Cítim sa sama

anorev123
22. jún 2022

Ahojte baby, prepáčte za výlev ale musím to už dať zo seba von. Som mladá mamina (mam 23 rokov) , kým som bola bezdetná mala som dosť kamošiek. Keď som sa chcela s niekym stretnúť tak vždy som mala s kým. No problém nastal keď sa mi narodil synček. Postupom času sa z mojich kamarátiek stali cudzí ľudia. Len tak sa tie všetky moje kamarátstva rozpadli. Chápem to, neodsudzujem ani jednu z nich, ved predsa ja som začala vychovávať dieťa a oni si ešte stále len užívajú mladosť. No už to psychicky nedávam. Da sa povedať, že už 2 roky nemám žiadnu kamarátku,ani známu no proste nikoho. Som stále doma s deťmi a priateľom. Chyba mi taka ta spriznena duša s ktorou sa zasmejem, vystazujem, dám pohár vínka a tak podobne. Jednoducho mi chýba spoločnosť. Mam z toho už naozaj depresie keďže ani kávu si nemám s kým dat. Z rodného mesta som odišla bývaťnedaleko Prešova. Dúfala som ze tu isto niekoho spoznám ale nie, opak je pravdou. Síce tu s par mamičkami prehodím na ihrisku par slov ale to je asi tak všetko. Neľutujem to ze mam deti som šťastná ze ich mam ale chyba mi spoločnosť ľudí.
Ospravedlňujem sa za výlev ale už keď to nemám komu povedať tak som to napísala aspoň tu.. Lebo zas raz mam svoju slabú chvíľku..

loliki
22. jún 2022

@anorev123 Vitaj medzi nami dievčatami. 🙂

ivangeline
23. jún 2022

Tak prehod viac ako len par slov. PoVi na kavu. Vecerny pokec bez dietata? Ak nebudes iniciativna,nic sa nemusi v blizkej dobe zmenit. 🙂

7lenka11
23. jún 2022

Ja som este len tehotna a uz zazivam podobne pocity. Moje kamosky/kolegyne chodia zurovat, planuju v lete cestovat, teraz si uzivaju predlzeny vikend v Slovinsku.. Ja v tych planoch nefigurujem. Ale nehnevam sa, lebo sama sa na to necitim. Mam priznaky, ktore neviem vopred odhadnut, takze neviem si nic planovat. Mam dni, ked ani neviem, ze som tehotna a som plna energie. A potom pridu 3-4 dni take, ze sa citim ako po preflamovanej noci, potrebujem ist spat o deviatej vecer a realne nedokazem fungovat od stvrtej poobedia. Mne to vsak nevadi, som zena po 30tke, zivot som si uzivala plnymi duskami, teraz idem vsetko podriadit rodine. Ale verim, ze po porode si obas najdu na mna cas a dame si aspon pohar vina..

evlyb
23. jún 2022

@anorev123 ja zažívam niečo podobné 🙈 presne ti rozumiem.... buď mám kamarátky ďaleko, alebo tá čo bola blízko tak odkedy som otehotnela akoby som prestala existovať a skončilo sa to, a to sme sa bavili od strednej 🙄 ... Aj ma to mrzelo, bola som z toho smutná s všetko, ale povedala som si že to nebola asi skutočná kamarátka...
Verím že spoznám tiež nejakú spriaznenú dušu.. alebo nejaku mamičku na obyčajný pokec 🙈

sanssa
23. jún 2022

neskusala si sa nejakej tej mamicky na ihrisku opytat, ze ci aj kavu niekde nedate alebo tak, ze urobit ten prvy krok? 🙂

botka19
23. jún 2022

@anorev123 ja by som bola vdacna mamicka na ihrisku,ze pokecame (nie o tom ako zavadzat prikrmy alebo porovnat si deti 😀 ),deti sa pohraju,este aj na kavu by som pozvala 🙂 treba hladat a najdes super kamosku,nevzdavaj sa
Odkial si?

anorev123
autor
23. jún 2022

@sanssa bývame na dedine, na ihrisku tie mamičky stretnem len raz za čas asi trávia väčšinu času na dvoroch 😅 ale to keď si aj niečo povieme tak je to len o aktuálnej situácii na ihrisku, že ako sa deti práve hrajú alebo niečo podobné.. Neviem ti to opísať ale není to tu s nikým na takej nejakej úrovni aby som sa pýtala dajme tomu na tú kávu 😁😏

anorev123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
botka19
24. jún 2022

@anorev123 ved to nie je tak daleko aj od PO. Skus nejake indoorove ihriska,ekopark, minizoo kopec je toho,kde stretnut niekoho ineho ako ludi z dediny