Ahojte čistite niekto podla tohto deťom zuby? Ja áno a kamošky sa čudujú pretože niektoré videá sú vraj "brutál" hlavne čo sa týka toho držania deti. Ako aj naša malá zo začiatku plakala až sa zajakavala ale trz je to v pohode. Hoc doteraz si nechce veľmi čistiť a dokonca sa schováva keď ma vidí s kefkou vidím v tom zmysel.
My sme zacinali normalne ze som bola pred nim. Teraz ma skoro 2 roky a uz cistim len tak ze sedim za nim. Len nesiem kefku a uz si liha na podlozku, ziaden protest, pekne drzi. Ale zaciatky boli krute. A ano by susedia aj socialku mohli volat kvoli kriku a placu. Ale proste co uz. Je to raz zdravie.
Zuby dietata su vizitka rodica nic ineho. Darmo to niektori rodicia zvaluju na genetiku a sladkosti - sama ta zubarka to raz pisala na IG ze genetika pri bakteriach nema nic spolocne.
Poucena dvojmatka. Prve dieta, extremne kazive zuby, vrtane od 20 mesiacov. Takže som nasadila umyvanie 3 krat denne a veeeelmi dokladne. Druhe dieta, velmi dokladne umyvanie uz od prveho zubku. Dieta som si polahla a umyla hoc aj nasilu. 5,5 roka - bez kazu. Ziadna trauma z umyvania 😀
Áno, ja čistím. Vďaka Karin a zdravysmile som sa ,,vzdelala" aj v tejto oblasti. A musím priznať, že keby niet ľudí na IG ako je ona,o čistenie zubov u malej by som tak nedbala...dala by som jej kefku do ruky ,,umy si zuby" a tam by to haslo. Teraz bude mať dcéra 3 roky a je totálne naučená až vycvičená, že si ľahne a zuby sa umývajú - nielen obyč. kefkou ale aj medzizubnou a aj jednozväzkovou. Veľa sa o tom rozprávame, rozumie, čo sú baktérie, ukazujem jej obrázky pokazených zubov a pod.
Takže za mňa - jeden z najužitočnejších profilov na IG!