Čítate podmienky predaja?

janinah
30. jan 2012

Číta vôbec niekto podmienky predaja? Len tak ma to zaujíma,lebo niečo tam napíšam a je jasné,že skoro nik si to neprečíta alebo možno aj prečíta,len drzo skúša kam až môže zájsť 😒

martinex
30. jan 2012

ja citam aj podmienky aj hodnotenia....ale tiez mam pocit,ze takych nas je malo 😖

luciferkax
30. jan 2012

čítam podmienky aj hodnotenia 🙂 pre istotu 🙂

yvetulka
30. jan 2012

ja takisto čítam, ale mam pocit, ze vela ich bud necita alebo ako ty vravis skusa a to ma teda vie vytocit. hlavne, ked mam napisane, a na dobierku neposielam a pani mi napise, poslite mi to na dobierku a prida hned adresu a ma k tomu 2 hodnotenia.

zuzana17
30. jan 2012

áno 😉

siu3333
30. jan 2012

tak je pravda ze ja necitam,,iba hodnotenia,,, 😒 😒 😒 😒

martinkatinka
30. jan 2012

Čítam podmienky predaja aj hodnotenia... a preto mám napísané podmienky, aby sa kupujúce zbytočne nepýtali na to, čo mám jasne dané 😀

katren
30. jan 2012

aj podmienky aj hodnotenia 😉

stanislavao
30. jan 2012

poviem pravdu, ze ich necitam. ked sa mi nieco zapaci, kontaktujem predavajucu a pytam sa, co potrebujem, potom uz ked viem, ze to idem kupit na 100 percent, tak si pozriem hotnotenia a podmienky, ale skorej nie. neviem preco, zatial ma to nenapadlo. vidite, ale na ine sa hnevam, ze necitaju moje. tak teraz ste ma na to aspon upozornili. musim citat. 🙂

vejinka
30. jan 2012

ako druhe hned po inzerate 😉

rastulka
30. jan 2012

ano 😀

lubina
30. jan 2012

jasne ze citam, aj podmienky a aj hodnotenia

carmella
30. jan 2012

uhha necitam 😖 ale hodnotenia ano 🙂

bonaquaba
30. jan 2012

ja citam iba hodnotenia a podmienky predaja nie

fialkaa
30. jan 2012

ako kedy, vacsinou len ked mam nejaku specificku poziadavku. ved na to sme ludia, aby sme sa vedeli dohodnut.

anjelik007
30. jan 2012

čítam akurát hodnotenia, lebo niektoré veci, ktoré sú dané zákonom, sa tam aj tak nedávajú a samozrejme neskúšam hlúposti...

ripmajka
30. jan 2012

nečítam :( a to ma štve lebo hóóódne riskujem. Zatiaľ som mala šťastie , ale teda koľko razy som tŕpla. Ak kupujem cez internet tak si radšej prečítam hodnotenia predávajúcej stránky , ale to tam môže napísať ktokoľvek , čo???

vierkasteffi
30. jan 2012

čitam aj podmienky aj hodnotenia 😉

lobo90
30. jan 2012

ja nečítam iba to hodnotenie,no viem nemalo by sa to prepáčte 😠

janusa_
30. jan 2012

čítam všetko aj dvakrat.

ivett1
31. jan 2012

ak mám seriózny záujem o kúpu, tak si pravdaže prečítam aj podmienky predaja ...podľa mňa by to tak malo byť ...(hodnotenia si čítam ešte pred tým, ako sa rozhodnem, lebo, priznám sa, že výrazne ovplyvňujú moje rozhodovanie 😉 ...nejde mi tak o množstvo, ale o to, čo sa v hodnoteniach píše 🙂 ...)

pojezdalova
31. jan 2012

ja si podmienky precitam obcas, aj hodnotenia kuknem iba z casu na cas 🙂 asi preto ze som leniva a nechce sa mi to citat 😅 😀

bebemaly
31. jan 2012

ak už idem písať,že mám záujem o tovar, tak vždy si prečítam,nech viem do čoho idem, a hlavne si robím ako taký obraz o predávajúcej / tá, ktorá nemá podmienky, tak u tej väčšinou ani nenakupujem/ a aj väčšinou celé hodnotenia čítam, teda pokiaľ ich predávajúca nemá cez 200, to už robím len námatkovú kontrolu 😉 peniaze ako väčšinou každej mi nerastú na strome, a nechcem sa nechať oklamať 🙂

svetielkoand
31. jan 2012

Citam, len skoda ze ich nema viac maminiek vyplnenych

gemini2
31. jan 2012

ked idem nieco kupovat, citam podmienky. 🙂
ked predavam, citam hodnotenia, ake ma preferencie. 😉