Čistíte deťom zuby podľa zdravý smile?

26. máj 2021

Ahojte čistite niekto podla tohto deťom zuby? Ja áno a kamošky sa čudujú pretože niektoré videá sú vraj "brutál" hlavne čo sa týka toho držania deti. Ako aj naša malá zo začiatku plakala až sa zajakavala ale trz je to v pohode. Hoc doteraz si nechce veľmi čistiť a dokonca sa schováva keď ma vidí s kefkou vidím v tom zmysel.

https://instagram.com/zdravysmile.sk?utm_medium...

domib
26. máj 2021

Áno, ja čistím. Vďaka Karin a zdravysmile som sa ,,vzdelala" aj v tejto oblasti. A musím priznať, že keby niet ľudí na IG ako je ona,o čistenie zubov u malej by som tak nedbala...dala by som jej kefku do ruky ,,umy si zuby" a tam by to haslo. Teraz bude mať dcéra 3 roky a je totálne naučená až vycvičená, že si ľahne a zuby sa umývajú - nielen obyč. kefkou ale aj medzizubnou a aj jednozväzkovou. Veľa sa o tom rozprávame, rozumie, čo sú baktérie, ukazujem jej obrázky pokazených zubov a pod.
Takže za mňa - jeden z najužitočnejších profilov na IG!

engynka
26. máj 2021

My sme zacinali normalne ze som bola pred nim. Teraz ma skoro 2 roky a uz cistim len tak ze sedim za nim. Len nesiem kefku a uz si liha na podlozku, ziaden protest, pekne drzi. Ale zaciatky boli krute. A ano by susedia aj socialku mohli volat kvoli kriku a placu. Ale proste co uz. Je to raz zdravie.
Zuby dietata su vizitka rodica nic ineho. Darmo to niektori rodicia zvaluju na genetiku a sladkosti - sama ta zubarka to raz pisala na IG ze genetika pri bakteriach nema nic spolocne.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskaska
26. máj 2021

Poucena dvojmatka. Prve dieta, extremne kazive zuby, vrtane od 20 mesiacov. Takže som nasadila umyvanie 3 krat denne a veeeelmi dokladne. Druhe dieta, velmi dokladne umyvanie uz od prveho zubku. Dieta som si polahla a umyla hoc aj nasilu. 5,5 roka - bez kazu. Ziadna trauma z umyvania 😀