Cítili ste sa mladé aj keď ste mali 25rokov či naopak už ste mali pocit že to najlepšie je za vami ?
fuuuha to si už stará... popozeraj sa po mieste na cintoríne, o 60 rokov ako keby si našla 😉
Ja mam viac ako dvojnasobok a nejako nerozumiem o com dumas😉
Ja som sa na vrchole svojich síl, krásna, sexy, múdra, proste mega silná ženská cítila medzi 30 - 35 rokov.
Ako faakt?? V tom veku ludia koncia vysku alebo su este na vyske atd a v tom veku som nad hlupostami nemyslela voobec…jasne je ine ak si niekto zalozi rodinu a nestuduje pracuje, ale ani tak nie je stary, len ma tiahu starosti co ma….
Mala som divny pocit, ze uz sa blizi 30tka 😱 30 bol taky strašiak v mojej hlave a ked sa to prehuplo, ze blizsie k 30 ako k 20 zacala som sa citit staro... A potom som si uvedomila, ze som fakt stale mlada plna sil, uz aj skusenejsia a mudrejsia, s dobrou postavou, s pevnou neovisnutou pokozkou, bez vrasok a šedín, proste kočka 😂 a ten pocit ma drzi doteraz 😁😁 a dalsi novy strašiak zacal byt a je prechod 😂😂 PS: treba to co som napisala brat s nadhladom 🙂
citim sa mlada a mam 37 🙂 a nie v 25 som rozhodne nemala pocit, ze to najlepsie je za mnou
Záleží od tvojho mentálneho nastavenia. Ja som sa už v 20 cítila staršie, než moji vtedy 40 roční rodičia. 😅 Ja som už dlhodobo mentálny dôchodca a nevadí mi to. Neviem si predstaviť chodiť po večeroch do barov a podobné sociálne vyžitie, ako mnohí moji rovesníci a niektorí ľudia aj 35+. Cítim sa na to stará 🙈 , ale nemám pocit, že tie najlepšie roky sú za mnou. Proste už preferujem pokojnejšie trávenie voľného času, čítanie kníh, gaučová pohoda a pod. 🙂
@0silvia0 upravila som to. 🙂 Väčšinou si s mužom čítame, pozrieme niečo v TV, zahráme spoločenské hry, puzzle... je toho celkom dosť, ale máme taký už zaužívaný stereotyp. Keď chce ísť niekto večer na víno/posedieť, potrebujem to vedieť aspoň 2-3 dni a psychicky sa na to pripraviť. 😁
Ja sa aj pred 40tkou citim na 20. Neblazni v 25 stara? To je najlepsi vek
Mám 26 a cítim sa na 15, ale keďže mám tri deti ....🙈 tak je to len o pocite, mam pocit, že som oveľa mladšia a desí ma to, že sa blížim k 30ke (to som si kedysi myslela, že sú už extrémne staré osoby 😂) ale som rada, že v tomto veku už mám odrodené a a môžem sa naplno venovať deťom a neskôr kariére 🥰
Ja mám 31 a cítim sa byť strašne stará. Už si odo mňa ani nepýtajú občianky 🤔 Neviem čo budem robiť v päťdesiatke
Po tridsiatke to boli naj roky. Stara som sa zacala citit az po porode, pretoze nemam na samu seba vobec cas.
Povedzme to takto, Leo DiCaprio by s tebou už nerandil. 😄
Ja mám 25, bez záväzkov, mala by som byť vo fáze užívania si slobody, lietať kade tade. Zatiaľ sa to nedeje. Dúfam, že keď budem mať 26, tak sa to začne. Som trocha pozadu. To máš tak keď si príliš plachý introvert, ktorý poriadne nevie komunikovať s ľuďmi. Ale stále cítim sa mladá.
ci pana v 25tke a uz pocit zivota za sebou a co akoze si chcela uz stihnut 😂
Už po dvacine som mala depky ze uz to ide dole vodou. Na strednej sme boli super kolektív, neskôr už len práca a povinnosti... Pár sklamaní sa v láske a vzťahoch a v 25 ma zrazu človek pocit, že má "odzite"... Pritom to však vôbec nie je. Ale je pravda ze taka ta úplná bežná bezstarostnost a la život gombicka uz nie je na programe dňa. Človeku sa skrátka začne vekom unavovat duša. Ale život rozhodne nekončí, len dostane iný rozmer.
Ja som si vzdy pripadlaa stara uz v 17 ked sa blizila 18.
No ja neviem, mam 39 a citim sa mlada, ale vidim, zeby som sa asi nad sebou mala zamysliet a uz davno som si mala skusat prikladat hlinu na hrud nech si zvyknem 🤣
Mám 43 a cítim sa výborne, všetko je v hlave, nastavenie, myslenie, rozdelenie priorít a času : práca -rodina- čas pre seba -priatelia
To son dumala ked som isla z jednej party na druhu o 5:00 rano 😂😂😂
Téma veľmi pobavila. Mám 40+ a paráda - fyzicky aj psychicky.
Cítila som sa mladá tak do 40tky. Potom som začala pociťovať, že už toľko nevládzem a musím trošku myslieť aj na seba a svoje zdravie.
Fuuuuhaaa tak ja mám cez 40 a cítim sa úplne super... cítim sa úplne mladá....
mam 42 a stara sa necitim a ani tak zatial nevyzeram. mam este miliardu snov a planov takze hoci mam toho za sebou uz vela este stale mam toho vela pred sebou. umriet nemam cas. budem verit v silu genov a spoliehat sa na to ze budem zit rovnako dlho ako stari rodicia. ti sa vsetci dozili 90+
kazdy vek ma svoje vyhody a nevyhody, kazdy so sebou prinasa pekne chvile. a vek je len cislo. ked ma mlady clovek zdravotne problemy je to ine ako ked je niekto fit. a rovnako tak vo vyssom veku. vsetko zavisi od zdravvia ako fyzickeho tak mentalneho. su veci ktore neovplyvnime ale treba sa o seba starat na vsetkych urovniach. to dost vela robi.
😂😂😂