Milé dámy,dnes som si pozrela jeden podcast na tému nevery a tam padla zaujímavá myšlienka,ktorá ma zaujala...ak ste sa v takej situácii ocitli alebo mozno len teoreticky....čo by ste "prežili" lepšie, keby vás partner podviedol s naozaj krásnou ženou,ktorá by z vášho pohľadu "za to stala" alebo s ľahkou ženou,ktorá síce neberie za sex peniaze,ale užíva si s hocikým bez ochrany,proste promiskuitna radodajka,ktorá ide s hocikým?
@heleninamama nepochopila si celkom kam mierim...jasné,že nevera je vždy nevera a aj keď ten vzťah skončí či už kvôli nevere alebo kvôli iným veciam,tak či si trebárs ženy aj s odstupom rokov trebárs povedia,"ok bola to krásna žena,nečudujem sa,že neodolal" alebo opačne,"ok veď mi nesiaha ani po členky a kľudne môže byť nakazená"...to boli len príklady...to vnímanie zien,možno ich egá ma zaujima
Je to úplne jedno, bolesť na duši je rovnaká.
to maju byt akoze argumenty na ospravedlnenie? Skor treba hladat pricinu preco to urobil a nie s kym.
Bolo by mi úprimne a z celého srdca ukradnute, prečo, ako, kde a s kým. Neudržal si vtáka v gatiach, zbohom, vybavené. Akože keby fikol ovecku na pasi ci suseda v pivnici tak je to vlastne pohoda, lebo to nebola ženská? To sú fakt hlbokomyselne úvahy... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Asi by mi bolo úplne jedno s kým by ma podviedol, každá by pre mňa bola automaticky ku*va 😂🤷🏻♀️. Úplne zbytočné sa nad takými vecami vôbec zamýšľať. Aj tak by si sa zachovala úplne inak, keby si sa ocitla v tej situácii.
Obidva pripady su pre zenu ponizujuce a nepripustne,teda aspon pre mna
? Akože po rokoch si poviem, tak to bola krásna žena, tak ho chápem? To ako vážne?
Co to je sexbomba, čo vyhráva ľavou zadnou miss krásy, alebo dáka "lompa"z piatej cenovej, je to nevera a hotovo. Tam nerozhoduje, aká je tá žena krásna alebo nie.
Ja chapem tvoju otazku 😀 mna by viac urazilo, keby to bola nejaka lacna chudera.
@queen_mary huraaaaa konečne niekto pochopil...ok a prečo? Ten pocit ma zaujima
Ja tiež plne chaoem otázku. A určite aj vyššie co písali ženy, všetky chápali, čo auturka mysli. Ale absolútne nevidím rozdiel, aká to bola žena, ktorá sa vyspala so zadaným.
Ku***je proste ku***, čo je to miss sveta. alebo lacná ženská.
Tá otázka je nejak divne položená. Aj totálne krásna žena môže byť radodajka. Ide teda o vzhľad či mieru zábrany? Kráska vs špata alebo zdržanlivá vs radodajka?
Mna by najviac nasr*la odpoved c) nejaka znama z okolia alebo nedajboze kamoska.Ale nerozdychal by ziadnu😅
*Manželia po 20 rokoch sedia v reštaurácii, jedia, zrazu k mužovi pristúpi krásna dlhonohá blondínka, pobozká ho a vraví: **
"Miláčik, uvidíme sa aj dnes večer?"
On jej odpovedá:
"Ale samozrejme, mačička."
Blondínka odíde, šokovaná manželka sa pýta manžela:
"To kto bol?!"
Manžel kľudne odpovedá:
"Moja milenka."
Manželka dostane hystericky záchvat, vrieska na muža:
"Ty sviňa, ja sa s tebou rozvediem, toto nestrpím...!!!"
Manžel naďalej pokojne odpovedá:
"OK, rozveďme sa, ale zabudni na tie dovolenky v Karibiku, norkové kožuchy, lyžovačky v Alpách..."
Manželka prudko stíchne, nastane napäté ticho, v ktorom manžel pokojne pokračuje v jedle.
Okolo prechádza starší pán s krásnou brunetkou, pozdravia sa s manželom, manželka sa pýta:
"To kto bol?"
Manžel na to:
"Kolega z práce so svojou milenkou."
Manželka je chvíľu ticho a potom hovorí:"Pchá, ta naša je krajšia." *
Tiez som za to,ze je jedno s kym ..potom sa len lisia dovody a pochody mysle.. a snaha pochopit jeden druheho alebo naopak,zatvorit sa a dat si zbohom.
pre mna je nevera nevera a je uplne jedno ci to bolo za peniaze, bez penazi, s peknou, skaredou 🙈 ale ak niekoho "potesi", ze to bolo s nejako, ktora podla neviem koho standardov "mi" nesiaha ani po clenky okej, za mna osobne je to uplne jedno s kym/cim
ja by som radsej prezila radodajku alebo menej peknu 😃 lebo keby ho posielam do pecka bola by som ze pche ta na mna nema, ale keby je krasna tak by mi to asi znizilo sebavedomie a mala by som pochybnosti ci som bola dost dobra 😃
mna by viac dorazila asi ta misska 🙂 ale bolest na duši by to nezmiernilo, ani by som neodpustila ani v jednom prípade.
jednoduchý dôvod- pri skaredej radodajke by som si povedala že je fakt blbec a ta baba nestojí za nič, pri misske by som sa citila asi viac pod psa že ma takto nahradil, no urazilo by ma to na cti ale rovnako ako pri radodajke
Úplne jedno s akou.... Vždy je to nevera
V tom momente by má sklamal na plnej číare a rozbil by my srdce na márne kúsky pretože môj priatel je moja opora môj kamarát a vychádzame si normálne a veľmi by mi ublížil takže by my to bolo úplne jedno skym bolesť a smútok by som prežívala rovnaký ale po čase by som si uvedomila že to tak malo byt a že má čaká niečo lepšie
Pre mňa ta žena môže byt škaredá pre nho krásna a vysnena ale už keby má podvedie tak už s takou ktorá mu zato bude stať a to už vie len on 😉
Mne by bolo jedno ci pekna ci skareda ci povolna alebo frigida ale keby bola Tupelo! To by ma akoze nasralo!
Bože, takéto sprostosti, vraj na zamyslenie! Nevera je vždy len nevera, omáčky okolo nej sú nepodstatné. A hlavne, muž by neprežil ani jedno. 😂