Čo by ste spravili s týmto kamarátstvom?

6. nov 2022

Ahojte,

Dali by ste opätovnú šancu kamarátovi, ktorý Vám klamal? Spoznali sme cca 2 roky dozadu, od začiatku tam bola aj chémia, určitá príťažlivosť, sympatie, aj sme sa trochu bližšie spoznali, ale len do momentu, kedy som úplnou náhodou prišla na to, že on síce žije sám, ale je oficiálne ženatý a má 10 ročnú dcérku. Vtedy medzi nami takýto ,,vzťah" úplne skončil, ja som mu vtedy veľmi vynadala, že prečo mi to nepovedal, ale zámerne mi klamal. Dala som od toho úplne ruky preč, lebo ja som chcela slobodného chlapa a nie sa niekomu pchať do rodiny. On mi k tomu nič extra nepovedal, len sa ospravedlnil a to je jediné, čo robí vlastne doteraz. Istý čas sme nekomunikovali, ja som si medzitým našla dnes už expriateľa, mala vzťah, neskôr mi napísal na meniny a odvtedy sme sem-tam v kontakte, gratulujeme si k narodeninám/meninám, obaja sa tvárime, že je to ok, hoci ja vlastne ani neviem, aké to je.
Náš vzťah je už iný, mám ho veľmi rada ako človeka, posledného pol roka mi v niektorých veciach ochotne pomohol, samozrejme, k ničomu medzi nami nedochádza, stretávame sa sporadicky, kedže ja som sa tento rok sťahovala do iného mesta.
Priznám sa, že veľa nad tým kamarátsvom premýšľam, či je dobré také kamarátstvo udržiavať alebo by bolo lepšie to nechať tak.
Čo myslíte?

viestta
6. nov 2022

Nie, nedala. Podvádzal prvú ženu, klamal teba. Ten má klamstvo a kluckovanie v situáciách ako pracovnú metódu.

lindous
6. nov 2022

Kamarátstvo, keď to medzi dvoma iskrilo a boli tam väčšie sympatie bude vždy ošemetné, rovnako ako kamarátstvo, v ktorom bola narušená dôvera... ale len ty vieš či sa s ním rada stretávaš, či si máte stále čo povedať a aká atmosféra momentálne panuje medzi vami... otázka je pre mňa položená veľmi zvláštne - teda či je také kamarátstvo dobré udržiavať ? dobré ku čomu ? buď chceš byť s niekým kamarátka alebo nie ... ak máš pochybnosti a musíš sa pýtať, tak asi skôr nie ...

syslik81
6. nov 2022

pises ze sice zenaty je ale neziju spolu -na rozvod asi maju svoje dovody preco nie a je to len medzi nim a zenou ... ak ma aj zena svoj osobny zivot tak je to ich osobna vec ... mozno ta nepoznal az tak dobre alebo hladal vhodny cas az si bude isty ze ti to ma povedat - to ze to iskrilo neznamena ze ste si spolu aj zacali ci? mali ste sa o tom porozpravat v klude .. a nieje pravda ze teraz nemozete byt kamarati - ja som kamaratka s niekolkymi mojimi ex.. nic zle na tom nevidim

tykat
6. nov 2022

Nic by som nerobila, casom vysumi.

eeffka
6. nov 2022

Nechapem ako dokazes nazyvat takyto patvar kamaratstvom. Kamarati si neklamu. A ku kamaratovi necitim ziadnu chemiu. S takymto clovekom by som ja osobne nestracala cas v nijakom smere.

deti95060810
6. nov 2022

u mňa by si už ani neškrtol...