Práve som čítala že čínsky prezident nariadil, aby sa armáda aby sa pripravovala na vojnu krátko po tom ako Rusko vyhlásilo čiastočnú mobilizáciu.
Čo si o tom myslite? Ja mám už aj trocha strach. Vo februári som bola totálne vyklepaná z tejto situácie… Nech to všetko skončí pane bože
@panb teda ty si blb... 🤨
Nahodou, vobec toto vsetko neni sranda
keby túto tému autorka založila o 13 minút neskôr, tak mohla mať prvú vojnovú na piatok 😀 prvú preto lebo denne je tu len okolo 10 podobných tém 🙄
No, nie vsetkemu sa da v mediach verit, a nie kazda aj overena sprava,je naozaj 100pro spravne podana verejnosti...a aj keby, nic stym neurobime, skupovat potraviny a stavat protivojnovy kryt nema zmysel.. zatial zijem kazdy den rovnako, a prisposobujem sa realnym aktualnym "nasim" problemom (zdrazovanie)...ja uz ani neverim zelenskemu a ukrajine a vsetkym zainteresovanym svetovym leadrom s ich top secret informaciami, su veci ktore nevieme a vediet nebudeme..iba nato vsetci doplatime.
Ľudia sú proste nepoučiteľní, nevážime si malo,potrebujeme čo najviac a všetko. Prestali sme sa dívať do očí jeden druhému, komunikujeme chladne, povýšenecky cez sociálne siete. Prestali sme sa zaujímať jeden o druhého,zaujíma nás len materialno. A všetko má svoje limity,aj planéta nám už dáva najavo,že sme pre ňu nepotrebný,mamonásky druh-parazit. Sme tak pyšní, ľahkovážni,že ju možno ešte predbehneme a vyhubíme samých seba.
@gigie24 preco by nemohol reagovat? Ci su ziaduci len ti, ktori ju budu utvrdzovat v strachu, odporucat jej nakupit konzervy a hovorit, ako sme si to zasluzili, lebo sme boli na dovolenke pri mori a mame, nedajboze, dve auta?
Mna ten oblacik a harfa fakt pobavili, presne takyto nadhlad je potrebny pri veciach, ktore nijako neovplyvnime.
zamysli sa nad tým, či svojím strachom situáciu ovplyvníš. No neovplyvníš. Takže strach v predstihu nemá žiadny zmysel
Kedysi nám profesor na psychológii poradil-nerieš to,čo nedokážeš zmeniť a uvidíš ako sa ti bude dobre žiť. Ja sa celý život podľa toho riadim a naozaj sa mi lepšie žije ako ľuďom naokolo.
@martina1985ba to je troška rozdiel porovnávať tieto veci 🤔
@dreamss
Tak 3 partneri v priebehu 5-6 rokov? S prepáčením to kde hľadala,resp to akým spôsobom žili a zomreli?
Potom že tam vypukla vojna?za to akože kto môže,nie náhodou ich mentalita a náboženstvo?
Keď sa rodičia rozviedli -bohužial aj to sa stáva,ale keď mala 18 a bola dospelá čo jej bránilo sa vrátiť do svojej rodnej krajiny a žiť tam s matkou?
To že je otec aj traja bratia veľmi úspešný a ona nie,tak sa asi stala niekde chýba,lebo možnosti pravdepodobne mali všetci rovnaké.
A že ju vyhodili z vysokej školy?za to akože tiež môže niekto iný,len nie ona,dobre tomu rozumiem?
To že ju šikanovali je zle,ale tiež som to zažil,bol som na vojne a tam to bolo bohužiaľ bežné,ale snažil som sa s tým nejako vysporiadať a aj som sa zariadil,aj keď som za to schytal podmienku za úmyselné ublíženie na zdraví. A to že je iná a ľudia jej to dávali pocítiť -bohužial,s tým musí človek rátat keď ide do inej krajiny. Či myslíš že nás by tam ako vítali s našimi zvykmi a našim náboženstvom?
Keď jej nejaký kamarát ubližoval,našťastie tu máme políciu,kde je možnosť takéto veci nahlásiť,tu má aj žena cenu a práva nie ako v moslimských krajinách.
Ja som tiež nemal ani dobre detstvo od mala ponižovanie,ani prvé manželstvo,ale vždy som sa snažil a snažím sa zariadiť a žiť ten život ako si ho predstavujem a ako chcem žiť a nie vyplakavat a sťažovať,resp pokúsiť sa spáchať samovraždu aby som na seba upozornil a stále za všetko viniť len všetko a všetkých naokolo a len ja som ten chudák. To podľa mna nie je riešenie.