Ahojte, organizuje sa u nás zbierka pre útulok, nejaké všeobecné info mám ale chcem sa opýtať na konkrétne skúsenosti keďže ja som psíka nikdy nemala a aj finančné možnosti mám teraz pred Vianocami trochu obmedzené. Čo je najviac potrebné? Ryža a cestoviny? Je jedno aké? Alebo niečo iné? Ďakujem za rady.
My pravidelne nosíme kvalitné granule, pamlsky, hračky, deky, plachty, uteraky, čistiace prostriedky sa im tiež zídu ci teraz v zime aj drevitá vlna. A vždy sú za vsetko velmi vďační 🙂
Ryza a cestoviny urcite nie. Uplne najlepsie co mozes urobit je spytat sa priamo utulku kam zbierka poputuje. Oni vedia najlepsie co potrebuju.. Vseobecne granule pre psov (ale to tiez zvyknu utulky informovat z akych si kto chce moze vybrat a kupit), vetbedy, deky, matrace, uteraky, hracky....
A dakujem za psikov ❤️
Najlepšie je informovať sa priamo v útulku čo potrebujú, aké granule, čistiace prostriedky, dezinfekcia a podobne.Tiez nemôžeš kúpiť granule hocijaké, keďže určite sú tam psy s rôznymi intoleranciami.Hlavne nie granule 20kg za 10eur, ktoré kúpiš v Tesco alebo Kauflande.... výživová hodnota nulová podiel mäsa 2% a ostatok pomletý odpad.
Ak nemáš veľa peňazí, tak radšej granule a konzervy nekupuj, nekvalitné granule nemusia aj prijať, keďže psy z nich môžu mať problémy. Potom skôr možno dáke čistiace a dezinfekčné prostriedky napríklad
Bolo to v telke, tento týždeń. Deky v zime navlhnú. Dávajú im slamu... Potešia sa granuliam a finančým príspevkom. Posielam im 3€, 5€, povedali že pre nich je to dosť, hoc ja som si myslela, že je to málo.
Savo, v patlitrovej bandaske, toho spotrebujeu kvanta. Ked granule, tak specialne pre stenata, ale naozaj kvalitne.
Ďakujem, opýtam sa ešte na granule a ak by to bolo nad moje možnosti ostanem pri tých čistiacich prostriedkoch
Skús sa opýtať v konkrétnom útulku. Každý útulok potrebuje niečo iné. Väčšinou ale deky, granule a tak dalej. Je toho veľa ale opýtal by som sa.
kazdy utulok ma na stranke co im chyba .deky,cistiace-take co oni pouzivaju granule tiez len niektore znacky ... mnohym chybaju peniaze na zaplatenie uctov za veterinu ...
No kvalitné granule rátaj od 30eur a vyššie,tak uvidíš aké sú tvoje možnosti.
Pošli alebo daj im peniaze koľko môžeš 10 e napr. Lebo za 10 e granule nekúpiš
Keď nám zomrel psík, ostali po ňom granule, tie sme dali do útulku.
Ale dať môžeš všetko, čo im tam chýba, prikrývky, deky, pelechy, krmivo, misky na vodu, na granule, hračky , vodidlá, náhubky, prípadne peňažný dar.
Skôr granuly pre psov.