Ja vôbec ale nechápem tomu ako môžu cudzí ľudia niečo také vysielať ku mne. Cítim to , cítim nesympatie voči mne. Pritom každý človek je iný a niečom špecificky a ja som ja .. nesúdim nemám záujem ale asi niečo je niekde zle
Práveže keď máš viac ľudí,čo ťa nemusia bez dôvodu tak je to znamenie,že niečo robíš dobre.
...co sejes to budes zat... asi je tu ta zatva.
@ivana11155 to nie vždy platí
Nemáš sociálnu fóbiu? Ja áno, a teda tiež som bola takto nastavená ze ma nikto nemá rád
Ono netreba si namyslat....cudzim si ukradnuta a s velkou pravdepodobnostou ta nikto neriesi ;)
myslím, že toto je len v tvojej hlave... v skutočnosti sotva zaujímaš tých najbližších, cudzí ani nevedia, že existuješ a nie ešte aby k tebe niečo vysielali.
No ak vedome cítiš, že k tebe ľudia vysielajú nesympatie, tak niečo asi zle je a mala by si sa poradiť s odborníkmi. To vôbec nemyslím v zlom, ale môže sa ti spúšťať nejaká mentálna choroba a aj keby nie musí byť veľmi nepríjemné ísť životom s tým, že sú všetci proti tebe.
Psychotherapy vraj pomaha zmiernovat paranoju.
Mne kolegyne závidia. Nie je to len domyslanie aj vedúci to potvrdil keď na mňa urobili podraz. Ze len zo zavisti. Viem ze ma radi nemajú ale dokážem s tým žiť
Iba si domyslaš. Tiež mám takú kamarátku, čo si myslí, že ku každý nenávidí. Ale tí ľudia ju ani nepoznajú, ale ona už od pohľadu vie, že je nenávidia 🤷 zbytočne sa zaťažuješ, využi ten čas niekde lepšie, zmysluplnejšie....
Nevsimaj si ostatnych, sustred sa na seba, teda ak niesi vo vztahu.
Nikto iny ta nema co zaujimat.
Ďakujem môže byť aj že si namyšlam alebo som taký tip
zmen prostredie, kde ziju lepsi ludia
@dagmarovita ďakujem snažím sa chodiť tam kde sa cítim lepšie a naozaj som zistila a všimla som si že sú aj iný ľudia a je to taký okruh alebo taká lepšia energia okolo
Myslím, že si to len namýšľaš. Cudzí ľudia, ktorí ťa nepoznajú, nemajú prečo k tebe vysielať nejaké nepriateľstvo.