Čaute baby našej čivave strašne smrdí z puse je niečo čo by sme jej mohli dat na to
Umy jej zuby.Tym by som zacala.
umyvat kazdy den zuby elektrickou zubnou kefkou.
Umy zuby s pastekou. Sú také pasty pre psy ale drahé ako sviňa, keď dáš trosku pasteky bude sa to havovi aj pacit:D
Treba skontrolovať stav chrupu, či nemá na zuboch nános zubného kameňa. U malých plemien je to časté hlavne keď majú vyšší vek.
Existujú také dentálne tyčinky pre psíkov, skus toto vyskúšať. Našej to pomáha. To si zuje, hra sa s tým a zároveň si prečistí zúbky aj to osvieži dych. A veľa závisí aj od toho co jej dávate papať. Začni tými tyčinkami a uvidíš ci to pomôže.🌼🐕
Ak ma vela zubneho kamena, riesila by som to radsej s vetom, nech jej odstrania a dalej dbala na prevenciu vzniku 🙂
@lia_nka na youtube je kanal MilkyBokiTan. V nom najdes videa ako sa korejec stara o svoje 2 macky a psa. V jednom z tych videii ukazoval, ako kazdy vecer cisti macke a psovi zuby pastou a solo kefkou 😲 pozri si to 😀
@kittykat22 jeeej, toho pozeram aj ja. 😁
Vek? Boli jej niekedy čistene zuby u veta? V akom sú stave? Má veľa čiernych povlakov (kameň) nemá v ústach nejaký absces?
Mame labradorku a tiez taky problem.Zuby ma skarede a ani tycinky nezaberaju.Davame jej Pedigree dentastix a niekedy tie byvolie alebo take zulanky aj.Nezabera nic a vet to nejako neriesia.
@bambulienka25 A kde sa to kupuje a cena?To raz za den nastriekas na vsetky zuby a necha si to?
@bambulienka25 Dakujem uz to mam hodene v kosi a pri najblizsej kupe granul vyskusame aj toto.Co to bude za zazarak.Ako a kolko denne to pouzivas?
@bambulienka25 aha uz vydim aj rozpis.Dakujem a my sme v IE tu to maju na stranke zooplusu odkial aj granulky beriem.Tak vyskusam.Este raz vdaka.
@mamartinka vet to riesia, treba sa informovat. Zuby daju komplet do poriadku.
Na dostarnenie zubneho kamena psika vezmu, uspia a vycistia 🙂 a potom pridete ho zobrat. Nam to tiez vetka nekontroluje, a neponuka, ale ma to v ponuke, tak vieme 🙂
Nech žerie tvrdé granule, tie blbosti v konzervách a sackoch sa usádzajú na zuboch vtedy treba čistiť. A potom sú tie žuvačky tyčinky ktorými si oskrabu bordel zo zubov. Začala by som ale dávať granule 🙂
@inulienka29 davame aj granulky kvalitne aj tycinky.
Z pusy či z puše? 😄 Ja len kvôli tomu, aby bola rada správna. 😅