Čistenie striebra - biely povlak

gladika34
1. jan 2022

Ahojte, mam problém.. Kúpila som si tekutý čistič striebra, namocila do neho moju pandoru a po vybratí mi cely náramok doslova zbelel. Vyzerá to akokeby mi to "vyžralo" to striebro, keďže to chytá farby až do zlata...som zúfalá keďže moju pandoru už mám roky a nie je to lacná záležitosť.. Nestalo sa to už niekomu alebo neviete či sa to dá ešte nejako vrátiť späť? Ma to akokeby biely povlak na sebe :((

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
1. jan 2022

na FB je skupina Pandora a tam adminka Majka vytvorila post o cisteni - a teda nikdy sa nema pouzivat tekuty cistic okrem original Pandora, lebo sa vytiahne ta patina a sperk sa znehodnoti, podla nej je to nezvratny stav, skusila by som sa este spytat tam
https://www.facebook.com/groups/288637088609555...

sisi2212
25. máj 2022

@gladika34 ahoj stalo sa mi dnes to iste s pandorou co tebe, chcela sa mi plakat, mam ju roky presne a od manzela kazdu jednu koralku za nieco vyznamne, dostala si to nakoniec nejako z naramku? Ja uz som skusala aj jar, zubnu pastu, ale povlak je stale tam 😢

janaz83
19. feb 2023

Ahoj dievcata co ste pred casom tu pandoru cistili ako ja dnes ....mate to stale take biele znehodnotene ?

sisi2212
20. feb 2023

@janaz83 mala som, dala som opravit zlatnikovi