Clubcard Tesco

14. nov 2024

Dajú sa použiť kupóny v aplikácii tesco Clubcard na inú Clubcard s tým že použijem tie kupóny ? Dalujem

crazy_cat_lady
14. nov 2024

nemyslim si, vsak vyuzi kupony na tej karte, na ktorej ich mas dostupne..

autor
14. nov 2024

@crazy_cat_lady kupóny mám poslane od Maminy, ale žiaľ nemám jej Clubcard a ona mi to nemá ako odfotiť.. nech zbytočne nekupujem viac kusov aby som mala zľavu na kupón a nakoniec nebude..

thunderdome
14. nov 2024

Mne sa niečo také podarilo ale neviem na 100%. Lebo ja som rodine kradol kupóny tak, že som si ich fotil, a potom som to naskenoval na svoju clubkartu, len si už nepamätám či mám ja zvlášť clubkartu alebo mám len klon z tej čo má zvyšok rodiny.

kavasmliekom
14. nov 2024

Nie

aalt
14. nov 2024

Nech ti posle cislo karty a nahod si ju rucne do Stocard v telefone.

crazy_cat_lady
14. nov 2024

tak potom sprav tak, ako pise vyssie - skus si rucne nahodit cislo karty do stocardu a tak by ti to malo ist 🙂

mery333
14. nov 2024

Áno, kupóny, ktoré máš skrínšotnuté z inej clucard karty sa dajú použiť aj na Tvoju kartu. Bežne to tak robím. 😉

gejb
14. nov 2024

Áno , dá.

thunderdome
14. nov 2024

@mery333 & @gejb ahaaa tak preto mi to fungovalo s kradnutými kupónmi. Vždy mi ich zobralo. Len už neviem či je to klon tej clubcard alebo iná. Nikdy som neporovnával lebo keď to fungovalo nebolo prečo.

crazy_cat_lady
14. nov 2024

no mne to napriklad neslo, nakupovali sme a naskenovali sme svoju kartu a chceli sme pouzit kupony z druhej a nedalo sa to..

kavasmliekom
14. nov 2024

@mery333 a mne to prečo nefunguje? Manžel má na svoje meno kartu, ja mam svoju, a poslal mi kupóny, ani jeden nezobralo.

kavasmliekom
14. nov 2024

@crazy_cat_lady ani mne nie.

thunderdome
14. nov 2024

@kavasmliekom to je zajímavé.

thunderdome
14. nov 2024

Fuu ludia a to boli časy keď papírové gastráče, tak to cigáni predávali za polovicu pri Tescu… Nakúpil som za polovicu. A ešte s clubcardom zlavu som si spravil. A tie kopóny som menil na hotovosť. To sa dá v aplikácii že premeníš to na penáze alebo kredit na tescomobile ale to zase mne nikdy nešlo.

To nevíte náhodú? Že tí kupóny že zmeníš na kredit ale keď som scel nabit tak to nejako nešlo, nebralo ho. Ale ani nepísalo že prečo že chyba a tak. Prosce ništ sa nedzialo.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kleopatra114
14. nov 2024

Jasne , že dá . Ale papierová poukážka ( ak by nejakú mala ) sa dá použiť iba s jej CC

michellemary
14. nov 2024

Nedá sa to, sú viazané iba na konkrétnu Club Card. (Skúšali sme.)

thunderdome
14. nov 2024

Alebo kedysi sa dalo a potom to už upgradovali a už sa nedá. Lebo ludia špekulujú a tak potom sa časom spravia opatrenia.

Možno používame viacerí v aplikácii tú istú kartu a ani o tom neviem. Lebo prvý som mal ja clubcard. Potom že chcú aj ostatní a já rekú že načo keď ja už mám, ale už bolo neskoro, tag rekú či sa to nedá zlúčit, a vraj sa to dá zlúčot, a takéto čachrimachri sa ondili a potom už ani neviem akú clubcard mám v aplikácii. Ale kupóny mi pasovali.

kleopatra114
14. nov 2024

@thunderdome stále sa dá . Bežne si s kamoskou , mamou , svokrou vymenime kupony , ak sa nam hodia . A samozrejme pípame svoje CC. Iba niektoré kupony sú viazané na CC.

thunderdome
14. nov 2024

@kleopatra114 lebo mne prešli vždy a to som si ich len odfotil. Ale mama to mala v aplikácii, ale ja som ich tam nemal. Tak asi nemáme spoločnú clubcard.

kleopatra114
14. nov 2024

@thunderdome keď ti príde do aplikácie produktový alebo centovy kupon , tak sa dá použiť s inou cc. Akvsak príde fyzicky papierový kupon , tqk ten by mql ísť len s príslušnou CC , ku ktorej boli vydane .

zuzanka.zuzu
14. nov 2024

jasne že áno 😂😂 veď na facebooku sú skupiny kde si ľudia menia tieto kupóny a kšeftuje sa tam s nimi vo veľkom 🤭😂😂

niekto2hy
14. nov 2024

@zuzanka.zuzu A nielen tam...

rozculena
14. nov 2024

kamoška,čo robí v tescu mi povedala,že už sa to nedá,že už s tým niečo urobili,aby to nešlo.

rozculena
14. nov 2024

@kavasmliekom načo máte každý svoju kartu? To sa neoplatí,zavolaj na info a daj si tie karty zlúčiť.Oni budú potom obe stále fungovať,ale vyúčtovanie bude chodiť iba jedno,ak teda máš papierové vyúčtovanie.
Ja mám všetko v apke,a v apke je aj viac kupónov.

nelca84
14. nov 2024

Moja mama mi bezne dava jej papierove kupony, ktore nevyuzije a zatial vzdy fungovali s mojou clubkartou 🤷‍♀️

thunderdome
14. nov 2024

@rozculena takže predsa spravili protiopatrenie… Vždy keď sa s niečim kšeftuje tak to zatrhnú. Ako keď si ludia robili zo samoobslužnej autoumyvárky meničku na drobné, tak to prerobili na žetóny. Furt je protiopatrenie. Už ani papierové gastráče moc nevídavam.

kleopatra114
14. nov 2024

@rozculena ešte predvčerom večer som mala dva kupóny od mamy a išli s mojou kartou, tak neviem.

rozculena
14. nov 2024

@kleopatra114 tak sú papierové aj apkové kupóny,niekto tu spomínal,že papierové nejdú........