Ahojte prišli vám už Clubcard poukážky na adresu?? Teda respektíve vyúčtovanie, kdesi som čítala že by mali do 2 týždnou ale už je to viac ako 3 týždne tak teraz neviem
@janka_lolo ja to isté preto sa pýtam ci som len jediná alebo je nás viac
@janka_lolo ja tiež nie ale akési kupóny to dá hneď
@domie274 nie ešte nenabehli, a keď si otvorila túto tému tam mňa si trafila na citlivé miesto 😂 dnes bola na veľkom nákupe, použila som scan and shop, nákup v hodnote cez 100eur a pani mi pri samoobslužnej pokladni zadrie že majú pokazený systém a mám si nákup nanovo naskenovať. Keby som tie potraviny nepotrebovala tak im to tam nechám. Takto dlho som ešte nenakupovala. V poslednej dobe ma to Tesco štve.
@janka_lolo pobavilo 😄😄 niekedy fakt ozaj sa človek aj ponáhľa a chce si to uľahčiť a sa to nedá to aj ja mam tak nervy, aj minule mali akciu na pribinaciky a mali k tomu tie termosky ci co to bolo a kúpili sme kvôli tomu ze teda pri pokladni dostaneme a páni s úsmevom my sme ich ani nedostali
@domie274 áno, aj dcéra si tak nakúpila pribináčikov, že chce fľašku a pani, že akurát dali poslednú a zo skrinky jej tam tri vypadli a keď jej dcéra hovorí, že šak tam majú ona na to s úsmevom, že to sú ich, rovnako aj Milka dózy a podobné veci, a veru človek sa ponáhľa niekedy tak to chce rýchlo a oni ešte viac zdržujú
Ahojte prosím vás už vám prišli poukážky domov ? Mne estecstsle nič
@katulienkaja
Áno prišli ešte minulý piatok 🙂
Ono to nie je pravda, že chodia každé 2 týždne. Mne chodia raz za 6 mesiacov. Keď som žila v zahraničí, chodili raz za 3 mesiace. Odkedy som na Slovensku, tak 2 x ročne chodia. Aspoň mne ale možno preto, že tam nenakupujem často? Neviem.
@animus to mas fajn, ja VZDY ked idem na velky nakup, tak som nahodne vybrana na kontrolne preskenovanie... a v 99% je to celeho nakupu. Slak ma ide z toho trafit. Tesco objednavam domov a osobne idem raz za uhorsky rok, ked ti poukazky treba minut a aj to len take veci, ktore online nemaju a pomocem sa ze co nove "vo svete" :DDD
Inak ja si menim body v aplikacii, hocikedy.. ani neviem kedy naposledy som mala nieco v schranke... len skoda, ze sa to z apky neda pouzit na online nakupy....
@domie274 zatiaľ nič ani v apke ich ešte nemám vôbec :( šli dole vodou