Ako by ste charakterizovali človeka, ktorý je podľa vás, ľudovo povedané "troska" ?
......alebo životom
Prepity, dofetovany, neschopny normalneho zivota, bez sance na napravu…
Trosečník-stroskotanec. Človek sám,bez kontaktu s iným človekom po istú dobu. (Ako sa volal/a tá volejbalová lopta s ktorou sa rozprával Tom Hanks? ) 😅
@zuzanita1609 Wilson 😃
To nemusí byť ako pisu prepity, dofetovany a podobne. Mnohí sa môžu cítiť ako troska, ak sa citia neprijatí / neobľúbeni rodinou, po nevydarenom vzťahu, ak sa v živote v ničom nenájdu…ak sa toto všetko spoji dokopy, asi sa ten človek nejak tak cíti
Asi tak, že stratil zmysel života.
Pre mna je troska clovek, ktory zije takym sposobom zivota, ktory ho nici a nie ja sam schopný s tym nieco urobiť... a to zvacsa len preto, ze si to vyzaduje urcite usilie, alebo vyjsť zo svojej komfortnej zony na cas nevyhnutny.. možu to byť drogy, alkohol akakolvek zavislost aj na jedle, cloveku atd (pokial to toho cloveka nici). Taktiež zivot po boku partnera, ktory ublizuje, alebo zivot ovplyvnený traumami, neliecena depresia, zit v otrasnych podmienkach, ktoré mi nevyhovuju, pracovat v praci, kde ma zdiereju atd. Som nazoru, ze vo vacsine pripadov si vieme pomoct sami, alebo su na to rozne institucie, ktore nam mozu pomoct. Ten kto sa o to nepokusi a trpi ... je pre mna troska.. dusevna
Clovek, ktorý úplne stratil životnú motiváciu, alebo sa nedokáže postavit na vlastne nohy bez pomoci druhých.
Zlomený človek na prvý pohľad.. vychudnutý, smutný, vidno že to už vzdal😔
Čo ja poznám trosky, tak sa nimi stali len vďaka alkoholu a drogám.
Niekto siahne na alkohol a drogy zo zufalstva
Človek zničený fyzicky,psychicky buď alkoholom,alebo drogami.