Čo by ste v živote urobili inak?

danuta1414
16. okt 2019

Ahojte, žienky, čo by ste v živote urobili inak, keby ste sa mohli vrátiť o x rokov dozadu?

limetka69
16. okt 2019

asi všetko

17juraj17
16. okt 2019

@danuta1414 Inak by som vyplnil sportku, tak aby som vyhral.

barbellka
16. okt 2019

@danuta1414 sla by som na inu strednu skolu ako gymnazium a po skole by som sla externe na VS a nasla popritom pracu. Avsak veci sa nedaju zmenit, takze nad tym ani nerozmyslam a myslim na to, co spravit dnes.

ciusinka
16. okt 2019

Viac by som sa venovala studiu jazykov uz na gympli a na vysku by som odisla mimo Slovenska a uz by som sa nevratila..Toto lutujem asi najviac, preto budem svojho syna viac viest k studiu jazykov..A urcite by som si nevzala mojho exmanzela..

17juraj17
16. okt 2019

Aj zle rozhodnutia nas formuju. A aj vdaka takym rozhodnutiam sme tym cim sme.

vroni
16. okt 2019

Myslela som, že nič. Ale tuto @17juraj17 mal inšpiratívny napad 🤣🤣🤣

tinatitti
16. okt 2019

Každá akcia vyvoláva reakciu. A síce sa nepokladám za najšťastnejší osobu na svete, ale asi by som nezmenila nič. Keby som pred rokmi nestretla dnes už môjho exmanzela, tak by som nemala prvú úžasnú dcéru. Keby som pred pár rokmi nestretla svojho zatiaľ ešte priateľa, nemala by som druhu úžasnú dcéru. Nevravím, chýb som narobila v živote až až, ale doviedli ma k tomu, kým som dnes, som mamou dvoch malých princezien 🙂

0hena0
16. okt 2019

@17juraj17 😂😂😂👍

misiatko14
16. okt 2019

@danuta1414 nezacala by som fajcit a viac sa venovala jazykom...alebo teda aspon jednemu jazyku 🙂 ale toto vsetko viem stale spravit inak, len som si to mohla ulahcit

adelakom12
16. okt 2019

viac by som cvicila a chodila von s kamosmi viac 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiwahe
16. okt 2019

Asi nič. Aj zlé rozhodnutia ma niekam posunuli a časom mi dalo zmysel, prečo som sa v tej danej chvíli tak rozhodla 🙂

acrobaleno
16. okt 2019

@danuta1414 Kde začať? 😂 Ale počula som, že nie je dobré rozmýšľať o tom, čo by sme urobili inak. Každé rozhodnutie je na niečo dobré, aj keď nám to v tom momente tak nepríde.

h_petra
16. okt 2019

nič 🙂 všetko ma nasmerovalo tam, kde som teraz.
Ak by sa v mojom živote zmenila čo i len jedna vec, možno by som teraz nebola s človekom, s ktorým som a nečakala dve deti 🙂.
Všetko ma niekam posunulo. Aj zlé, aj dobré.

asia83
16. okt 2019

@danuta1414 Nič.

nickpick
16. okt 2019

vybrala by som si inu VS, bola pocas studia viac pracovne aktivnejsia, sla na na Erazmus, zacala uz vtedy viac cestovat, kopla do riti vtedajsieho dlhorocneho frajera - stredoskolsku lasku a necakala kym tak urobi on...

wena
16. okt 2019

Ja asi nič, ja som úplne spokojná s tým aký mám život 🙂

anos18
16. okt 2019

@danuta1414 Ja by som tiež nič nemenila,aj to zlé,čo sa stalo,bolo na niečo dobré. Všetko,čo sa deje v živote,sa deje pre niečo

deti95060810
16. okt 2019

asi všetko...😉

thekacicaa
16. okt 2019

rozisla by som sa s byvalym ovela skor, vsetko mohlo byt inak...

bodka70
16. okt 2019

Akonáhle má človek deti, všetky úvahy typu, čo by si v minulosti zmenila, keby si mohla, strácajú zmysel. Aj ja som v živote urobila kopec chýb, napr. vo výbere školy či partnera atď. ale všetko to smerovalo k tomu životu a s tými ľuďmi čo mám teraz 🙂.

jana_eyre_2
16. okt 2019

isla by som na konzervatorium, viac by som sa venovala uceniu, menej chalanom a mame by som viac dala najavo ze ju lubim.. ale minulost sa zmenit neda a tak je to jedno 🤷

sisaka
16. okt 2019

Tak nad týmto nikdy nefilozofujem, neznášam take, keby bolo keby, ale keď sa zamyslim... nevrátila by som sa v 20ke z Anglicka, spravila by som si výšku v zahraničí a nie na Slovensku a určite by som neporodila moje prvé dieťa na Slovensku... trvalo mi pár rokov sa potom spamätať a nakopnúť, zvysok sa už dial podľa mojich predstav a neľutujem (zatiaľ)

adamadent
16. okt 2019

Jedine co ozaj ľutujem je výber a príprava na VS, išla by som na iný odbor...

4stanka4
16. okt 2019

Ja by som tiež nezmenila nič,riadim sa v živote tým že :"Nikdy neľutuj čo si spravil,pretože v tej chvíli si si to tak želal" 🙂

lija22
16. okt 2019

zacala by som skor sexovat

pannama1
17. okt 2019

ako tak rozmyslam, tak asi by som nic nemenila so svojim zivotom. mam ho taky, ako som ho chcela! kazdi si je strojcom vlastneho stastia a vlastneho zivota!

merynka3
17. okt 2019

ja nic.. vsetko mi padlo na nieco ale keby mam moznost vratit nieco spat, vykaslala by som sa na vysoku skolu... mam titul ktory mi je na nic, kedze robim v inom obore. 6 stratenych rokov.. inak sa mam fajn 🙂

nikol873
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikol873
Odpoveď bola odstránená
Zobraz