Baby, viem, ze sa tu riesia aj vaznejsie veci, ale strasne sa mi pacia ugg cizmy, tie co vyzeraju ako kapce, nemusia byt original, lebo su dost drahe, ale kozene, nie z tesca latkove, chcem sa vas opytat, ci su fakt vhodne na zimu, lebo ja tomu nejak neverim, aj ked sa mi pacia, alebo ked mate tento styl inu lacnejsiu znacku, ci mi nedate tip 🙂
Ja som kupila pred 5 rokmi v cinaku😁😁 maju aj kozusinku a na moje prekvapenie drzia 5 rokov..na suchu zimu paradne. Uz asi styri kolegyne sa ma pytali ci su original. Mne sa nosia dobre, lahko sa obuvaju a k leginam super.
@ivkazba takze sneh nie? :-/ som myslela ze mozno v tuhej zime do takeho primrznuteho… skooda 🙂
Najlepsie topanky na zimu. Ja som veelmi zimomriava od nôh a v týchto topánkach idem niekedy na boso! Tak tiez som ich kupila aj mame a babke a 1000%!!!! mame ich uz ssi 4-5 rok a stale dookola kupujeme
Toto sa hodi len stihlej zene, ktora pekne chodi...
. ale takej rozkysnutej, ktora capce, to je to najhorsie co si dotycna moze obut... ale bohuzial, tie nemaju sudnost, takze si to aj tak obuju.
Original su super, zvonku brusena koza (to si naimpregnujem) vnutri ovcie runo, akoze nie su na skakanie do mlak, ale na beznu zimu ak nie je extremna clapkanica su super teplucke. Ja som ich nosila hlavne tehotna, ked som mala sirsie nohy a moje bezne topanky som neobula :D Ja by som si tie fake nekupovala, tie sa ti hned vycapcu a vyzera to otrasne 🙈
Kvalitou podobne su Emu, cenovo, ale neviem ako sa pohybuju. Mam Ugg origos a nosim ich casto uz 5+ rokov. Treba sa o ne ale starat ak chces kozene s runom, ja mam taku ugg speci sadu na cistenie a impregnaciu, pretoze brusena koza namokne ak je velka clapanica. Ostali aj flaky, ale vykefovala som to po uschnuti bez problemov.
Kludne aj do snehu ak mrzne.
Skúsenosť mám s originálnymi, sú super, teplučké. Ale pozor, to je topánka výlučne do úplného sucha. Žiadny sneh a už vôbec nie člapkanica.