Citroen C3 - recenzie

21. jan 2021

Dobrý večer. Chcem si kúpiť auto. Jazdené, z vyšším sedením. Mám vo vyhliadke Citroen C3 1,4 benzín ročník 2011 až 2014. Máte skúsenosti? Za každú radu ďakujem.

nelca84
21. jan 2021

@mastato radu ohladom coho ocakavas? Kazdy ma ine preferencie pri vybere auta. Ak ti vyhovuje C3-ka, tak si ju kup.

ivanaks
22. jan 2021

Kamarátka má C3 máličko staršieho dáta, ako uvažujete, a doposiaľ doň musela investovať len, čo sa týka bežnej údržby/servisu plus výmena batérie po cca 5 rokoch. Ona je s ním spokojná, považuje ho za relatívne postačujúce, aj čo sa týka priestoru vzadu a v kufri.

mondolina
22. jan 2021

Na môjho Citróna nedám dopustiť. Spokojná 8 rokov. Zatiaľ len výmena oleja. Klop

autor

Ďakujem za rady.

tanapeta
22. jan 2021

@mastato ja ho mám. Ročník 2012, 1.4, čo potrebuješ? Kupené nové priamo z obchodu

autor
22. jan 2021

@tanapeta ako je to z cenou náhradných dielov? Spotreba? Máme Passat, sadá sa nízko. Ako to je v Citroene? Vyberáme z dvoch možností. Citroen C3 a Toyota Yaris. A fakt sa neviem rozhodnúť.. ďakujem ti za radu a čas..

tanapeta
22. jan 2021

@mastato cena náhradných dielov ti neviem povedať.
V meste m 5,5 l spotrebu. Za celý čas som akurát pred nedávnom menila brzdové platničky. Nič viac za celý čas, olej sa neráta. Vždy cez STK bez problémov