Zdravim všetkých .Zaujímal by ma názor ,je hlúpe dať 15rocnej adventný kalendár?ak tak čo by prijali 15rocne dievčatá.Dakujem za nápady.
Spytaj sa jej ci chce, ci by jej to spravilo radost a podla toho sa zariad. A ak ano tak podla mna male vzorky kozmetiky, sminiek nejakych jemnuckych na zaciatok, ze to by bolo fajn,
Podla mna je to uz blbost. ;D
Každý rok, kým som bola doma, som dostávala aj ako dospelá, mňa vždy potešil a aj teraz si s priateľom kupujeme a otvárame okienka 🙂 kľudne klasický čokoládkový, nejaký lepší napr. Lindt, prípadne kozemtický, ale to treba veeeľmi dobre vyberať, aby tam neboli nevyužiteľné "blbostičky"...
Tak v dmke je kopec adventných kalendárov s miniatúrkami kozmetických výrobkov (lesky, špirály, tiene)..ale neviem či to nie je vyrabovAne uz
@lauraaaaaa doteraz dostávam od maminy coko adventný kalendár 😁
Podľa mňa je to milé, ale skôr primerane veku, s tou kozmetikou a tak pod.
Ja B som sa spýtala ci chce..... Ja mam tiež každý rok kalendár a to by som už aj babkou mohla byť pomaly 🙈.
aj moja 15 r. chce - tak dostane adv. kal.
kúp jej balea z dmky ak je na také
Moje deti vždy čakajú adventný, klasický čokoládový, žiadne extra nápady. Už sú obaja dospelí.
Tak moja 18ka si pytala cokokalendar Lindt… dvaja starsi uz nie. Ale manzel si zelal Ikea kalendar 🙈 Posledne dva roky tam nasiel kupon za 200€, tak sa mu to paci 😅
niektora ma rada coko ,niektora kozmetiku ,ina knizky .. vyplnit sa da cimkolvek co ju zaujima a lacnymi vecami okolo 1-2 eur na den ... moja je este dieta tento rok si vysnivala hello kitty kalendar
adventne kalendare su aj s kozmetikou, ja som cez vypredaje kupila Revolution 25dnovy, dmka mala tiez rozne ked sme boli prednedavnom... su aj prazdne, nakupis 25 drobnosti, naplnis si (mali sme take sacky)... alebo cokoladovy, milion druhov je, akma nejaku oblubenu sladkost🙂
A myslim ze aj klasicky sladkostovy potesi :DD ja by som tiez chcela... ked tak premyslam nad tym:D
Moja ma tiez 15 a nevie sa dockat. Uz par rokov mava kozmeticky adventak, ale...takmer polovicu sme vzdy vyhodili, lebo to boli zbytocnosti. Tak adventak plnim sama. Kupim (nemam cas ani sikovne ruky) prazdny kalendar (staci aj vrecuska vesat na spagat) a nakupene serepeticky tam napcham. Teraz uz druhy den skace od nedockavosti, lebo netusi, co tam je😂 na tych kozmetickych pozrela na obrazok a vedela, len nevedela poradie.
Co som tam.dala: kozmeticke produkty, aj dekoraticnu kozmetiku velmi light, spodne pradlo, aj mince vonu do izby aj pre nu. Co bolo vacsie ako krabicka som skryla a na papierik vlozeny do krabicky som.napisala, kde ma hlada
PS: adventak dostava aj dospely syn, minuly rok rozne destilaty v cokolade, tento rok este netusim.
@lauraaaaaa my dostávame odventne kalendáre s mužom od svokry už 15 rokov 😀
@lauraaaaaa napr.su aj kozmeticke adventne kalendare. To by sa takej slecne mozno viac pozdavalo
@lauraaaaaa skus pozriet adventny kalendar od Mixit
Ja aj keby dostala teraz čokoládový tak sa poteším :D.
Sestra dostala taký s malovatkami
@lauraaaaaa sestre od 15tich kupujeme taky adventný z kozmetikou. Sú aj lacnejšie aj drahšie varianty.
@mamickalisticka v DM nie sú vyrabované, včera som kupovala 😉
Aj ja dávam teenagerom, ikea je tiež dobrý tip, na rok pozriem, dík @simsalabim
Ešte bývajú aj také kalendáre s čajmi
@juliacenc tiež ma to napadlo.ale v draciku to je pre malé slečny niečo rozumnejšie
@tradaaa super ďakujem DM ma ani nenapadlo a jasne sem tam sladkosť to každá veková skupina 😃
@ibrunova áno áno to samozrejme už mám z Lidl..
@janulka1802 ďakujem žije s otcom neviem čo používa mne poviem ,mama nerozumieš tomu 🤦nejak som s toho vypadla ,vyrasky nemá našťastie takže masky nie ale pozriem nejake drobnosti
@ddaassuullaa S kozmetikou je dobrý nápad snáď bude spokojná
taký z Douglasu by som brala 😶😁
@lauraaaaaa https://www.benulekaren.sk/leros-bylinny-advent... nazivo je paradny. Nasu 12tku, velmi potesil 🙃
@lauraaaaaa naša ma kozmetický adventný kalendar
Však normálny z obchodu, so sladkosťami. Ci chceš také tie americké rukavičky 24 a v každej dáka prkotinka?