Dobrý ráno vie mi niekto povedať kedy bude vyúčtovanie z clubcard Tesco
Ďakujem
@e1i ja som mala body stiahnuté este koncom januara a posledné vyúčtovanie bolo v novembri tak že neviem
@stefaniamikova11 v app ukaxuje ze do 23.1 sa zbierali. Mne presli do dalsieho obdobia, malabsom pod 150 co je asi minimum tak mi previedli do dalsieho aj to tak tam mam. Teraz sa zbieraju do 17.4 potom bude dalsie
@e1i ďakujem no uvidíme každopádne ďakujem
@stefaniamikova11 po 21.3 začnú posielať
@e1i áno jedna vec je ze ne pošlú keď máš málo, ale keď ma nad 150 tak jej prídu až po tom 23.marci
@stefaniamikova11
@petka1402 ďakujem aja si mislim ze do velkej noci by to malo prist
@stefaniamikova11 voľajako meškajú teraz. A aj menej kupónov dávajú v posledných mesiacoch
@darina77 mme dali kupony na veci, ktore ztiahli z predaja, tak som zvyšok vyhodila
Mimochodom kto chce občas kupony, možem poslať, ja som ich využila zatial len raz
Mi urcuju čo si mam kupit a za kolko, a toto na mňa neplati
@karolinakr ak ich nevyužívate rada by som vas poprosila
@stefaniamikova11 zas mi nejake došli 8 ks, len teraz som si spomenula, oni len s tesco kartou platia.Ja by som vam ich poslala do mailu ihneď, len ako to spraviť, aby boli platne.Ja ich fakt nepoužijem a zbytočne prepadnu.Fakt tieto Tesco zĺavy ma nezaujímaju
@karolinakr tam vám aj píše dátum platnosti do kedy sa dajú využiť
@stefaniamikova11 ze tie kupony platia len s mojou clubcard, vase kupony platia s vasou clubcard, oni to tak dali, aby ich sa dali len so svojou kartou použiť.Keby nemoli viazane na kartu tak sa dajú poslať
@karolinakr ja čo viem tak tie kupóny ide používať s akoukoľvek clubcard. Ja som tiež tu jednej pani posielala kupóny a ona ich využívala
@barus26 vážne? dá sa? to je super, ja som si tie pravidla čitala a volako tak som to pochopila
Ahojte, nevyužívam Clubcard dlho takže neviem ako to chodí, mala som tam okolo 800 bodov a ma mi prísť vo vyúčtovaní poukážka. Ako zistím kedy je koniec zuctovacieho obdobia? Resp kedy by to mohlo prísť? Vďaka 🙂
@vela02 1.10 tušim.Teraz začina novy štvrťrok, mala by ti prist poukažka na 8eur..Teraz to zmenili, minimum je 300 bodov ...počkaj idem kuknut
@vela02 posledny deň zbierky 21.1. čiže ano, bolo to v oktobri, lebo zas mi od nuly nabiehaju body..A pride to kedy, no mali by to posielat podla mna už teraz, neviem ako dlho im trva administratíva
@karolinakr ďakujem ti veľmi pekne 👍🏽😊
@vela02 už ti prišlo? mne došlo minulý týždeň
@karolinakr áno áno, aj mne prišlo 🙂 pred vianocami padne vhod 😄
@stefaniamikova11 az 17.4 predosle bolo 23.1