Dajte typ 🙂 Ma byt 35 stupnov.... mam 3 mesacne babo a 3 rocnu, dakujem 🙃
Doobeda pracujem, snáď malý bude spať, a pitím mi treba konečne upratovať. Malý sa bude pri mne motať. Snáď to nejak prežijeme. Ma 1.5 roka
Doobeda ideme pozrieť starkých kým není také teplo. Poobede budeme zalezené doma. Určite nikam nepôjdeme v takom teple (dcéra má rok)
Pracovať...celý den
@natalia2007 snazit sa vyhnut nemocnici s najmladsou. Ochorel mi aj najstarsi, mala som ho balit na tabor. Vsetky 4 deti horucky, manzel tiez chrchle. Uzasne zacali prazdniny...
Pojdeme si zaplavat a na bicykel a budeme relaxovat doma. V zahrade sa kvoli komarom moc neda dlho byt.
Ja už vyváram, periem , včera som upratala. Budem zalezená dnu pri klíme oddychovať a tešiť sa na príchod manžela konečne po 5 týždňoch z Nemecka. V noci ma doraziť. A asi si okušem gélové nechty , lebo som nervózna keď cestuje.
Pôjdeme do parku na kolobežky, potom na dvore musím pohrabať višne lebo to kysne 🙄 a neviem. Zmrzka. Keď deti zaspia, sadnem na schody pred dom a dám si ľadovú kávu. Nemám chuť ani náladu niečo robiť. Jesť budeme co mraznička dá, buď upečieme tresku a zemiaky, alebo sladké pirohy 😁
@pictbridge Ja to isté.Môj odchádza v stredu a už od dnes mám nervozitu.Vždy mi povie prečo sa bojíš dávam pozor,ale keď vidím čo sa každý deň deje na cestách.
My ideme na ukončenie futbalovej sezóny, potom do restiky na dobrý obed, dám malého spať, a poobede sa kúpať🤗
Idem rýchlo uvariť a potom smer bazén
@natalia2007 chceme sa ísť prvý x kúpať na kupalisko
@tundra teraz mám chrobáka v hlave kde pracuješ😉pracuješ niekde v cukrarskej výrobni?reštaurácii?
@gaaaa joj veď práve. V noci cestovali rodicia aj brat do chorvátska tak už som ledva spala. Teraz cestuje manžel domov zase nebudem spať. No nevadí dospim keď budu všetci naporiadku.
V takom teple robím nič a čakám kedy sa ochladí 😁
@pictbridge Presne tak hlavné je,že všetci prídu v poriadku a štastlivo. On chodí z Nemecka ráno a poobede okolo 16.00h.je doma a odchadza poobede a okolo polnoci tam pride. A povie mi kľudne spi neboj sa ale zaspim až keď vidim že je v poriadku na mieste. Kamarátka mi povedala viac krát že mi šibe,že ona by sladko spala ale ja som iná.
Doobeda upratujem a varim, na vecer mame zabezpecene strazenie a my s muzom vyrazame na koncert. 🙂🤘
@tundra ja skúsim tak priamo:práčovňa?
chcel som betonovat, ale v tom teple to nebude dobry napad, takze zrejme nieco ineho alternativneho vymyslim, mozno sa premozem na generalne upratovanie 😅