Čivave smrdí z pusy

lia_nka
5. aug 2020

Čaute baby našej čivave strašne smrdí z puse je niečo čo by sme jej mohli dat na to

evamea
5. aug 2020

Z pusy či z puše? 😄 Ja len kvôli tomu, aby bola rada správna. 😅

lia_nka
autor
5. aug 2020

@evamea no z tlamy 🙈

evamea
5. aug 2020

@lia_nka Zuby má v poriadku?

nini1010
5. aug 2020

Umy jej zuby.Tym by som zacala.

majkeel
5. aug 2020

umyvat kazdy den zuby elektrickou zubnou kefkou.

luulinkaa
5. aug 2020

Umy zuby s pastekou. Sú také pasty pre psy ale drahé ako sviňa, keď dáš trosku pasteky bude sa to havovi aj pacit:D

1xenia1
5. aug 2020

Treba skontrolovať stav chrupu, či nemá na zuboch nános zubného kameňa. U malých plemien je to časté hlavne keď majú vyšší vek.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierkainka
5. aug 2020

Existujú také dentálne tyčinky pre psíkov, skus toto vyskúšať. Našej to pomáha. To si zuje, hra sa s tým a zároveň si prečistí zúbky aj to osvieži dych. A veľa závisí aj od toho co jej dávate papať. Začni tými tyčinkami a uvidíš ci to pomôže.🌼🐕

margaretka_
5. aug 2020

Ak ma vela zubneho kamena, riesila by som to radsej s vetom, nech jej odstrania a dalej dbala na prevenciu vzniku 🙂

eliska13
5. aug 2020

@lia_nka umývať zuby predávajú mäsovú zubnú pastu pre psov.A Dentastick davať zut

kittykat22
5. aug 2020

@lia_nka na youtube je kanal MilkyBokiTan. V nom najdes videa ako sa korejec stara o svoje 2 macky a psa. V jednom z tych videii ukazoval, ako kazdy vecer cisti macke a psovi zuby pastou a solo kefkou 😲 pozri si to 😀

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
5. aug 2020

@kittykat22 jeeej, toho pozeram aj ja. 😁

miskooo1987
5. aug 2020

Vek? Boli jej niekedy čistene zuby u veta? V akom sú stave? Má veľa čiernych povlakov (kameň) nemá v ústach nejaký absces?

radiah
5. aug 2020

@evamea no hotovo 😄😄😄😄😄😄😄😄 hned mam veselsi vecer 😄😄😄🐕 haf

mamartinka
5. aug 2020

Mame labradorku a tiez taky problem.Zuby ma skarede a ani tycinky nezaberaju.Davame jej Pedigree dentastix a niekedy tie byvolie alebo take zulanky aj.Nezabera nic a vet to nejako neriesia.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamartinka
5. aug 2020

@bambulienka25 A kde sa to kupuje a cena?To raz za den nastriekas na vsetky zuby a necha si to?

evamea
5. aug 2020

@radiah tak to som rada. 😄 Haf

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamartinka
5. aug 2020

@bambulienka25 Dakujem uz to mam hodene v kosi a pri najblizsej kupe granul vyskusame aj toto.Co to bude za zazarak.Ako a kolko denne to pouzivas?

mamartinka
5. aug 2020

@bambulienka25 aha uz vydim aj rozpis.Dakujem a my sme v IE tu to maju na stranke zooplusu odkial aj granulky beriem.Tak vyskusam.Este raz vdaka.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
5. aug 2020

@mamartinka vet to riesia, treba sa informovat. Zuby daju komplet do poriadku.
Na dostarnenie zubneho kamena psika vezmu, uspia a vycistia 🙂 a potom pridete ho zobrat. Nam to tiez vetka nekontroluje, a neponuka, ale ma to v ponuke, tak vieme 🙂

eviq
5. aug 2020

@evamea 😂😂😂😂😂

inulienka29
5. aug 2020

Nech žerie tvrdé granule, tie blbosti v konzervách a sackoch sa usádzajú na zuboch vtedy treba čistiť. A potom sú tie žuvačky tyčinky ktorými si oskrabu bordel zo zubov. Začala by som ale dávať granule 🙂

mamartinka
6. aug 2020

@inulienka29 davame aj granulky kvalitne aj tycinky.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz