Čistička vzduchu - za a proti

sandral
29. nov 2017

Ahojte! Chceli by sme kúpiť čističku vzduchu a to hlavne kvôli malému. Bývame na preľudnenom sídlisku v KE, blízko rušnej cesty a vetranie, hlavne v lete je skôr zdraviu škodlivé, ako osožné.
Na trhu sme objavili viac druhov, v rôznych cenách, s ionizátorom a aj bez a nevieme sa rozhodnúť. Chcem sa spýtať, či doma využívate čističku vzduchu a ak áno, ako ste spokojné, príp. akú?

denisa098
29. nov 2017

My sme mali s ex ,mysleli sme ze to nic nerobi,no ked isiel cistit filter tak sme zistili ze cistila,bolo to hlavne na drobuliilinky prach vo vzduchu.Keby som mala prachy naviac asi by som ju este kupila.

kiks_1
29. nov 2017

My máme doma čističku vzduchu už vyše roka, pretože mám podobný problém ako ty a vetranie takmer nemožné.
Kebyže sa rozhodujem teraz, tak určite by som investovala znova, ale kus viac s rozumom a najprv by som si zistila koľko stoja filtre a ako často ich asi treba meniť. My sme si dopredu nezistili ceny, kúpili sme ju na prvý šup od firmy Zepter a teraz s odstupom času zisťujeme, že na trhu sú aj lacnejšie čističky vzduchu, rovnakej kvality, ak nie lepšej. Naša stála cca 700 eur, už neviem presne koľko, ale kvalitné čističky vzduchu kúpiš v SR už aj za 300 - 400 eur.

janinah
29. nov 2017

máme túto asi rokov,som spokojná
https://www.ionic-care.sk/ionic-care-triton-x6....

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gondyo
26. apr 2022

Ionic care čistička a ionizátor,máme vyše roka,filter stačí utrieť utierkou,servítkou...cena 150€... ja som max spokojná...kamarátka ju má asi 10 rokov...takisto je s ňou spokojná...