Len tak si ležím pri seriáli teraz večer a zrazu v hlave mi príde myšlienka “čo ak zomriem do rana a ráno má budú deti hľadať , mladší bude chcieť mliecko odo mna a už tu nebudem” 😒
Och , prečo má napadajú takéto myšlienky ?
Je pravda že každý deň mám zo sebou nejaké ťažkosti a bojim sa o seba.. no trápia má tieto myšlienky.
Lebo nemas cim zmysluplnejsim zamestnat mozog tak ti napadaju same kraviny. Zozen si pracu na doma ked mas vela volneho casu a hned ti bude lepsie😅
@taminka1986 bohovska rada pre cloveky, ktory trpi uzkostami
@zuzanazu85 hmmm… porozprávať s maminou ? Nechápem.
Čo to má spoločne stym či som zažila čo to je život ?
Myslíš že by si pochopila aké to je až vredy keby sama sa stretneš s takými úzkostnými myšlienkami. Ver mi , nieje to ľahké. A to sa snažím so sebou dosť pracovať.
Rozprávaj sa s mamou, kamarátkou. Toľko psychiatrov nie je,pre každú pubertálnu blbosť...fakt s prepáčením.
@zuzanazu85 ty citas? Rano ju budu deti hladat... To asi nie je puberta
@zuzanazu85 pubertálna blbosť? 🤔
Vieš čo prosím ta radšej nereaguj , keď nevieš pochopiť že aj psychicke problémy , sú problémy a niekedy snáď horšie ako fyzické.
@viestta čítam,je to sprostosť.!
@ninka297 ďakujem , takéto komentáre ma povzbudia aspon 🙌🏻
Chceš moje číslo ,...mám dosť tieto úbohé ženy čo potrebujú a stratili živel levej šelmy..mám fakt toho dosť...
@zuzanazu85 keď máš toho dosť prečo sa zapajas ešte aj tu do tém? Sú ľudia ktorý sa možno len potrebujú porozpravat o témach ktoré nechcú rozoberať s rodinou alebo priateľmi a aj o tom je toto fórum pokiaľ viem. Ľudia čo je toto za dobu? Prečo ste na seba tak strašne zlý? Za to že človek da zo seba svoje pocity tak je úbohý? Skôr ty si sa ukázala ako úbohá.
Och, ako ti rozumiem ☹ tiez trpim uzkostami, ktore sa tykaju zdravotneho, mala som vazne ochorenie, ale takato som bola uz aj predtym, momentalne riesim jednu vec, pri ktorej sa obavam, ze nakoniec vypali zle, ten neskutocny stres je fakt hrozny a uz som sa objednala aj k psychiatrovi, ci to nie je na lieky, na terapie chodim, ale v stave silnej uzkosti neviem robit veci, ktore mi terapeutka radi, musim sa trochu skludnit celkovo, vyskusaj
@msnesquik ďakujem za porozumenie 🙌🏻
A aké ochorenie ak môžem vedieť ?
Toto má asi najviac trápi že raz sa ta choroba čo sa jej stále obávam naozaj objaví a ja to potom nezvládnem 😒
@zuzanazu85 o.k., daj mi tvoje cislo, prosim
Blahoželám ti k novému životu autorka. Zobudila si sa do krásneho slnečného dňa. Prajem ti nech si zdravá, šťastná, milovaná a nech sa tešíš s tvojimi detičkami.
Ak trpíš úzkosťami, tak sa poraď s odborníkmi. Napíš na Ipečko alebo inú psychologickú poradňu. Tam ti poradia oveľa lepšie ako tu na modrom koníkovi.
Keď si to uvedomuješ, že myslíš na hlúposti a ešte to tu napíšeš, nie si na tom tak zle. Vytesni tie hlúposti z hlavy a venuj sa deťom. Potrebujú ťa.
Mala som leukemiu, je pravda, ze zo vsetkych moznych rakovin som sa prave tejto bala najviac
@zuzanazu85 Zažila som si riadne svinstva v živote, veci ktoré neprajem žiadnej žene ani žiadnemu človeku, ale i napriek tomu by som si nedovolila zlahcovat niekoho úzkosti! Z teba srši riadna nadradenosť a to je na tom najhoršie a smutné...
@msnesquik tak to mi je ľúto že si si musela prejsť takou ťažkou skúškou , ale si veľká silácke , keď si to všetko zvládla a stále zvladas 💪🏼 máš môj obdiv a prajem ti veľa zdravíčka 🍀
Myslím si že by si sa mala porozprávať s maminou a myslím si,že si ešte nezažila,čo je to život 🤗