Čistiace prostriedky odpudzujúce vodu

ivucka
27. máj 2013

Ahojte, vedeli by ste poradiť nejaké čistiace prostriedky, ktoré zanechávajú taký film na umývadle a aj vani, ktorý odpudzuje vodu? Zvyknú také mať v drahších hoteloch, aj keď sa človek sprchuje alebo umýva ruky a dotýka sa batérie, tak zostáva niekoľko dní úplne čistá.
Vďaka za radu, budem sa tešiť, ak mi niektorá z Vás poradí

gretka2
27. máj 2013

No neviem, ci su na to nejake prostriedky, ale my mame umyvadlo od vyroby s takou povrchovou upravou, co odpudzuje vodu, vsetko pekne aj so spinou stecie . Ten priplatok sa naozaj oplatil.

cickaa4444
27. máj 2013

ja mojej kike nedám žiadne prostriedky 😀

alka221
27. máj 2013

ja cistim baterie s pulirapidom alebo s cifom, takisto aj drez a taketo veci, a veru par dni aj pri pouzivani to je ciste bez tych stop po vode. 😉

gretka2
28. máj 2013

....no par dni....., ja len ked si deturence cistia zuby, tak to len zmyjem vodou. Nepouzivam takmer ziadne cistiace prostriedky na umyvadlo, iba na bateriu, lebo ta nema ziadnu specialnu upravu, pretriem ju octom, a vtedy sa ujde aj umyvadlu. Ties spec.upravy umyvadiel maju rozne nazvy: wonder gliss, maxi clean, liquid clean coat - LCC, ..kazdy vyrobca ma svoj nazov. Je to uz z vyroby,a naozaj sa za to oplati priplatit. (Je to otazka cca 50 eur)