Club Card. Aký máte názor na túto kartu?

helenkasabinka
4. dec 2009

ja som zalozila tuto temu aby ste vyjadrili svoje nazory na klubovu kartu Club Card..... 😕

ja som tam uz mala niekolko bodov a dnes mi postou prisli prve kupony na zlavu......ale nejak ma ani nenadchli tie kupony ....

a vy ako? 😉

dadka212
4. dec 2009

Helenka no mňa to tiež nejako nenadchlo, ale zas je to zadarmo, tak aj to poteší...minuli sme tam cez 600euráčov za ten čas a poukážky sme dostali na 6eur a nejaké zlavové kupóny, najviac ma potešil ten na zlavu 5eur na oblečenie, teraz pred vianocami je to fajn 🙂

smailinka
4. dec 2009

helenka, mne sa to tiež zdalo, že to tak málo...ale zase si zober, že aspoň niečo..my sme ľudia takí, že nám dajú aj zadarmo a stále sa nám nepáči....

takisto máš napríklad aj DM babybonus....veľa mamičiek sa sťažuje, že zlé zľavy sú tam...ale zoberme si, že aspoň nám mamičkám niekto niečo dá 😉

kisska
4. dec 2009

Ahojte, ja si tiez myslim, ze chodit nakupovat do Tesca extra specialne kvoli karte sa neoplati, ale ked tam chodim aj tak, tak mam aspon nejaky bonus 😉

dada1212
4. dec 2009

Samozrejme že by bolo naivné si myslieť, že díky nejakej karte človek ušetrí extra veľa peňazí, alebo získa toho veľmi veľa.
Hlavným cielom takýchto klubových kariet je to, že obchod si chce prostredníctvom nich získať vernosť zákazníkov, aby sa rozhodli vždy nakupovať v tomto obchode, nie inom, lebo tu dostanu niečo navyše.
Ale to, čo je navyše je v minimálnej hodnote, takže tých, ktorí chodili do tesca neustále aj predtým to poteší, ale ak napríklad niekto chodí len kvôli tej karte a má tento obchod dalej ako ostatné, tak veľa na tom nezíska, lebo čo dostane dá napríklad za benzín a podobne 🙂

miracle
4. dec 2009

Hadam dojde na Slovensko aj babyklub z Tesca...mali sme ho v Irsku a davali kopec bonusovych bodov za nakup detskej kozmetiky, plienok, vyziv, mlieka a pod.

titkovamiriam
4. dec 2009

tiez ju mam ale do tesca chodim malo uvidime co a ako mam aj billa kartu aj dm kartu ..... 😀

smisova
4. dec 2009

suhlasim s kisska chodili sme tam aj pred kartou a mínnali tak isto. Tak prečo nevyužiť aj ten bonus ked je taka možnosť 😉

mirustek1
4. dec 2009

ja si tiez myslim,ze lepsie ako nic,chodim tam na nakupy dost casto,tak aspon nieco

pancake
4. dec 2009

ja mam tuto kartu 5 rokov v Uk a je super. koli tomu chodim na nakupy iba raz za tyzden a nakupujem tam vsetko. samozrejme ze aj tv, radia, mobily...vsetko. co bohuzial u nas na slovensku nie je. alebo nie je taky vyber vsetkeho. aj tlaciarne atd....
no a raz za pol roka mi chodia kupony okolo 15-20 libier. takze ja som spokona. okrem toho tu v Uk ale mame aj ine zlavy. takze viac sa mi to oplati tu ako na slovensku. ☹
dufam len, ze casom daju aj na tie veci co kupujete pravidelne /ariel prach na pranie, zub. pasty sensodyne atd.../
zlavu. to chodi s tym take zlavy na produkty ktore najcastejsie kupujete. 😉
myslim ze sa to len musi rozbehnut a bude to ok. 😉

chasencha
4. dec 2009

my sme sa prave vratili z tesca a rovno sme pouzila aj zlavu 5 eur z poukazok co dnes boli v schranke.na nakupy chodime kazdy tyzden a len do tesca a za tu dobu co to tu existuje sme v tescu nechali vyse 500 eur takze potesi zlava hociaka 🙂

salonka77
4. dec 2009

Ahojte, aj nam dnes dosli tie zlavove poukazky, nic moc, len ma zaujala poukazka na oblecenie a na hracky pre synacika 😀 Do Tesca chodime casto, su tam dobre akcie, ale urcite tam nenakupujeme kvoli bodom na Clubcard. Ale aspon nieco... 😅

erikasadek
4. dec 2009

ja osobne neviem ako na slovenku, ale tu mi carrefoure , vdak akarte nazbieram za mesiac aj 100 € 😉
ak su akci etak sa da vela.. 😉

dufajm ez eto pride aj na slovensko.. 😉

macka01
4. dec 2009

no tak hlavne Tesco má prekľad o svojích zákazníkoch,čo sa najviac nakupuje,v ktorom čase,ešte aj vekove zloženie zákaznikov.Takže cielene možu vytvárať akcie aby nalákali ľudí,lebo toto všetko vdaka karte sa dá zistiť.Takže nerobia to kôli zákazníkovi ale sebe.

babula90
4. dec 2009

jasné, že to robia kvôli sebe 😀 chcú mať prehľad o om, ČO jeme, ČO kupujeme a potom na tie veci dávajú zľavy, aby sme sa tam vrátili.
My máme hypermarket T. 3 minútky autom od domu a nechali sme tam už určite aj 300 000Sk 😕 , len mesačne tam minieme 10 000 Sk.. takže konečne aspon zlava, aj ked uboha...
nam na oblečko ani hračky nedali ☹

babula90
4. dec 2009

ale treaz je dobrá akci,a čo sa zbierajú nálepky, už nám odpočítali zlavu 10€ a dalsich 10€ budeme mat zajtra, oplati sa...

helenkasabinka
autor
4. dec 2009

no ja sa tiez chystam ist do tesca zajtra na nakup a aspon byuzije 10% zlavu na detske hracky,tak chcem malej kupit na vianoce detsku zvukovu kuchynku a tak aspon usetrim nejake korunky vdaka kuponu.....

ja ak sa mam priznat aj tam som vzdy chodila nakupovat do tesca a to aj pred club kartou a aj po nej....

jasne ze je lepsie aspon nieco ked nam pride-myslim nejake kupony 😉 aj to potesi veru 😉

ja som len chcela vediet vase nazory a som rada ze niekto sem napisl 🙂

pancake
4. dec 2009

babula ked tam budes kupovat oblecko, tak potom ti aj pridu na oblecko zlavy. 😉
zalezi co kupues najviac. 🙂

babula90
4. dec 2009

oblecko v Tescu asi nikdy 😀 kupujem na MMB 😉

helenkasabinka
autor
4. dec 2009

macka01 a plne s tebou suhlasim 😉

twinflame
4. dec 2009

Tesco má marketing slušne zvládnutý, problém majú ale inde. Aspoň u nás v meste dobré a čerstvé mäso v Tescu nekúpite. Mám s tým nedávnu skúsenosť. Po jednom dni som u nich képené mäso išla reklamovať, bolo pokazené. Taktiež šunka z Tesca je na druhý deň skysnutá.

mirka099
4. dec 2009

twinflame, obavam sa ze problem u vas v Tescu je vo vedeni a nie firme ako takej... firma ako taka nepripusta prelepovanie etiket, predavanie stareho tovaru.. ak sa to robi, je to vec miestnych manazerov, a ak v tom budu pokracovat ... poviem ti tak, keby ze viem kto to je, zajtra by uz mozno pracu nemal 😠 .. pardon za odbocku 😉

helenkasabinka
autor
4. dec 2009

s tym mavam aj ja zle skusenosti a odvtedy si davam sakra bacha

geegee
4. dec 2009

baby a to tie kupony treba ziadat, ci to automaticky poslu?

trixi
4. dec 2009

ahojte, ja Tesco u nas nemusim, je to 😝 😝 😝 , neporiadok, prazdne regale, nedoplneny tovar, ale raz za cas tam idem nakupit 😒 . Aj mne dnes prislo "vyuctovanie", kupony na 5 € a potom kupony na zlavu k urcitemu tovaru. Vsetko ale take znacky, ktore nekupujem.
A mysliet si, ze nejaky retazec nam da nieco zadarmo, je dost naivne. Ide im ako tu uz niektore zienky pisali o to, aby mali prehlad o zakaznikoch, kto co kupuje, kolko toho kupuje, atd.
Otazka temy je nazor na kartu-mam ju, ako aj ine, pouzivam ju, ale ze by ma ovplyvnovala pri rozhodovani kam ist nakupit, tak to nie.

helenkasabinka
autor
4. dec 2009

trixi presne-ide len o prehlad o zakaznikoch, kto co kupuje, kolko toho kupuje, atd.presne ako si napisala 😉

katrin21
7. dec 2009

no tak mne doslo prve vyuctovanie...
za tusim 250 bodov, co som nazbierala mi dali " az" 2€ zliav... a nejake este take, ze napr. kupon na 5€ zlavu ked kupim detske veci CHerokee, ale az ked je to nad 600sk nakup.. 😝 😝 takze nic moc....
ojeb ako hrom.. sorry, ale ako inak to nazvat?

Je to vlastne kampan na to, aby ludia kupovali len u nich...

darina77
7. dec 2009

Mne tiež prišli poukážky na 2 euro, nič moc ale viac ma potešili 10% zlavou na hračky, hlavne teraz pred vianocami

nanika
7. dec 2009

Kedysi som kupovala len tam, uz asi rok v kauflande, teraz mam lidl maniu, maju lacnejsie veci, viem, ze maju mensi sortiment, ale aspon menej miniem. Tie ich zlavy su ubohe a ked nakupim v tych druhych dvoch, nakup mam kludne aj o 10-20% lacnejsi, takze kde sa mi hrabe tesco s ich jednym centom na euro, ha ha ha. Presne, tu neslo o zakaznikov, ale o sposob ako usetrit na marketingu, lebo za taketo hromadenie udajov a to nie je len o tovare, ale aj o osobnych udajoch, to nie je zadarmo, takto ich to stoji len zlomok. Tak nech im to sluzi, ja tam kupim cosi raz za cas a o ich kartu teda nestojim... a mam pocit, ze za posledny rok isli jooooo hore s cenami.

cmulinko
7. dec 2009

tu v irsku v tescu darmo nakupujes ako blazon....poslu ti akurat tak almuznu a nie eura.preto som aj prestala chodit do tesca,lebo okradaju ludi uplne verejnou formou a este to aj reklamuju.Club card urcite nevymysleli pre zakaznika....neviem co tym sleduju,ale urcite to nie je vdaka za nakup.

katka76
7. dec 2009

ja chodim nakupovat tam, kde potrebujem, lidl a tesco mam na skok od domu, tak kupujem podla letakov. dnes mi prisli kuponiky, nic horibilne, ale 10% na hracky je slusne