Čo by ste jej dali robiť?

5. máj 2022

Ahojte
V piatok otvárame nový podnik a bude otváracia párty. Ešte nemáme moc personál a tak prídu známe, napr. ako kolegynyná dcéra. Ja mám na starosti pult a musíme sa rozdeliť (jedna robí financie/pokladňu a druhá objednávky). Nevyzná sa moc tu, dnes bola prvý krát si to vyskúšať (ale pracovala už v bufete). Čo by ste jej dali robiť, objednávky alebo pokladňu? U objednávkach je to také, že neviem či bude vedieť dynamicky pracovať keďže je to preňu nové ale zas pokladňu sa celkom bojím nechať na ňu keďže keď nebude sedieť bude to na moju zodpovednosť.

deti95060810
5. máj 2022

objednávky... s peniazmi isto nie...

luccija
5. máj 2022

Hľadala by som čím skôr ľudí čo to vedia...a jej dala objednavky

autor
5. máj 2022

Mala som dohodnuté 2 baby s tým, že by tu aj ostali ale zrušili mi to a ostala ona. Robila už v bufete len toto je iné, dynamické, viac ľudí, viac objednávok, nevie ešte čo kde je alebo ako to nachystať

autor
5. máj 2022

No zas to, že zodpovednosť ide na mňa a tie peniaze ak budú chýbať pôjdú preč odomňa

mikadooo
5. máj 2022

Objednávky. A pred šichtou by som si hodila tak dve magnezka, aby som to psychicky prežila... Držím palce, nech sa kočka rýchlo učí...

matovicova
5. máj 2022

Daj jej iba roznášať hotové objednávky, odnasat prázdne riady, umývať riady, kontrolovať wcka a byť k dispozícii vám na pomoc. Hlavne sa všetky usmievajte, to vždy zaberá 🙂