Cítili ste?
Skakala som aj s postelou. Uz to nechcem zazit.
Veľmi silné bolo radiátory sa rozduneli že som nechápala čo sa deje, či ide na.mna niečo spadnúť či čo sa to deje..neprijemne
Masaker :( cela posteľ sa zatriasla, hrozny pocit bezmocnosti 🙄
Gauc sa so mnou hybal. Mm v kuchyni nepocitil nic. Vybehla som na dvor. Mm ma poslielal na psychiatriu. Ked mu dosla SMS, sa ospravedlnil. Toto som zazila 1x , dufam, ze aj posledny 🙏
Áno. Chytala som skrine v kuchyni
https://www.imeteo.sk/spravy/mimoriadne-slovens... vyzerá to na okolie Domaše. cítili sme v Prešove, aj rodina v Starej Ľubovni..
Ano, mama z Po mi az volala, my So...nase deti tak skoro uz dnes nezaspia...syn prisiel z prizemia, ze co tu robime, dom sa triasol, sklo rincalo, lampy, ja som bola na zemi s malym a myslela ze som pijana ze sa mi zrazu hybe koberec pred ocami 🤷♀️ ...hnusny pocit ze nevies co sa deje...
Kamoska pri Vranove mali dost silne, myslela ze bomba ci co...
My Vranov a bolo to dosť cítiť sedíme na gauči zrazu sa celý hýbe okno sa hýbe proste šok ľudia vyšli von z bytovky akurát sme uspavali malú my sme ostali dnu ale triasla sa celá bytovka …
brr nikdy viac akurat som lezala so synom na poschodovej postely uz som bola pripravena skakat pod nu aj s nim
skrina mu buchala ako v horore des
sme lucka svidnik
Nie necítila. Ani sestra nie. Ostatní členovia rodiny áno. Všetci bývame v jednom dome.
Úplne jemnulinke vibrácie, ale nič extra. Mamina necítila nič a priatel si myslel, že to bol vietor
Bývam na 11. poschodí v Detve, hojdalo mi posteľou, hýbali sa záclony a závesy.
Mamina mi písala, že sa jej všetky taniere, poháre triasli, luster v obývačke sa hojdal ako divý, nevedeli čo sa deje, vybehli na chodbu a tam všetci susedia to isté, KE... magnituda 4.9,teraz to bolo v telke
Cítili sme v Rožňave
Nie, vôbec...žehlila som práve. Ani nikto z rodiny, nič. KE
Ja som bola v praci akurat. Velmi neprijemny pocit😔. Som z He
nie bolo na východe