Čo by ste urobili, ak by vášmu priateľovi vadilo, že si píšete s kamarátmi?

milena866
24. nov 2020

Dobrý večer s priateľom sme spolu 3 mesiace a včera mi naznačil že mu vadí že si píšem s kamarátmi ...
Predtým mu vadilo že sa snimi stretávam tak som to obmedzila 😏
Teraz mu vadí že si píšem s kamarátmi ja neviem ako mu vysvetliť že to sú iba kamaráti (vyrastala som medzi chalanmi takže mám viac kamošov ako kamošky) .. Celkovo mu vadí Facebook

aritana
24. nov 2020

@milena866 prec čím skôr...takáto prehnaná zirlivist ta zabije a staneš sa otrokom

denden77
24. nov 2020

@milena866 aby mu o chvilu nevadilo, ze chodis do potravin po pecivo... pekne sa mu podakuj za 3 mesiace a zazelaj mu vsetko dobre do buducna 😎

luci_ba
24. nov 2020

@milena866 pekne ho posledný krat vyobjimaj a rozlúč sa. Mozes byt rada ze sa vyfarbil takto skoro, bohvie koľko rokov by si s ním mohla stratiť 🙃

pribinak
24. nov 2020

Blikali by mi všetky kontrolky. Zachvíľku bez dovolenia nebudeš môcť telefonovať ani s rodinou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
24. nov 2020

Zaujimave nazory, zeny... Ruku na srdce, vam by sa pacilo, keby ste mali vecer travit so svojim priatelom a on by sa nevenoval vam, ale vypisoval by si s kamaratkami?

@milena866 vadi mu, ze si s nimi pises, ked si s nim alebo ked si sama? Ako casto si s nimi pises? A ako dlho? Ak ste spolu a ty 3 hodiny drzis v ruke telefon a pises kamarstom, vobec sa mu necudujem 🤷‍♀️

dajen_7
24. nov 2020

Môjmu to nikdy nejak nevadilo sme spolu 3 roky vždy sa spýta s kým si vypisujem alebo tak ale ja mu nikdy nemám povedať kto alebo o čom si píšem niekedy sa snažím byt aj tajomná a nič nepovedať že čo ho to zaujíma chvíľu sa tvári že okej ale aj tak sa zaujíma ďalej ale myslím si že je to skôr sranda a nie kontrola. Dôverujeme si a bez toho vzťah nebude fungovať

milena866
autor
24. nov 2020

@lindusss2016 telefón nemám stále v ruke ...a keď mi niekto napíše tak odpíšem a odpíšem aj pred ním nemám stým problém

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina2015
24. nov 2020

Že ho chápem

judar
24. nov 2020

Aj moj tak a to som odpisovala chlapom na pokeci :D ziarlivost jak hovado ale narovinu som ukazala mobil a uz mu doplo ze tam chodim len kvoli starej emailovej stranke a ked videl fake profilovku a co som odpisovala uchylakom na oplzle reci typu " co tak zavesit za gule na strom" mal dost, dost sa aj smial a pochopil ze neni sa coho bat ....tam kde neni dovera tam su pochybnosti

limetka69
24. nov 2020

@milena866 no chapem aj teba, aj jeho. Mam kamosa, fakt, ze super, ako brat, denne spolu od puberty, stale ked som mala vztah, tak kazdy partner toho kamosa potreboval stravit, nechápali to nase kamaratstvo. Na rovinu som im vravela vsetkym, ze je len kamos, ak nemas pochopenie-dovidenia, nevymenim 7rokov kamaratstva za novy vztah, ktory neviem ako sa vyvinie. Sama si kladiem podmienky a hranice od zaciatku, rovnako akceptujem druhu stranu, komunikacia je zaklad. Samozrejme, ze kamos siel na druhu kolaj a nevenovala som sa mu pred priatelom, alebo nie viac ako priatelovi. Tak normalne. Mozno viac ako chlapom pride normalne, ale to som vysvetlila 🙂 ked prerusis kazdu vetu, dialog, kvoli messengru pre kamaratov, taks a necudujem :D a ak nema dovod na to, tak uz len utekaj, lebo nik nema pravo byt majetnicky a mysliet si, ze druhu osobu vlastni

lindusss2016
24. nov 2020

@milena866 no ved otazka je, ci odpises na jednu otazku jednu odpoved, alebo si odpisujete donekonecna... mne by to tiez vadilo, keby to moj chlap robil. Ste spolu 3 mesiace, mas byt v najvacsom osiali zamilovania a nie si pisat s inymi

milena866
autor
24. nov 2020

@lindusss2016 nepíšem si do nekonečna ...Max odpíšem a to je on pri mne a položím tel...a dokonca každý s mojich kamarátov má ženu alebo frajerku a on to vie

dajen_7
24. nov 2020

Koľko rokov ma priateľ a ty?

milena866
autor
24. nov 2020

@dajen_7 ja 23 a on 27

thoughtfulweirdo
24. nov 2020

Mne sa velmi paci, ako teraz pisu baby, ze takeho mas poslat do kelu, ale ked je tema, ze chlap si pise s kamoskami, tak tiez treba takeho poslat do kelu 😂 Ja by som bezdovodne ziarlenie netrpela, ale teda treba mat rovnaky meter na obe pohlavia.

0silvia0
24. nov 2020

@milena866 ja tak neznasam to nechutne nonstop odpisovanie na pipajuce spravy. Rozpravam sa s deckom mojim a furt jak v tranze, na pol ucha akoze pocuva mna, popritom odpisuje niekomu a priblblo sa usmieva a ja ho mam chut tresnut po hlave. Predpokladam, ze je to nieco podobne. To sa fakt neda ten telefon dat z dosahu na hodinu, dve, kym si spolu s frajerom?

sissy27
24. nov 2020

@milena866 takto, keby môj frajer, s ktorým mám nejaký vymedzený čas, čítal a odpisoval na XY správ kým je so mnou, tak ho kopnem do zadku (v tomto prípade teba). Veď tie správy tam budú aj hodinu či dve a som si 100% istá, že v nich nie je nič životne dôležité. Takže keď si s frajerom tak sa venuj jemu a nie telefónu.
Ak spolu žijete, tak porozmýšľaj nad tým, koľko času tráviš s telefónom v ruke.
Na druhej strane nenechala by som sa obmedzovať čo sa týka kontaktu s kamarátmi, určite by som dala na prvé miesto frajera, ale neprerušila by som kontakt ako taký. Ale určite si viete napísať / zavolať v inom časť ako počas rande.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elementissa
24. nov 2020

Žiarlivci nie sú dobrí partneri do života. Asi sa budes musieť rozhodnúť, či celý svoj život podriadis jeho žiarlivosti alebo sa rozidete

thoughtfulweirdo
24. nov 2020

@elizabet173 Mna to tiez nebavi 😁 skor som si predstavila, ze si s nimi raz za cas napise, ako sa maju, co nove v zivote. Je ale fakt, ze toto netreba riesit zrovna v case, ked je s frajerom, mne by to tiez vadilo a bolo by uplne jedno, s kym si pise.

elementissa
24. nov 2020

Inak, mohla si napísať aj viac info, teraz som dočítala diskusiu- takže možno iba na doplnenie. Keď som chodila s mojim manželom a boli sme na výlete, bola som strašne nasraná, že ja som sa s ním snažila rozprávať a on chytal pokemonov. Po storočí manželstva a dieťati, ideme von a chytáme pokemonov spolu 😅🤩🤣🤣🤣 a tiež mi asi vadilo, keď sme boli dakde na večeri a on na dačo odpisoval... Aj keď iba na mail dakomu. Trochu som prehliadla v úvode, že ste spolu 3 mesiace. Ved to je tak kratucko... To by ste mali byť na sebe nonstop pricucnuti a nie cumiet do mobilov... O 10 rokov co budeš robiť? Ja som to z tvojho príspevku pochopila tak, že spolu žijete a ty si napíšeš s nejakým kamarátom a chlap začne po tebe hucat, že nech si prestaneš vypisovať s inými chlapmi. Napriek tomu, že ich pozná a sú to tvoji dlhoroční partaci. No keďže ste spolu ešte len začali chodiť, tak to chápem. Chce mať tvoju pozornosť pre teba. Neboj, o pol roka, rok, mu už bude jedno s kým si píšeš. Ved pokecaj aj s kamošom, ale nemusíš odpisovať hneď ako ti pipne správa. Proste máš nového frajera, s ktorým máš komunikovať, tak sa venuj jemu. Keď prídeš domov z rande, pokecas aj s kamošmi. Takto tvoj frajer ma pocit, že ti nestojí ani za to, aby si počas rande odložila ten telefón a chápem, že je nahnevaný. Vypni si zvuky a vibrácie, keď si na rande a bude pokoj

tatisna
24. nov 2020

@milena866 aj mne by to vadilo keby to bolo na dennej baze... akoze teraz by ste mali mat obdobie ze sa neviete od seba odlepit... A Ty si vypisujes s kamosmi???

mandarinka555
24. nov 2020

@milena866 Patologický žiarlivec...bude sa to zhoršovať...ALE zase na druhej strane, prečo máš potrebu odpisovať na každú priblblú správu, alebo poznámku ? Tie blbosti tam budú aj na druhý deň, neutečú ti...

milena866
autor
24. nov 2020

@mandarinka555 neodpisujem hneď že pipne správa a hneď do tel... To vôbec tak není ...včera napr kamoš potreboval pomoc pokazilo sa mu auto ...a on hneď že skym si vypisujem že nechce aby som mala Facebook kvôli tomu že má otravuju hocijaký muži. Pritom to vôbec tak není

amelia000
24. nov 2020

@milena866 mala som takeho...utekaj!!!

milena866
autor
24. nov 2020

@amelia000 ja neviem no ako sme spolu 3 mesiace tak nepoznám ho až tak moc ...len teda asi mi neverí

amelia000
24. nov 2020

@milena866 chces ho spoznat? Nevyhovej mu a rovno mu povedz ze si s kamaratmi pisat budes a aj sa stretavat ci sa mu to paci alebo nie.

milena866
autor
24. nov 2020

@amelia000 ja mám len strach stoho že budem prehliadať veci a budem robiť to čo chce on ...ja neviem proste či to je žiarlivosť alebo ja neviem