Cítim samotu

barborka37
30. okt 2022

Cítim samotu ...keď lufia nie sú ludský skôr hnusný..občas ,hlavne paničky...ktoré sú rozmaznané a majú všetko...simyslia že život je sranda

mandzula
30. okt 2022

@barborka37 a co maju panicky s tvojou samotou?

marca12
30. okt 2022

@barborka37 ze panicky 🤣 robis s panickami alebo musis byt s nimi v kontakte?

viestta
30. okt 2022

Tie paničky co majú všetko, si až na vzácne výnimky, to všetko zabezpečili samé. Vzdelaním, prácou, hospodárením s peniazmi. Ale ani omylom nemôžu za to, že ty sa cítiš osamelá. Na tom aby si nebola osamelá, aby si mala viac a nemusela panička závidieť musíš popracovať hlavne ty. V prvom rade prestaň závidieť a odsudzovať iných. Také správanie odpudi každého, kto by aj s tebou chcel byť. Mat poblízku večne dudrajucu, závisí u, sťažujúcu sa a vycitajucu osobu? To radšej s nou ani nebudem. Nech si dudre sama.

h2
30. okt 2022

@barborka37 Ja sa určite nepovažujem za rozmaznanú paničku a už vôbec si nemyslím, že mám všetko. Ale napriek tomu si myslím, že život je sranda. A veľká! A čím skôr si to začneš myslieť a žiť podľa toho aj ty, tým lepšie pre teba. 😊🌞

barborka37
autor
30. okt 2022

@viestta toto je niečo neosobne,je to nadhodená téma,skúsenosti ......som myslela ze budú pýsať😀

viestta
30. okt 2022

@barborka37 ani srnky netušia co vlastne chceš, nie to ešte ja

barborka37
autor
30. okt 2022

@viestta mila pani nie je to osobná téma,skôr téma o ludskosti názoroch, ďakujem

viestta
30. okt 2022

@barborka37 ty si svoj ľudský názor na paničky co majú všetko vyjadrila. Ja som svoj ľudský názor na tvoju zatrpnutost vyjadrila tiež. Kde je problém?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulaby1982
30. okt 2022

Tak ja teda nie som panička rozmaznana ,ja som sa narodila s aluminiovou lyžičkou a holými rukami som si musela všetko vymakat. A nebol to Disneyland. Neviem čo sledujete a aké seriály Vás ovplyvňujú , ale to čo opisujete je skôr výnimka. Na SR je veľa exekúcii mladých rodín a občanov ,kt. nemajú na základné veci. Obligatórne Vám odporúčam, urobte si smer východ fakultativny výlet a budete rada,tam kde žijete.

Šak keď sa Vám nepaci ,že je niekto taký onaký, makový,tvarohový,šak máte na výber,ste v slobodnej krajine ,sme demokracii,šak si hľadajte podľa Vášho sociálneho statusu. Mladá,nezadaná, bez detí, ,začínajúca v práci ,bez partnera , .... Prečo lovite vo vodách ,kde zjavne Vám to vadí . Od veľkého tresku ľudia boli na rôznych sociálnych úrovniach ,to je bežný jav spoločenský , to je kapitalizmus v civilizovanej spoločnosti.