Baby, keď som si kúpila lístok zle mi pan vydal. Viac o pár centov, ja som si to všimla ale nešla som späť. Teraz sa citom dosť zle že sa mi to vráti lebo tiež pracujem s peniazmi a vydávam a citom sa zle že pánovi bude chýbať aj keď išlo o menej ako 50 centov ale aj tak…
ja ked nieco take zistim ked idem neskor okolo vratim
Nemyslis snáď vážne toto....
Ked to bolo vedome, mas sa preco citit zle, lebo je to v podstate kradez. Sama vies, ze to musi on zaplatit za teba, bez ohladu na vysku sumy. Nabuduce mu to vykompenzuj aspon tringeltom.
aj ja vrátim tiež sa mi stálo a vrátila som sa. Povieš si menej ako 0,50 centov ale aj to sú peniaze zvlášť ak je príklad samo živiteľ s toho mala ešte musí doplatiť. Podľa mňa by si mala ísť vrátiť. Nabudúce sa tebe toto môže stať a ten človek ak nepríde tak budeš doplácať TY.
Ak je možnosť mu to vrátiť,tak to treba urobiť, ak ho nemôžes kontaktovať, tak si zober z toho ponaučenie. A nie si zlý človek, keďže si to,čo si urobila,uvedomujes. Občas každý človek vyvedie niečo, čo ho potom mrzí. Neboj, nie je to koniec sveta
Raz sa mi to stalo, vydali mi o 10€ viac, mala som nechodiace dieťa na rukách. Zistila som to doma. Na druhý deň som šla vrátiť, ale stálo má to xy síl vysvetliť. Im 10 eure “nechýbalo”, asi ani kasu nepočítali večer.
A stalo sa mi aj opačne, že som si musela vybojovať svoj výdavok. Odvtedy platím všade kde sa dá len kartou.
Určite si dobrý človek, netráp sa kvôli blbosti. Vieš čo je zlé? Keď to niekto robí naschvál.
Jezis , 50 centov…
mne nedavno vydala pri obede pokladnicka z mojich 10 eur "len 14 eur", tak som sa usmial a povedal, ze sa pomylila, na to sa osprevedlnila a vydala mi 19 eur v 5eur a drobnych, znovu som sa usmial a opravil, ze mi ma vydat 9.50 eur z mojej 10 eurovky. Keby som bol svina, mal by som zarobene 🙂 ... inak spravnu sumu na vydanie jej pisala aj pokladna, zrejme myslienkami bola niekde uplne inde.
Islo o menej ako 50 centov...Nie 50e...Niekto iny mu zas necha o 50 centov viac. Nerob z toho kovbojku.
Diky že ma oslovujete zlodejkou. Každopádne neviem sa tam vratit je to sofer
Nechcela som sa ta dotknut, ani ta tak nenazyvam, konstatujem iba skutok ako taky. Ale preco teda mas zly pocit? Lebo aj ja by som mala popravde, ale prave preto, ze by som vedel, ze som si to nechala nepravom.
Aj ked, myslim, ze 50 centov ho z biedy nevytrhne, tak to hod za hlavu a nabuduce, ked sa stretnete, das mu viac.
A este cosi. Keby si nebola ludska, tak ta to netrapi. Povedala by si si, ze jeho problem, ma zodpovednost za peniaze, nech si dava pozor. Je to tvoja vizitka, ze ta to trapi a znamena to, ze mas hodnoty.
Presne tak si ľudská a preto ťa to trápi. Ak máš môžnosť tak vráť.
@egonsk toto som.nikdy nepochopila, prečo sa ludia ospravedlňujú, keď vydaju viac. Pre všetky predavačky a čašničky - treba povedať " Ďakujem" ked ma niekto upozorní na chybu a nie sa ospravedlňovať za to, že sa priznal a neokradol ma..
Ked som bola 13 ročná, čašnička mi vydala o dosť viac. Upozornila som ju na to ako samozrejmost Ten nenávistný pohĺad si do dnes pamätám, žiadne ďakujem, ale prekĺala ma očami
Takže dík, neprosím
Deti maju čistu dušu( súdim podĺa seba) až dospelý im berú ilúzie o neskazenosti sveta
Zase ak nevie počítať tak autobusom chodia hlavne deti a dôchodcovia čo sú už napol slepí a ktovie koľkým vydal menej a zarobil... Je iné za mňa ak sa zlepia bankovky a dá niekto dve 50 eurovky namiesto jednej a iné takéto párcentové rozdiely. Netráp sa tým. Určite zase niekoho o tie centy pripravil a vydal menej.
@hylary to sú problémy však?
Zjavne nevie počítať a tak ako tebe vydal viac, tak druhému vydá menej.Nariekat tu kvôli par centom a riešiť to touto diskusiou je podľa mňa väčší problém.
Tak sa vrat a daj mu ich