Ahojte, keď nepreberiem balík, pošta ho vrátila späť, platím pokutu? Ďakujem
Prišli mi 2 baliky (objednávala som na 2x) jeden som prebrala a druhy nie (pani ktorá chcela veci ešte doobjednať sa rozhodla ze ich nakoniec nezoberie). Nechápem prečo hneď taka reakcia keď ani neviete ako to bolo
V tom prípade si mala prebrať a poslať späť Formulárom na vrátenie zásielky.
Aa ďakujem, nabudúce si dám na to pozor. Naozaj som nevedela.
Ahoj, kamarátke sa stalo niečo podobné, no ona balík prebrala, aby s tým nemala starosti navyše a popredala všetko aj tak, dala na FB a len tak sa potom zaprášilo...
@danyelia nabudúce budem vedieť ako reagovať na situáciu. Ďakujem žienky 🙂
Písala som im v piatok aj mail, zatiaľ nedali vyjadrenie tak čakám, a pokutu vyplatím
Ako Avon lady by si mala taketo veci vediet
Ja by som začala tým, že najskôr nech vám dajú peniaze a potom objednávať 🤷♀️hlavne u tých, ktorych nepoznáte
Však si napísala len že čo sa stane ak nepreberieš. Tak taká bola reakcia ak by si napísala čo teraz tak už by sa človek ináč zachoval. Však vezmi a popredáš ako nič. A takej zakázničke by som už nič nobjednavala.
Neviem čo je to za zvyk robiť škodu druhým ľudom. Jasne ak nepreberieš tak určite TI dajú zaplatiť poštu. Nemám peniaze neobjednávam a nerobím nikomu škodu. Bude sa TI páčiť že TI niekomu pošleš poštovné drahé a nepreberie TI to nikto a vráti sa TI nazad a platíš dalšie peniaze. Prečo si to urobila že najprv nakúpiš potom nevezmeš Nechápem takému zmýšľaniu. A okradaniu ľudi na poštovnom.