Ahojte chcem sa spýtať či je vhodne či davat na piercing v pupku soľný roztok. Lebo niekde som čítala že Ano a niekde že to nie je dobre. Mám ho 6 den a vrchná dierka sa mi jemne začervenala, zatial ho čistim s antibakterialnym mydlom a davam si naň repík. Myslite že to stačí ?
rozhodne by som taku tu klasicku kozmetiku vylucila, moze sa ti to zapalit este viac. repik pomohol aj mne, tebe vsak nemusi, je to uplne individualne. ale toto som uz davno nevidela inak, som myslela, ze to tak nejak uz vyslo z mody🙂
@natalia636 da sa kupit aj vodička v piersingovom štúdiu ja ju odporúčam keď to máš viacmenej po ceste urcite sa zastav to dokúpiť pomôže ti to
@natalia636 čistý lieh z lekárne. Krásne vysuší a nezapali sa ti dierka.
ja so davala sol .. vm pupku sa hoji dlhsie aspon u mna to tak bolo co si pamatam a nebolo to prijemne ale nakoniec sa zahojilo
Ja som si davala len ten roztok na piercing v uchu. Skontroluj, ci ho nemas moc utiahnuty.
Nebola si poučená ako sa starať v prípade začervenania, zapálenia? Ja som nemala zápal ale pamätám si, že žiadne umývanie so šampónom, kúpanie,..a repík by som použila aj ja.Kámoške sa to tak zapálilo, že musela dať dole a zostala aj alergická na kov a nemohla to mať.