Cirkus Lanik - áno či nie

malulienka
30. sep 2022

Ahojte
Oplatí sa ísť? Prvý deň akcia vstupné 7eur, ale neuvádzajú cenu za vstupné ostatné dni? Neviete?

petka1982
30. sep 2022

@malulienka nám sa páčilo,ale viac ako 7by som nedala.u nás bolo 12 alebo 14 iné dni.prvy deň strašne veľa ľudí.a aj keď si kúpiš miestenku,tak prvý den to neplatí.

vierka82
30. sep 2022

@petka1982 presne pekne to bolo ale Max 7€

zildo
30. sep 2022

@malulienka deti boli nadšené,ale mne sa to veru nepáčilo. A Šašo kus nepríjemného,nesympatickeho človeka.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanaks
1. okt 2022

Synovi sa páčilo a to je hlavné. Boli sme v prvý deň za lacnejšie vstupné a sedeli sme úplne vpredu na sklápacích sedadlách (pozor, malému dieťaťu treba tú stoličku stále pridržiavať, lebo sa s ním zaklapne, a to syn má 7 rokov a cca 30 kg). Je to podobné vystúpenie ako mal cca pred 2-3 rokmi cirkus Aleš (mám pocit, že pán Lánik s časťou rodiny odišiel práve od neho a osamostatnil sa 🙂). Ako som však písala, syn bol spokojný a to je hlavné, lebo kvôli nemu sme tam šli...

ruzicka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivanaks
20. nov 2022

@ruzicka33 Ahoj, neviem o tom nič, čo však neznamená, že od Vás nevytiahne peniaze a už viac o ňom nebudete počuť... Ak sa to už stalo a chcete naňho podať trestné oznámenie za podvod, pokojne choďte na políciu a oni už možno budú mať ďalšie podania, prípadne ich poproste o informáciu, či Vás nie je viac (aj v iných okresoch).

ivanaks
20. nov 2022

@ruzicka33 A možno by som sa ohlásila aj riaditeľovi cirkusu, či vie, ako sa správa jeho zamestnanec...

ruzicka33
24. nov 2022

@ivanaks podla mna v tom mozu ist spolu

ivanaks
24. nov 2022

@ruzicka33 Do takýchto špekulácií by som sa nerada púšťala.

kenzas
7. apr 2023

@ruzicka33 dobrý deň môžem vedieť akú nepríjemnú skúsenosť ste mali s cirkusom Aleš? Bolo to zranenie prosím vás? Kľudne aj do ip môžete ak nechcete tu dakujem

ivanaks
8. apr 2023

@kenzas Ahoj, pani mi svojho času písala do IP a išlo o akrobata, ktorý chcel jej tel. číslo a nejaké peniaze...

svokrinjazykmonika
8. apr 2023

@malulienka ak je to cirkus so zvieratami tak v žiadnom prípade

lubka1709
8. jún 2023

Ahojte podelím sa ja dnes sme boli na cirkus Lanik keby som mala dať 14-16h by ma drblo nikdy viac na taký cirkus.Bolo to vystúpenie pre dospelých skôr.Sedeli sme vo VIP loži skoro nás nabrali poniky potom pirát v scéne len eltete že nespadol na nás oprel sa len o plot.Za nas určite Lanik nie

natliaaa69
3. okt 2023

@ivanaks ja viem kto to bol to je ten Vojta neposlušní!!😘

natliaaa69
3. okt 2023

@zildo to teda !😌

natliaaa69
3. okt 2023

@lubka1709 tak nabudúce treba dávať pozor na poníky🤣

ssarka145
3. okt 2023

@ivanaks Riaditeľ cirkusu o tomto nevie a robi to jeho syn nikto odtiaľ o tom nevie

nena007
2. mar 2024

Načnem opäť túto tému i keď je už dosť zaprášená. Nemám sociálne siete tak dúfam že si to prečítajú aj oči Lánikove.
Vystúpenie nebudem veľmi hodnotiť, videli sme už aj lepšie. Jedná vec ktorú chcem opomenúť pre bezpečnosť všetkých ľudí - východisko Nesmie byť uzavreté!!!!! Dajte si tam dozor, secuirity mne je jedno čo, ale unikový východ musí byť stále priechodný. Nevedeli a nemohli sme sa dostať von.