Číta vôbec niekto podmienky predaja? Len tak ma to zaujíma,lebo niečo tam napíšam a je jasné,že skoro nik si to neprečíta alebo možno aj prečíta,len drzo skúša kam až môže zájsť 😒
čítam podmienky aj hodnotenia 🙂 pre istotu 🙂
ja takisto čítam, ale mam pocit, ze vela ich bud necita alebo ako ty vravis skusa a to ma teda vie vytocit. hlavne, ked mam napisane, a na dobierku neposielam a pani mi napise, poslite mi to na dobierku a prida hned adresu a ma k tomu 2 hodnotenia.
áno 😉
tak je pravda ze ja necitam,,iba hodnotenia,,, 😒 😒 😒 😒
Čítam podmienky predaja aj hodnotenia... a preto mám napísané podmienky, aby sa kupujúce zbytočne nepýtali na to, čo mám jasne dané 😀
aj podmienky aj hodnotenia 😉
poviem pravdu, ze ich necitam. ked sa mi nieco zapaci, kontaktujem predavajucu a pytam sa, co potrebujem, potom uz ked viem, ze to idem kupit na 100 percent, tak si pozriem hotnotenia a podmienky, ale skorej nie. neviem preco, zatial ma to nenapadlo. vidite, ale na ine sa hnevam, ze necitaju moje. tak teraz ste ma na to aspon upozornili. musim citat. 🙂
ako druhe hned po inzerate 😉
ano 😀
jasne ze citam, aj podmienky a aj hodnotenia
uhha necitam 😖 ale hodnotenia ano 🙂
ja citam iba hodnotenia a podmienky predaja nie
ako kedy, vacsinou len ked mam nejaku specificku poziadavku. ved na to sme ludia, aby sme sa vedeli dohodnut.
čítam akurát hodnotenia, lebo niektoré veci, ktoré sú dané zákonom, sa tam aj tak nedávajú a samozrejme neskúšam hlúposti...
nečítam :( a to ma štve lebo hóóódne riskujem. Zatiaľ som mala šťastie , ale teda koľko razy som tŕpla. Ak kupujem cez internet tak si radšej prečítam hodnotenia predávajúcej stránky , ale to tam môže napísať ktokoľvek , čo???
čitam aj podmienky aj hodnotenia 😉
ja nečítam iba to hodnotenie,no viem nemalo by sa to prepáčte 😠
čítam všetko aj dvakrat.
ak mám seriózny záujem o kúpu, tak si pravdaže prečítam aj podmienky predaja ...podľa mňa by to tak malo byť ...(hodnotenia si čítam ešte pred tým, ako sa rozhodnem, lebo, priznám sa, že výrazne ovplyvňujú moje rozhodovanie 😉 ...nejde mi tak o množstvo, ale o to, čo sa v hodnoteniach píše 🙂 ...)
ja si podmienky precitam obcas, aj hodnotenia kuknem iba z casu na cas 🙂 asi preto ze som leniva a nechce sa mi to citat 😅 😀
ak už idem písať,že mám záujem o tovar, tak vždy si prečítam,nech viem do čoho idem, a hlavne si robím ako taký obraz o predávajúcej / tá, ktorá nemá podmienky, tak u tej väčšinou ani nenakupujem/ a aj väčšinou celé hodnotenia čítam, teda pokiaľ ich predávajúca nemá cez 200, to už robím len námatkovú kontrolu 😉 peniaze ako väčšinou každej mi nerastú na strome, a nechcem sa nechať oklamať 🙂
Citam, len skoda ze ich nema viac maminiek vyplnenych
ked idem nieco kupovat, citam podmienky. 🙂
ked predavam, citam hodnotenia, ake ma preferencie. 😉
ja citam aj podmienky aj hodnotenia....ale tiez mam pocit,ze takych nas je malo 😖