Čo budete dnes robiť?

natalia2007
29. jún 2024

Dajte typ 🙂 Ma byt 35 stupnov.... mam 3 mesacne babo a 3 rocnu, dakujem 🙃

egonsk
29. jún 2024

chcel som betonovat, ale v tom teple to nebude dobry napad, takze zrejme nieco ineho alternativneho vymyslim, mozno sa premozem na generalne upratovanie 😅

lasona
29. jún 2024

Doobeda pracujem, snáď malý bude spať, a pitím mi treba konečne upratovať. Malý sa bude pri mne motať. Snáď to nejak prežijeme. Ma 1.5 roka

mima1608
29. jún 2024

Doobeda ideme pozrieť starkých kým není také teplo. Poobede budeme zalezené doma. Určite nikam nepôjdeme v takom teple (dcéra má rok)

doriiis
29. jún 2024

Pracovať...celý den

tundra
29. jún 2024

@doriiis v praci, mas sluzbu?Aj ja dnes do 18:00🤒

doriiis
29. jún 2024

@tundra ...nie som zdravotník.Mam zmenu.Aj ja do 18:00.

tundra
29. jún 2024

@doriiis tak si budeme spolu hrkutat na smene😂

doriiis
29. jún 2024

@tundra ...a pracuješ ako čo?

tundra
29. jún 2024

@doriiis pečiem,ale pekar nie som,meliem,ale mlynar nie som😂.Co som?

nevenka
29. jún 2024

@natalia2007 snazit sa vyhnut nemocnici s najmladsou. Ochorel mi aj najstarsi, mala som ho balit na tabor. Vsetky 4 deti horucky, manzel tiez chrchle. Uzasne zacali prazdniny...

h2
29. jún 2024

@tundra Akurát som mala rozpísanú správu pre @doriiis , že som veľmi zvedavá, čo jej na to odpovieš. No, klasika, nesklamal si. 😂

doriiis
29. jún 2024

@tundra ...čo ja viem? 😂Drogový díler alebo farmaceut.To je vlastne jedno.Budeme sa tu potiť do 18:00,potom ešte zajtra nočná a potom 12 dni voľna😅

tundra
29. jún 2024

@doriiis pracujes na benzinke?

doriiis
29. jún 2024

@tundra ...nie,v automobilke.Buduci víkend mám dovolenku,preto toľko dní😃

simsalabim
29. jún 2024

Pojdeme si zaplavat a na bicykel a budeme relaxovat doma. V zahrade sa kvoli komarom moc neda dlho byt.

pictbridge
29. jún 2024

Ja už vyváram, periem , včera som upratala. Budem zalezená dnu pri klíme oddychovať a tešiť sa na príchod manžela konečne po 5 týždňoch z Nemecka. V noci ma doraziť. A asi si okušem gélové nechty , lebo som nervózna keď cestuje.

vyrovnanaosoba
29. jún 2024

Pôjdeme do parku na kolobežky, potom na dvore musím pohrabať višne lebo to kysne 🙄 a neviem. Zmrzka. Keď deti zaspia, sadnem na schody pred dom a dám si ľadovú kávu. Nemám chuť ani náladu niečo robiť. Jesť budeme co mraznička dá, buď upečieme tresku a zemiaky, alebo sladké pirohy 😁

gaaaa
29. jún 2024

@pictbridge Ja to isté.Môj odchádza v stredu a už od dnes mám nervozitu.Vždy mi povie prečo sa bojíš dávam pozor,ale keď vidím čo sa každý deň deje na cestách.

tykat
29. jún 2024

@egonsk ha, napodobne, vidim to na upratovanie, pustim si klimu a nejaky podmaz typu Poirot a idem na to.
Akurat este dovarim obed kura-ryza-salat a vrhnem sa na to. K tomu pustim umyvacku a pracku nech mam pocit ze makame viaceri 😊 kosacka uz beha, a roomba prave dobehala.

lucia13022023
29. jún 2024

My ideme na ukončenie futbalovej sezóny, potom do restiky na dobrý obed, dám malého spať, a poobede sa kúpať🤗

floren
29. jún 2024

Idem rýchlo uvariť a potom smer bazén

luccija
29. jún 2024

@natalia2007 chceme sa ísť prvý x kúpať na kupalisko
@tundra teraz mám chrobáka v hlave kde pracuješ😉pracuješ niekde v cukrarskej výrobni?reštaurácii?

pictbridge
29. jún 2024

@gaaaa joj veď práve. V noci cestovali rodicia aj brat do chorvátska tak už som ledva spala. Teraz cestuje manžel domov zase nebudem spať. No nevadí dospim keď budu všetci naporiadku.

tundra
29. jún 2024

@luccija nie nepracujem v cukrarni, ani restike,napoveda😉,biely prasok😂

januska12323
29. jún 2024

V takom teple robím nič a čakám kedy sa ochladí 😁

gaaaa
29. jún 2024

@pictbridge Presne tak hlavné je,že všetci prídu v poriadku a štastlivo. On chodí z Nemecka ráno a poobede okolo 16.00h.je doma a odchadza poobede a okolo polnoci tam pride. A povie mi kľudne spi neboj sa ale zaspim až keď vidim že je v poriadku na mieste. Kamarátka mi povedala viac krát že mi šibe,že ona by sladko spala ale ja som iná.

andrea_82
29. jún 2024

Doobeda upratujem a varim, na vecer mame zabezpecene strazenie a my s muzom vyrazame na koncert. 🙂🤘

luccija
29. jún 2024

@tundra nejaký stavbár fakt neviem a zaujíma ma to😂vyrábas nejaké dielce odlievas?

doriiis
29. jún 2024

@luccija ....podľa mňa vyrába lieky

dusankomoj
29. jún 2024

@tundra ja skúsim tak priamo:práčovňa?