Cítim sa ako väzeň

24. júl 2021

Pekný večer...neviem,stále tu čítam opačné prípady ako je ten môj...mám manžela,malé dieťa ale čím ďalej tým viac sa cítim ako väzeň...Ja sa starám o malé dieťa to je jasné ale ten môj muž nikam nechodí a ani nechce chodiť bez nás a mne to občas už ide na nervy...nesleduje ma ani nič podobné,len by za nami stále utekal aj keď je po nočnej a ja mu chcem dopriať oddych...🤦‍♀️

deti95060810
24. júl 2021

však mu povedz nech sedí doma na riti a dá ti na chvíľu pokoj...

autor
24. júl 2021

@deti95060810 on mi pokoj dá,len je ako prísavka🤣🤣🤣

bikarbona
24. júl 2021

Povedz, že musíš upratať, nech berie drobca von 😁

viera321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. júl 2021

@bikarbona on asi ani nieje chlap,on uprace sám a furt je mi za zadkom...jedine kedy pil tak keď oslavoval malého a ja som bola v pôrodnici...

autor
24. júl 2021

@viera321 ja to beriem a vážim si veľmi...ale aj on potrebuje vypnúť...či?!

maciatkolulu
24. júl 2021

To je tak málo v práci?

autor
24. júl 2021

Baby nechcem sa dostať do stereotypu...prešli sme si kadečím,len sa na mňa a teraz už na nás s malým veľmi fixol a ja to chcem zmeniť...

autor
24. júl 2021

@maciatkolulu myslím mimo práce...

viera321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. júl 2021

Ja sama ako žena potrebujem chvíľu pre seba a on určite tiež

autor
24. júl 2021

@viera321 jeeej ďakujem deti nepribudnú bude len to jedno....ale máme sen o domčeku a veci s tým spojené...neverím,nezmení on má len dve ženy v živote ako sa vyjadril mamku a manželku...ide o to,že ja by som mu dopriala aj trocha pivo s kamošmi...a on to nechápe,že prečo...ja som mu sama povedala,že potrebujem vypnúť a pôjdem na 3-4 h sa povoziť na bicykli a on nepôjde inam ako do obchodu🤣🤣🤣

viera321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lija22
24. júl 2021

posielaj ho casto so synom ku svokrovcom ;)

autor
24. júl 2021

@viera321 toto je skvelý nápad ďakujem,len ja asi budem musieť byť tá menej kreatívna,kopnem ho a nech sa realizuje...🤣😊

autor
24. júl 2021

@lija22 chodíme spolu,majú ma neskutočne radi😊

autor
24. júl 2021

@lija22 ja ich samozrejme tiež,fakt sú super

ruzasipova
24. júl 2021

A co ti vlatne vadi? Ze nemozes ist sama nikam bez neho, lebo vsade ide s vami? Ci si myslis, ze ked ty chces chodit sama von, ze on musi mat rovnaku potrebu? Nie, nemusi. Su ludia, co potrebuju byt sami a oddychnut si od rodiny a potom ludia, co oddychuju prave vtedy, ked mozu travit den co najviac s rodinou.

elizabet173
25. júl 2021

prečo rozmýšľaš za neho? On je zrejme takto spokojný. Keď sa ty cítiš ako väzeň, tak to zmeň. Veď kým je v práci, si bez neho, chodievaj napr. dva krát týždenne cvičiť, raz vybehni s kamarátkou na kávu, na nákup, zober dieťa a choď na pol dňa k rodičom, ku kamarátke. Prepáč, ale príde mi to nemám problém, vyrobím.

lilula173
25. júl 2021

Ahoj, aj ja som sa tak cítila . Všade chcel ísť so mnou a všetko so mnou robiť , aj keď som ho prosila,že chcem byt sama, tak to rešpektoval , ale videla som na ňom ,že ho to trápi. Čím bolo dieťa staršie , tak som mala pocit ,že viac sa fixuje na mna .. neporadím , ja sa rozvádzam- ale je tam dalších viac dôvodov :(

lilula173
25. júl 2021

Mne poradila psychologička , aby som mu určila hranice , kedy by jasne rešpektoval, že mám čas pre seba a nerobiť si výčitky svedomia kvôli tomu. Lenže u nás to už bolo priďaleko, nedokázala som to zmeniť.

thereisabear
25. júl 2021

Asi je mu doma (s vami) dobre. Skús si ty nájsť program mimo domu, normálne si sadnite a porozprávajte sa, že by si potrebovala byť aj sama niekedy. A k svokrovcom môže ísť s dieťaťom aj sám. Nevadí, že ťa majú radi, verím, že by to bez teba všetci raz za čas zvládli a aspoň by si mala čas pre seba.