Človek, ktorý veľmi veľa rozpráva a berie energiu

11silvia11
20. mar 2023

Ahojte😊Len tak pre zaujímavosť ,ako vnímate ľudí ,ktorí veľa rozprávajú a hlavne nepodstatné veci.Pár takých ľudí som v zivote stretla,ale hneď aj vytesnila.Lenže mám takú svokru,vkuse rozpráva.Najlepšie je ,že keď začne tému sama od seba,nedokončí pointu ,lebo okolo toho 500 omačiek,ja sa nemôžem ani vyjadriť ,lebo nemám priestor.Ústa sa jednoducho nezavrú.A keď nie je žiadny prietok energii medzi ľudmi,začne to unavovať a prestanem počúvať 😃Nechcem byt neslušná a odísť ,ale toto sa naozaj nedá.Máte niekto s tým skúsenosti?

laurikagab
20. mar 2023

@11silvia11 ano, ja som taka🙈

saraxyz
20. mar 2023

@11silvia11 posli mu tento obrázok 🤣

11silvia11
autor
20. mar 2023

@laurikagab veľa rozprávate😃alebo nemáte rada,keď niekto veľa rozpráva?

11silvia11
autor
20. mar 2023

@saraxyz presne😂😁

gejb
20. mar 2023

@11silvia11 poznám pár takých a stretnutia obmedzujem len na nevyhnutný čas...mne takí ľudia vadia...

ivangeline
20. mar 2023

Ja som to zazila,ked som mala malo socialneho kontaktu a teda nebol nik,kto by pocuval... Chapem to velmi dobre pri starych ludoch a ludoch,kt ziju dlho osamote.. Su vsak aj taki ini... ale to som nepochopila,preco su taki urozpravani. Nejaky dovod tam vzdy je,preto som tolerantna..

guiseppinka
20. mar 2023

Rozpravam vela, s vela kamoskami to davam v pohode. Vyhladavam ludi, s ktorymi si pokecam... Osobne nemam rada, ak sa s niekym bavim a je to otazka z.mojej strany, ano/nie. Zase otazka z mojej strany a zase ano/nie... No chod niekam... Toto ma neskutocne vycerpava

zuzulkika
20. mar 2023

@11silvia11 ja som toto zažívala pri jednej osobe..mňa normálne vycúcavala z energie..doslova riešila tak nepodstatné veci a stále dokola,že ja som sa jej už začala vyhýbať...tam to inak ani nešlo.Sama by som tomu neverila,keby nezazijem🙂..teraz sa stou osobou stretávam minimalne a aj to len nakrátko,takže v pohode.
.

11silvia11
autor
20. mar 2023

@ivangeline svokra je urozpravaná cely život 🤷🏻‍♀️

buberova
20. mar 2023

Áno!!!!! Úplne to zo mňa vyciciava energiu.. pripomína mi to túto pesničku

https://www.youtube.com/watch?v=DIi7jV1CCxQ

nemám na to recept, len tak čakám kedy to skončí 😂😂

11silvia11
autor
20. mar 2023

@guiseppinka ale toto je niečo iné,rada sa porozprávam a hlavne k veci,ale predstavte si,že vy sa k rozprávaniu za hodiny ani nedostanete.

11silvia11
autor
20. mar 2023

@zuzulkika presne toto zažívam🙈Chápem

guiseppinka
20. mar 2023

@11silvia11 to nehrozi😂 ja sa tam vtrepem vzdy😂 ako jedine, co ma fakt nebavi, ak sa riesia dookola tie iste temy a uz viem, ze co mi chce ten clovek povedat a o com bude kecat...

heni79
20. mar 2023

@11silvia11 Máme v práci takú kolegyňu. Je to vysávačka energie. A keď začne rozprávať, „diskutuje" aj za oponentov. 🤦 Šialené. Všetci sa zatiaľ diplomaticky zdržali komentárov. Hoci, sú to roky. Ona však býva bežne sama vo svojej kancelárii. Takže k ostatným chodí maximálne 3x týždenne. A „obeť" je vždy niekto iný. Našťastie.

11silvia11
autor
20. mar 2023

@guiseppinka tu sú dookola témy aj 3 mesiace stále 😂

11silvia11
autor
20. mar 2023

@heni79 no zbohom,to ma mrzí

guiseppinka
20. mar 2023

@11silvia11 tak to hej, to lezie na mozog... Ja to mam nastastie len par dni v roku... A musis ju pocuvat alebo s nou debatovat?

11silvia11
autor
20. mar 2023

@guiseppinka keď chodíme na návštevu a keď mi volá ,tak zo slušnosti ju počúvam ,keby bola len známa ,hneď sa neozývam,ale svokru asi nemôžem 😃Dokonca moj priateľ to cely život na nej neznáša a skladá jej telefón😃

laurikagab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
11silvia11
autor
20. mar 2023

@laurikagab 😃ale určite nechávate priestor na rozprávanie aj iným 😃

babababka
20. mar 2023

Tiež veľa kecám aj o zbytočnostiach.Dcéra aj zať sú tichí,málovravní.Vnučky 6 a 9 ročné sú štebotavky,veľa a rady rozprávajú.Milujem,keď sú u mňa a kecáme,trpeme o škole,o živote,klebetíme.V tomto sú po mne a dúfam,že sa to nezmení.❤

guiseppinka
20. mar 2023

@11silvia11 jasne, ze mozes

ejbyk
20. mar 2023

...mna vysavaci pripravuju o nervy, uplne, vela ludi som preto musela zo zivota odcvaknut...
Ked prichadza svagrina, vtedy ja vacsinou odchadam (zial nie vzdy sa to da)
Darmo, hovorim, ze najlepsie si vystacim sama so sebou...
Obcas rozmyslam ci to nie je mnou ...verim ze nie😁😂

11silvia11
autor
20. mar 2023

@guiseppinka len ako 🙂

11silvia11
autor
20. mar 2023

@ejbyk vy ste ako ja,tiež švagrina veľa rozpráva ako mama,len ona aspoň k veci ,i keď aj to je dlho a tiez sa nedostanem k slovu tak rýchlo😃Nie je to isto vami.Tiež potom chce človek byt sám so sebou,niekedy nepotrebuje pár dni známych a ľudí okolo seba.

11silvia11
autor
20. mar 2023

@ejbyk a sú zase ľudia,ktorí potrebuju stále mat okolo seba niekoho,kto by ich len počúval 😂

viestta
20. mar 2023

Mala som taku "kamosku". Ta ked zacala tak nevedela skoncit. Pamatny je jeden jej telefonat, pocas ktoreho ona viedla monolog, ja mobil polozeny na linke na hlasito a medzi tym som si robila svoje. Ja som stihla dovarit ober, vybrat pracku, napchat dalsiu davku, pozbierat suche pradlo, zavesit dalsie, odbehnut na hajzlik (mozno aj 2x), umyt riady, kupelnu aj hajzlik a ona len vykladala a vykladala, prisamvacku dodnes neviem o com a ani jej nechybala spatna vazba. Ked konecne skoncila, tak to bolo 52 minut. A mozno by bola potiahla aj dlhsie, len ja som sa uz nemala cim "zabavat", tak som ju zrusila, co ju samozrejme prenesmierne urazilo a potom si ma ako obet nevyberala, pretoze so mnou sa neda rozpravat. 😅

11silvia11
autor
20. mar 2023

@viestta to ste si užila 😂Je to na hlavu.Mala som takú kolegyňu ,dva krát stačilo ,už nikdy som jej nezodvihla telefón 😂V práci som ju nepočúvala a počas jej rozhovoru o ničom som odisla

ikonica
20. mar 2023

Mala som taku ex sefku... Chodila som z roboty jako zbita... Nie len ze rozpravala vela, nudne ale este aj potichu... usi som mala jak zajac natiahnute 😑 energeticky upir... Najhorsie, ze som ju nemohla poslat tatam a musela som to ticho znasat...

hankab
20. mar 2023

@11silvia11 mala som takeho kamarata, ktory mal o mna zaujem. Skvely muz, velmi chapavy a starostlivy, ale nedokazala som ho pocuvat 🙈 zacal s nejakou historkou a trvalo mu polhodinu sa dostat k pointe, no ja som medzitym uz mala upratany byt, pradlo povesane a navarene a pointa stale nikde 😅
A aj moja buduca svokra je taka, ale ta zas melie za vsetkych v rodine a nezavru sa jej usta ani ked jej ini uz skacu do reci. Taki ludia ma vycerpavaju, nevydrzim s nimi dlho.