Čo by ste najradšej vyhrali v tombole?

12. apr 2023

Čo by ste najradšej vyhrali na tombole?
Na našej škole je tradíciou usporiadať taký školský ples, usporiadať ho majú rodičia detí v poslednom ročníku. Žiaci vždy si určia na čo majú použiť vyzbierané peniaze. Tento rok to bude na vybavenie učebne chémie. Kvôli covidu sa posledné roky akcia nekonala. Čo som sa pýtala tak každý kúpi darčekový kôš, masérka dá poukážku, cukrárka pečie tortu, ďalší darujú niečo v súvislosti s ich podnikaním. Netuším čo mám kúpiť/vyrobiť.

lilyianka
12. apr 2023

No ak by som mala odpovedať iba na otázku v nazve temy - co by som rada vyhrala v tombole, tak dovolenku.

autor
12. apr 2023

@lilyianka možno zle položená otázka, cenovo do 50euro

dettilv
12. apr 2023

Darčekovu poukážku do potravin

missviolet
12. apr 2023

poukážku do DM napriklad, mna by velmi aj knihkupectva, ale to nebude pre kazdeho

muchotrafka298
12. apr 2023

ja by som vzala nejaku poukazku, bud do nakupneho centra alebo do obchodu ako je Kaufland alebo Lidl.

terry2003
12. apr 2023

Poukážku do obchodu ako je Billa, Kaufland alebo Lidl.

deti95060810
12. apr 2023

poukážku do lekárne, elektra...
sodastream stojí viac ako 50 e?

autor
12. apr 2023

@terry2003
@muchotrafka298
@missviolet čo by ste navrhli ak u nás není nákupné centrum, DM ani Kaufland?

riesska123
12. apr 2023

poukazka do obchodu s oblečením

riesska123
12. apr 2023

príde mi že sa vyhýbaš tým poukážkam a je jedno či do lekárne, dm, panta rhei, billa.. čo je na tom že u vss neni obchod? niekto si kúpi kto vyhrá poukážku vo vedľajšom meste.. dôležité je že poukážka je neutrálna a tým pádom si človek môže vybrať vážne čo chce a čo ho zaujíma a je jedno jeho veková skupina alebo pohlavie

miadi
13. apr 2023

My sme akurat mali taku akciu skolsku a kazda trieda vyrobila svoj kosik- tombola tema bola urcena .. rodicia poslali kto chcel co chcel nasa trieda mala body and bath .. mali tam Asi 20 tych kosikov a mala si kupila 25 listkov do tomboli a z toho 22 hodila do tomboli pre “ milovnik knih.” A vyhrala košik knih co poskladali 8ci 🤣Niekto tam dal knizku s venovanim od babky 🤣posunul .. ale bolo tam par dobrych knih a $5o gift card do knihkupectva. Skakala 3m od radosti. Ja som za to aby ta vyhra bola pre dieta nie pre rodicov 😄

miadi
13. apr 2023

Ani u nas nie su tie knihkupectva do ktorych vyhrala tie gift cards a tak skoro do toho mesta kde su nepojdeme ale to nevadi Ved aj o pol rok si moze kupit tie knizky co bude chciet . ( Ja kupujem vacsinou cez Amazon dorucia mi domov druhy den ) ale pre ten pocit retro v kamennom obchode ze si kupi 😄To by som vobec neriesila ci tske mate vo vasom meste Ved ludia sa k tomu raz dostanu.

svokrinjazykmonika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muchotrafka298
13. apr 2023

Ja neverim, ze existuje na Slovensku tak odrezane miesto od sveta, ze ti ludia nepojdu ani nakupovat do Billy, Lidla alebo Kauflandu. Osobne by som do knihkupectva nekupovala, lebo nevies ci vyherca cita. Poukazky do Lidla, Billy, Kauflandu, Tesca, DMky su platne v celej SR.

jesenzima
13. apr 2023

Podľa mňa poukážka do takých bežných obchodov, to je také univerzálne.. keby som vyhrala napríklad poukážku ku kadernícke, tak by som ju nevyužila ..

19mmm71
13. apr 2023

Nákupné poukážky ,tým sa tešia aj v škole u deti či na zaáladnej ,alebo strednej alebo hotovost v peknej obálke

majusqwa
13. apr 2023

tak poukážku do miestnych potravín, keď nemáte nákupné centrum. veď to je úplne super cena, ktorá podľa mňa poteší. rozhodne lepšie ako všelijaké lacné kozmetické balíčky, fľaše vína, puzzle, divné sošky a podobné hlúposti.

kvetinka75
13. apr 2023

poukážku na nákup. Neviem odkiaľ ste, ak tam je nejaký wellness, tak možno vstup pre 2 osoby , podľa ceny, na 2-3 hodiny. Alebo do kina, divadla, ak sa dá zabezpečiť nejaké ,,voľná,, vstupenka a výherca si vyberie predstavenie. Ja som raz v tombola vyhrala krabicu chrumiek. Tešili sme sa celá rodina 😀

evinqua
13. apr 2023

Najpraktickejsie sú veru poukážky,do potravín, drogérie, elektro, kníhkupectva,....každý si niečo vyberie co ho naozaj potesi

veselo_neveselo
13. apr 2023

Bezdrotove sluchadla, poukazku na netflix, externy disk, nejaku peknu mys, a podlozku pod nu.
Encyklopediu - ale peknu. Nieco o cestovani po europe. Pekny bullet diar so sadou farebnych pier, s nalepkami. Alebo skicar, so sadou ceruziek, s dospelackymi omalovankami.