Ahojte, uz 2 dni po sebe citim cigaretovy dym. Nema to byt odkial nikto nefajci mema byt prote odkial. Prosim mate s takym dacim skusenost dakujem
z vonku od susedov?
@koniarova pripomenulo mi to z bývalej práce, veľmi dááávno.. boli 2 stoly soojené-sedeli oproti sebe. Jednému veľmi vadil dym.. Ten oproti, keď bol sám v kancli, fajčil a dym fúkal do sáčku. Keď prišiel kolega oproti, sáčok medzi kolenami chvílami otvoril.. A ten sa len obzeral, že cíti dym..
Občas z vetračky... horný sused fajčí v okne... niet horšieho
Som si ista aj vcera na inom mieste som to citila a dnes doma zvastne
Nemáš covid?
Krb nemáte?
@januska12323 nemam priznaky
@koniarova nie 🙈
Akoze googlit som ani nemala lebo mi vyskocila rakovina mozgu 🤦♀️
Mala som niečo podobné, po prekonaní nádchy, prešlo to asi po týždni - môžeš mať podráždenú sliznicu nosa. Skús sa objednať na ORL.
Ja som to takto mala pri covide, a tiež som zo začiatku nemala žiadne symptómy. Až časom sa rozvinuli 🙂
@smajcii tiez si citila cigarety? 🙈
U nás tiež nikto nefajčí ale susedka je velká fajčiarka a stačí keď máme otvorene naraz vetračku na okne a v spálni cítím cigaretu aj keď ona bývá o poschodie vyšie a fajčí v byte a ani niena balkone.
A tehotna nie si? 🤭😅. Kamoska vsade citila pripaleninu a potom zistila, ze je tehotna 🤣
Áno, citeľný cigaretový smrad a to u nás v dome naozaj nikto nefajčí, ešte to bolo aj na poschodí, takže od susedov by to tiež nedošlo
Autorka - ja som cítila cigaretový dym zo zubu. Mala som kaz a keď bol vybraný všetko ok
Covid? skoro 2 mesiace som.bojovala s kyslou uhorkou v nose.
Toto je typický postcovidový jav, už tu bolo o Tom viac diskusii, aj na ploche, kde písali, že cítia Cigaretový dym/ dym/ spáleninu, ...ja som cítila akoby horela umelá hmota, zásuvka...muž necítil nič, ale splašený behal po byte a kontroloval všetky zásuvky, či nám nehoria 🤦😁 mne to prešlo po 2-3 dňoch.
Samozrejme môže to byť aj niečím iným, toto je jedna z možností.
Toto urcite nebude sice tvoj pripad, ale len tak pre zaujimavost, my v starom byte sme tiez citili cigaretovy smrad, nevedeli sme prist na to, odkial to ide, vsetko zavrete, stupacky utesnene, uz sme mysleli ze nam sibe a potom sme zistili, ze to ide cez elektricku zasuvku zo susedneho bytu! V zivote by som tomu neverila, ze je toto mozne a v takej koncentracii!
Ja tiež cítim občas cigaretový dym na rôznych miestach aj vonku v prírode a nikto v okolí nefajčí. Tiež som začala pátrať čo to znamená. 😱
@martinka17 ja tiež presne som na konci nádchy,ktorá trvala cca 2 t a tiež už druhý deň sa mi zdá ze sem tam cítim cigaretový dym.
Ja som to mala cca 3 mesiace po covide. Ale otras, ako mokre ohorky v popolniku, postupne sa to zlepsovalo do urovne len cigaretovy dym. Teraz sa mi to obcas vrati,vtedy viem,ze isiel zasa covid okolo, aj ked mi ine nic nebolo.
Si si istá,že nikto nefajčí? To si v mojej puberte mama tiež myslela. 😁😁