť ešte mu tuším vyšli 2kontroly v ramci záruky, ak kupuješ staršie 7-10rocne ....tak to sú autá....do ktorých už musíš zainvestovať.....a jasné, že môžu mať všelijaku históriu....ak siahas po ešte starších 10+príprav si slušný rozpočet na opravy.....nie je to nič nezvyčajne...len s tým treba pocitat
13 ročne za 10 000? Novú daciu kúpiš za 14 000