Cítim sa zvláštne. Môžem byť tehotná?

anna883
2. sep 2019

Ahojte baby posledné týždne dní sa cítim zvláštne. Posledné dva týždne cítim kopanie alebo búchanie v bruchu. Je to nepríjemný pocit. Ako keby sa vo mne čosi hýbalo. Neviem či môžem byť tehotná. Posledný styk som mala v apríli. A odvtedy som mala nepravidelnú menštruáciu. Posledné dni mi je nevoľno. napína ma na zvracanie. To brucho je nepríjemné. Menzes mám dostať túto sobotu. Prosím pomôžte, ma niekto podobný problém ?

veronikaszabova
2. sep 2019

@anna883 sprav si test a hotovo.

anna883
autor
2. sep 2019

@veronikaszabova testy som robila tri a negatívne

veronikaszabova
2. sep 2019

@anna883 na zaklade tvojich minulych tem si to len vsugerovavas a zbytocne sa stresujes

veronikaszabova
2. sep 2019

@anna883 tak tehotna nie si

00ivi00
2. sep 2019

@anna883 uff toto je ale riadna hlúposť, keď ti je od apríla divne mala si ísť ku gynekológovi a keby si tehotná tak zle by ti bolo snáď už v máji a nie teraz..

anna883
autor
2. sep 2019

@00ivi00 práveže mi nič nebolo. Až teraz mi je a týždeň dozadu. U gynekologicky som bola v júni a všetko bolo v poriadku. A v júni by mi musela zistiť tehotenstvo

galioska
2. sep 2019

Dobré sa vyprdiet a bude to ok😉

00ivi00
2. sep 2019

@anna883 tak nemyslím si, že si tehotná v júni by gynekologička už videla keby si bola, ale môže to mať iné príčiny tak ak ti je zle choď radšej k obvodnej.

anna883
autor
2. sep 2019

@galioska keby sa dalo 🙂 snažím sa jesť aj inak. Ale stále to kopanie v bruchu. Neviem či sú to nervy čreva alebo čo to je... A u obvodnej som bola a samozrejme že nič nezistila. Ani z rontgenu Soňa nič. Skúsim si zajtra zájsť na krv ešte a uvidím.

katkabg
2. sep 2019

Asi prdy to budu 😉😉😉

h_petra
2. sep 2019

Toto sme tu tusim uz raz mali 😁

00ivi00
2. sep 2019

@h_petra a co to teda nakoniec bolo? 😅

korunka1
2. sep 2019

Votrelec 👽👽😲😭😢👽....ženy, prečo?

h_petra
2. sep 2019

@00ivi00 uz si nepamatam, ale tie zastavene vetry tomu napovedaju najviac 😁

janynyna
2. sep 2019

@galioska tak toto je koniec

whatever1
2. sep 2019

@anna883 fantomove tehotenstvo

fialka1318
2. sep 2019

@anna883 nebudes mat pasomnicu? Ja na tvojom mieste idem na gastro...ak ti je tak divno a nerobis si srandu...

mirkava
2. sep 2019

@anna883 to fakt vazne? Od aprila mevies ci si tehotna? Nieeee to nemyslis vazne

anna883
autor
2. sep 2019

@fialka1318 nie nerobím si srandu. Z takých veci sa sranda nerobí. Prišla som sa iba opýtať čo by to mohlo byť... Či niekto nemá podobný problém. A nie o to aby sa mi tu niekto smial. Hore som aj písala že to asi tehotenstvo nebude. A na gastro som mala ísť lenže kým by ma objednali tak by som dlho čakala.
A pasomnica neviem či to môže byť... Skúsim to gastro a uvidím. ;)

fialka1318
2. sep 2019

@anna883 chod na gastro ked sa da ,tam sa vzdy caka dlhsie na termin...lebo moja znama takto stale citila pohyby a nakoniec jej nasli 20cm pasomnicu v crevach :-O tak len preto,nieco ti musi byt ak tak dlho citis takeho divne stavy ...drzim palce nech to dopadne dobre a nech ti zistia co to je ..

bobana297
2. sep 2019

🙈🙊 skus psychiatra

anna883
autor
2. sep 2019

@fialka1318 ďakujem za radu. Skúsim teda to gastro. Veď to by mi gynekologická už musela zistiť keby som tehotná v júni. Aj mne to prišlo zvláštne len to brucho je divné no

miadi
3. sep 2019

Ak si teho tak potom pozor v January ked pojdes na wc aby tam nepadlo babo 😁aj take sa už stalo ., niekomu 😃 no co ti poradit osobne by som radsej brala tu pasomnicu hoci je to hnus ale da sa toho lahsie zbavit ako ak je to nieco pre psychiatra.😀neries na mk bez k dr!

fialka1318
3. sep 2019

@anna883 tak o tom ked by si bola tehotna by si od aprila vedela to mi ver 🙂 toto bude skor nejaky problem so zaludkom alebo crevami ..tam treba navstivit odbornikov kde ta mala poposielat obvodna..moze to byt nieco vazne nic v tvojom tele sa nedeje nahodne ..pokial ti po cca 3 mesiacoch v juni lekarka neurcila tehotenstvo,tak tehotna nie si a tvoj problem stale pretrvava mala si davno ist na sona a gastro vysetrenie ..kludne to moze byt hocico..a ak by si bola tehotna od aprila tak by to bolo nielen vidno ale davno by ti to zistila lekarka lebo na ultrazvuku by uz davno nielen videli ale by im babo vybilo oci 🙂 ..takze o tehotenstve ani neuvazuj a behaj po lekaroch co ti je moze to byt parazit alebo hocico v bruchu..nie som lekar ale urcite by som nepodcenila svoje zdravie..drzim palce nech zistis co ti je 🙂

anna883
autor
5. sep 2019

@fialka1318 ďakujem 🙂

evuska135
5. sep 2019

Su to plyny v creve kedze od aprila je nemozne aby si bola tehu jemine 🤦‍♀️

anna883
autor
14. sep 2019

@evuska135 tak stávajú sa všelijaké prípady čo som čítala na nete články. Že baby boli tehotné a ani o Tom nevedeli. Alebo menzes počas tehotenstva. A potom že človek nemá byť vystresovaný, keď toto číta

veronikaszabova
14. sep 2019

@anna883 lenze ty si mala NEGATIVNE testy!

anna883
autor
14. sep 2019

@veronikaszabova aj napriek negatívnym testom boli v Tom niektoré baby, teraz už človek nevie čomu má veriť. Keď každý je iný a má inú skúsenosť. V pondelok idem ku obvodnej a prípadne sa objednám na gastro

evuska135
14. sep 2019

@anna883 bola som tehotna a viem ako to je, teraz som tehotna znova a verte ze clovek sa hned citi inak ak je tehu a keby ste 4m tehotna tak to uz aspon troska vidno. Nikto vas nestresuje len proste je to malo pravdepodobne