Čo hovoríte na amulet?

27. sep 2021

Čaute baby… čo vravíte na amulet? Zaujímajú ma take tie magické veci ale nikdy som nič take nemala no a rozmýšľam si kúpiť amulet. Ešte by som sa tým viac zaoberala ale tak čo si o tom myslite? Čítala som veľa že magia ako taká veľa dá ale aj zoberie. Platí to aj tu pri tom? Či? A veríte na to? Nikdy som nič take neriešila iba chcem skúsiť či to reálne bude mat nejaký účinok…
A prosím, nemyslite si že som nejaká bláznivá alebo čo 🤣🤣🤣 iba by som to chcela skúsiť, nič za tým nieje ok?☺️ To ma tak napadlo len

terkaaa248
27. sep 2021

Neskusaj radsej nic. Pokial ti pan Boh nedal do vienka oplyvat niecim takym, tak sa o to nesnaz nasilu, nemusi to pre teba dopadnut dobre. Moj nazor.

ella_price
27. sep 2021

Skús si prečítať niečo o Wicca, možno tam nájdeš nejaké rozumnejšie argumenty aj od ľudí, ktorí sa tomu rozumejú.

slniecko_12
27. sep 2021

Je to zlo..neskusaj to..

luciador
27. sep 2021

Úprimná modlitba je viac ako 1000 amuletov... 👍👍👍

jana_eyre_2
27. sep 2021

Veci majú len taku dôležitosť akú im my sami pripíseme..

ella_price
27. sep 2021

@jana_eyre_2 Pekne napísané. To mi pripomenulo, ako som od babičky dostala taký náhrdelník. Moc sa mi nepáčil, ale stal sa z neho pre mňa takým amuletom, ktorý je stále so mnou (a babička svojim spôsobom tiež) 🙂

bloger
27. sep 2021

Neskúšaj to mágia skôr veľa zoberie ako dá

petka3012
27. sep 2021

Aj ruženec sa tak troška podobá amuletu. Má ťa chrániť všeobecne alebo pred niečím konkrétnym. Skús si prečítať o tom WICCA carodejnictve ako už tu bolo spomínané. Alebo skús si niečo naštudovať aj online.
Aj keď ... Nie je to celkom jednoduché si vytvoriť amulet alebo talizman. Tam musíš mať nejaký základ aj tej mágie, aby si sa vedela sústrediť a pod.

danielkka
27. sep 2021

tiez ma zaujalo toto odvetvie magie, hladat sposoby, ako sebe alebo druhym pomoct . mam knihu, kde su popisane postupy, ako amutel ocistit, ako mu dat moc, ako a co treba robit. neviem, ci som nieco robila zle alebo len v sebe nemam tu potrebnu silu, ale nejako to neislo. Nechala som to tak, zabudla. po case som dostalal kamenne srdiecko ako privesok na retiazku. nosila som ho a po case som si uvedomila, akoby mi nevyhovoval. neda sa povedat, ze by nosil smolu, len som mala v zivote taky nevysvetlitelny pocit tiaze. spojila som si to s tymto amuletom. aj som ho cistila, ale stale mi nevyhovoval, tak som ho vyhodila . viac som sa k tomu nevratila, ale mam pred takymito vecami respekt. nemuselo to byt sposobene tym kamienkom, ale zbavit sa ho mi pomohlo. bol pre mna mozno len symbolom tej tiaze, ale pomohol mi sa jej zbavit..najlepsie je najst si na taketo carovanie uplne ciate veci, napr kamene z prirody, nie vynimocne krasne, lebo mozu byt ,,podhodene" , aby ich niekto nasiel. tak skus, mozno v sebe objavis silu pomahat druhym 🙂

slniecko_12
27. sep 2021

@petka3012 ruzenec ze je amulet? 🙏 my neverime v silu ruzenca ako veci a to je rozdiel ☺️ magia je jednoznacne zla..ked sa ti zapletie do zivota, velmi velmi tazko sa z nej vymotas

petka3012
27. sep 2021

@slniecko_12 nemyslela som to tak doslovne. Ale napríklad dáva sa ruženec pod hlávku dieťaťa, dáva sa do auta, alebo ho ľudia nosia pri sebe, aby ho "chránil".
Ja viem, že nie je ruženec doslova ako amulet.

janetinka27
27. sep 2021

@petka3012 tak ludia mozu cokolvek pouzivat ako amulet, aj ruzenec. ale to uz potom nie je ruzenec ako taky. ruzenec je na to, aby ho mal clovek v ruke a odriekal ho a ked ma cas, moze si ho obzerat a uvazovat nad tajomstvami.

janetinka27
27. sep 2021

autorka, ziadne "sutre" by som nepovazovala za predmty, ktore mozu ovplyvnovat moj zivot. spoliehat sa na nejaky kamen alebo predmet, ktory ani nevie, ci existuje a kde lezi, predmet, ktory si mozes dat do zadneho vrecka na rifliach alebo ho umyvat v umyvadle, kde si predtym umyvala mastny hrniec....

nasasa_1
27. sep 2021

Presne ako tu uz padlo, je na cloveku aku dolezitost da tej danej veci 🙂 Neviem ale ci to vobec ma nejaky skutocny alebo overeny ucinok.

autor
27. sep 2021

Ďakujem Vám za odpovede… ako som už písala, je to viac-menej zo zvedavosti a tak ďakujem že ste mi odpovedali