Ahojte baby, čím cistite sedacky z ekokoze? Ja mám bielu, 1x do týždňa ju ocistim vlhkou handrou, no to nestačí, je taká "zajdena". Poznáte nejaký efektívny čistiaci prostriedok špecí na ekokozu?
@vierocka888 Dobry vecer, mozem sa Vas spytat ako dlho uz mate sedacku z eko koze a ako dlho pouzivate tento gel? Dakujem.
@zuzka3210 sedacku mam 4 roky a gel pouzivam asi 2 roky 🙂 ja som spokojna, aj na sedacky v aute som ho uz skusala 🙂
@vierocka888 avycisti aj "zasednutie?
@veaaa ak mas na mysli taky ten vrchny povlak prachu, co sa vbije do tej koze, tak mne ano. Nie je to len na cistenie nejkych flakov ale celkovo na ozivenie tej koze. 😉
@vierocka888 a este taka otazka, ak mozem. Aky typ - povrch ekokoze mate? hladky alebo pripominajuci brusenu kozu?
@zuzka3210 hladku
@vierocka888 Dobry den. Ako dlho vydrzi 400ml gel? Dakujem za odpoved.
@simona3036 zdravim. Zalezi od velkosti sedacky. My mame boky a spodok potiahnuty eko kozou a cistievam to s tym tak 2x do mesiaca a vystaci mi to aj na pol roka 🙂
@vierocka888 prosim vas a kde sa da kupit?
@luciaferino http://www.briston.sk/termekek/bortisztito-zsele/
Nech sa paci😊
@vierocka888 zdravim chcem sa spytat ci natierate kozu este niecim inym po cisteni tymto gelom lebk v navode sa pise ze je potrebne to aj potom natriet este niecim. Dakujem
ja mam tmavohnedy gauc, tak neviem ako s bielou.. ale pouzivam pripravky do auta :D Meguiars Leather cleaner&condicioner ci ako sa vola a to je uplna bomba. cisti, balzamuje..neostane nic lepkave..
@dinussik zdravím, nepouzivala som nic ine okrem tohto
Ahoj, ja odporucam tento cistic, mam ho v praci a kupila som ho aj domov, super na akukolvek kozu. Mam sedacku bielu ekokozu a je po tom krasne cista a taka hydratovana 🙂