Zienky co ste dalali do zvlhčovača vzduchu? len cistu vodu alebo este nieco? dakujem za rady 🙂
http://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tb...
hned ten prvy modry nie nemam navod nieje novy :D
ja davam etericky olej eukalyptus ked deti soplia a tazko sa im dycha toto nam zabera a ani v noci nekaslu
a co to vonia alebo co to vlastne je prepac ze sa tak pytam ale vazne som o tom nepocula :D
🙂 dakujem uz viem co to je :D idem citat a dakujem a ako to treba dat do zvlhcovaca celu vyliat alebo nejak mnozstvo len?
no tak to skusim aj ja tu vincentku ani ja som este o nej nepocula 🙂
no ja som uz volala mm nech zbehne do lekarne a nech nam kupi jednu na skusku aj ked my mame sople ale od zubkov ale v noci sa nam tazko spinka ked tie soplíky prejdu do kasla ale super tema ani som nevedela ze nieco take existuje 😀
@matta1 vincentku do zvlhčovača určite NIE.. Sú zvlhčovače, do ktorých sa môžu dávať eterické oleje, ale tie lacnejšie to určite nie sú. Vincentka obsahuje mineráli a soli a to ti zvlhčovač akurát tak pokazí.. Jednak zo solí sa ti urobí v byte para, ako v parnej saune.. Raz som dala sol do zvlhčovača a normálne sme v izbe na seba nevideli.. 😀 Je dobré si kúpiť filtračnú konvicu (ja mám britu, ale je jedno akú) a dávať do zvlhčovača prefiltrovanú vodu. Vydrží aj niekolko rokov, lebo ak budeš dávať vodu z vodovodu, tak sa tam narobí vodný kameň a ten nielen že pokazí zvlhčovač, ale sa v ňom aj darí baktériam.. A ešte je dobré si kúpiť ionizačnú tyčinku (predávajú sa k boneco zvlhčovačom, ale môžeš dať do ktorého kolvek) a vložiť ju do spodnej nádobky.. Zionizuje tú paru, čo je velmi prospešné..
@zuzana581 noo taak paru sme mali presne taku ze som skoro nic nevidela ale teraz som si umyla zvlhcovac lebo presne toho som sa bala ze sa zanesie a pokazí ale v noci mi drobec spinkal. a Ta brita aj ja ju mam destilovanu vodu nekupujem len z kanvici vodu davam a aj my ju pijeme je to super vec a aj ta voda chutí ako mineralka bez bubliniek. a tu ticinku ma svagrinka a je velmo spokojna musim si aj ja kupit.
@ivkake no ja som vtedy nedala síce Vincentku, ale len sol a normálne som sa v prvej sekunde zlakla, že aká para sa to valí zo spálne a potom som zistila prečo.. Normálne parnú saunu sme mali doma.. 🙂 Ono je super dávať Vincentku do elektrického inhalátora.. takého, čo máš masku, a inhaluješ priamo z toho prístroja.. Tam sa dáva buď fyziologický roztok, alebo táto Vincentka, ale do zvlhčovačou určite nie.. Do žiadneho. V podstate do niektorých by sa nemali dávať ani vonné oleje, ale ja dávam ak tak, tak len kvapku do nádržky s vodou.
no nakoniec sme aj tak kupili solmucol sirup kasel sa nam zhorsil a dnes uz fajnucko 🙂 konecne ten kasel bol vcera strašný v noci spinkal pri tej vincentke ale rano to bolo strasne sa mi zda ze horsie kaslal ako pred. No dnes uz dobre
@matta1
ta hmla je z toho vodneho kamena. Pozri sa v miestnosti na nabytok ci sa neuklada taky biely prach.Ja som skoro umriel ked som prisiel do zatvorenej izby kde som spusteny zvlhcovac, mam taky ultrazvukovy. Ale ten utrazvuk rozbija vsetky molekuly teda aj vodneho kamena. A som zapraseny cely nabytok 🙂
Vincentku poznam, ale toto by mi teda nenapadlo. Ze do zvlhcovaca vzduchu? 🙂 Kazdopadne logiku to ma.
Od Vincentky poznam spreje do nosa, sirup a pastilky.
@matta1 ... Vincenka Junior, nosovy sprej je dobry pre drobcov, vyskusajte doma 🙂
http://www.flora.sk/index.php?selected_id=145&a...
@matta1 bezne vodu, ale ked velmi kaslali tak na noc vincentku