Ahojte, idem rovno k veci...randila som s jednym chalanom (5 rokov dozadu), asi 3/4 roka (skor by som to nazvala, ze sme boli kamosi s vyhodami, ziadne oficialne zoznamovacky s kamosmi a rodinou, stretavavky u mna na byte, sme tam vylet, wellness...). Raz ma pozval kolega na pizzu, potom na druhu atd....zistila som, ze s kolegom si rozumiem viac, on mi vyznal lasku v spravach. Kamos s vyhodami mi vsak pozrel telefon a nasiel to tam. V tu chcvilu sme sa rozisli a uz nikdy sme sa nekontaktovali. Ja som mu potom este v ten vecer napisala, ze ma to mrzi, ze to tak dopadlo.
Proste som sa zachovala ako truba a miesto toho, aby som mu povedala: prepac, lubim niekoho ineho, tak som to zbytocne natahovala asi 2 tyzdne.
S kolegom sme manzelia a mame 2 deti a vsetko je super. Ale ja sa bojim, ze ma dobehne minulost a s tym "kamosom" sa stretneme zoci-voci (pracovne alebo sukromne). Rada by som sa mu vsak uprimne ospravedlnila, lebo doteraz ma to serie, ze som to s nim ukoncila tak skaredo.
Co mu povedat pri stretnuti? Prepac, ze som bola karava a nemala gule na to povedat ti to priamo?
Nechápem, čo chceš riešiť? Veď píšeš, ze ste neboli pár, nijaké záväzky ste voči sebe nemali, "len" ste si občas zasexovali. Keď sa náhodou možno stretnete, normálne pozdrav, a nič ine. Hotovo, život ide ďalej, je to minulosť
Snad si naivne nemyslis, ze stale caka na teba? Ak si stastna v manzelstve, daj si pokoj, neryp sa v tom, moze to len zle skoncit
Riešiš totálnu hlúposť. Ten pravý sa pre toto určite netrápi a dávno na to zabudol. Keby si bola pre neho niekto, pre koho by sa trápil, tak nie si kamoška s výhodami, ale jeho oficiálna partnerka.
Ten kamoš s výhodami na Teba už dávno zabudol 😀 ... no zdá sa mi, že Ty na neho stále nie ... je pravda, že takéto veci sa stávajú, je celkom možné, že sa raz stretnete zoči-voči ... a je celkom možné, že on si Ťa nebude ani pamätať ... och, nemáš iné starosti? ... takýchto "bobákov" minulosti v sebe živiť, to má aký zmysel?
Veľmi veľa vzťahov skonči preto, že sa objaví niekto iný, lepší, vhodnejší. Navyše s tým chalanom ste ani neboli oficiálny pár, ak dobre rozumiem. Vysvetlili ste si to vtedy a tam, nie si mu dlžná žiadne ďalšie vysvetlenia.
Sak pises ze ste boli kamarati s vyhodami, snad ak by ste chceli riesit vztah tak by ste ho vtedy riesili a minulost ta dobehne len ak sa v tom zacnes rypat. Ako na co je to dobre teraz mu vypisovat, chces si dodzubat manzelstvo a vyvolat v v druhom chlapovi nadeje? Urobit hrubu ciaru a neobzerat sa. No a ked ho stretnes zoci voci tak mu povies par formalit ze ahoj, ako sa mas a tam to skoncilo. Co myslis ze by zacal robit sceny ze ako si mu vtedy ublizila? Zivot nie je telenovela. A ked mas dobry zivot tak si ho zbytocne nekomplikuj.
Baby, dakujem za vase spravy. Nechcem mu pisat. Za nejaky rok si budem hladat pracu a ja sa zamyslam nad tym, ze co ak s nim budem v pracovnom kontakte - nahoda je blbec 😂
Ale mate pravdu s tym, ze sme noli kamosi s vyhodami a teda nemali sme voci sme zadne zavazky 🙂
tak sa stretnete.. a možno ťa prekvapí tým že už aj on má rodinu...😉
Ty co riesis prosim ta? Boli ste kamosi s vyhodami, nie partneri. Aj ked mam pocit, ze on mozno chcel byt nieco viac, ked takto ziarlil a mal potrebu sa ti hrabat v telefone. On to divne ukoncil, nie ty. Keby bol normalny s kludom anglicana by ti vysvetlil, ze nie je dobry napad dalej pokracovat v tom, co robite a nie ze on sa zatal a prestal s tebou komunikovat. Za mna sa ti ma on ospravedlnit, nie ty jemu. Vykasli sa na neho, mas spokojne manzelstvo, neries hentoho blbca.
Hlavne naňho nemysli, lebo tam kam smerujes svoju energiu, to si pritiahnes. Zabudni naňho, nerieš vôbec. Väčšina ľudí má oveľa zaujímavejších bubakov v skrini. 😁
Absolútne by som to neriešila,na čo????Ver,že on po tebe mal ďalších x s výhodami.
Veď ako píšeš, bol to len kamarát s výhodami. On musel čakať, že sa jedného dňa do niekoho zalubis a jeho výhody padnú. Ak by ťa bol ľúbil, určite by ti bol povedal, že jeho city voči tebe prerástli do hlbších citov a chce to zmeniť na vzťah. Po rokoch už nič nikomu nevysvetľuj, nerieš a ži si svoj život s rodinkou ktorú máš.
tak z jehostrany to asi nebol len sex, ked našiel sms - lubim ťa Duro, okamžite ukončil a viac ma nekontaktoval..
to je tak moralny alebo bol skôr do teba zaĺúbený, ale vyznava zasadu, nejdem druhym do kapusty?
ked s niekym iba spavaš, neriešiš, či lubi alebo nelubi niekoho, to nie je otazka dňa, ale kedy kde sa stretnú a zaskotačia
Na čo riešiš po 5 rokoch. Určite mal kopec takých žien
Ak ta to štve tak mu určite napíš kontaktuj ho a jednoducho sa ospravedln...naber tie gule teraz ospravedlnit sa je normálne a uľaví sa ti veľmi ..ver mi píšem to z vlastnej skúsenosti
nič nerieš veľmi veľa vecí sa vyrieši samo
nemysli na to 👍
Načo mu budeš po 5 rokoch písať ?
Ešte sa zamotas znova do niečoho, tentokrát si to prečíta tvoj manžel a budeš mať problémy ani nevieš ako.
Nechať tak, poslať vzduchom Prepáč a viac neriešiť.
Lebo nebodaj si začneš dopisovať s prvým ani nevieš ako si to môže terajší manžel vysvetliť
Nemám problém tak si vyrobím.