Dobry den mamicky, prosim podelte sa o skusenosti, ak niektora mate s cisticom na podlahy 2 v1, ktory podlahu v jednom kroku vysava a zaroven aj umyva. Nasla som Karcher Fc 5 Premium, no jedna pani mi pisala, ze nevysaje vacsie omrviny. Zaujimavo vyzera Rowenta clean& steam, je parny...Prosim ak mate niektory z nich doma, pripadne nejaku inu alternativu, napiste mi realnu skusenost s nim. dakujem
didia12 ahoj, ja mám rowenta steam n clean, a musím sa priznať, že druhýkrát by som si ho určite nekúpila... pravda je že je to rýchlejšie ako s mopom, síce je ťažší, ale aj to sa dá zniesť, ale keďže som pedant, celú zem ešte vždy musím pretrieť, pretože vysávač, nato že má 1700w nevysáva až tak dobre ako som na taký výkon čakala, a ten prach čo sa chytí na kefku naspodu stroja + para tento prach navlhčí, no proste každým pohybom mi na podlahe ostávajú žmolky, pásy mokrého prachu... a to ma totálne rozčuľuje... na to že ma vyšiel 250 e som čakala asi moc,no nie som moc spokojná... môj názor, snáď pomôže... pekný večer
@janulka1987 dakujem za skusenost, no pravdupovediac myslela som ze za tu cenu to bude fungovat lepsie, uvidim este, zvazim.🙂
didia12 presne to som si myslela aj ja, ani vo sne ma nenapadlo že to budem musieť robiť ešte aj ručne, teda komu to nevadí nemusí, mne to vadí... a ani zem nezostane po umytí nejak extra čistá, keď prejdem holou rukou po zemi tak cítiť že tam ostáva bordel... nie že by som mala na zemi strašnú špinu ale mám rada čistotu a keď to umyjem tak nech je to čisté... hovorím, mňa to neohúrilo... ale 100 ľudí... každý iný názor 😉
Neviem teda akú rowentu máte karmela ale teda po mojej rowente ostávajú nehorázne fľaky, či na dlažbe či na podlahe... neodporučila by som to nikomu... možno keby stála 50 e ale 250 je cena prehnaná... skúsila som, oľutovala 😂
dakujem kocky velmi pekne za skusenosti, vidim ze zazrak to nie je😂 pomohli ste mi
@didia12 ahoj mne ho muž teraz kúpil lebo už nevladzem na kríže mame asi roventu niesom si teraz istá je vedľa v dome zajtra ti môžem kuk aká značka presne..skúšali sme ho hneď vysáva a umýva pekne..len paru musíš tlačitkom držať stále..ale zatiaľ zamna super keďže sa potrebujeme prestavovať a mne to šetrí chrbát 😀